Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «امتداد نیوز»
2024-04-30@19:53:21 GMT

تشریح دستاوردهای برگزیدگان جایزه مصطفی(ص)

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۵۷۳۹۸

امتداد-قائم مقام مدیرعامل همراه اول در جلسه سخنرانی برندگان جایزه مصطفی(ص)، حمایت از این جایزه را افتخاری برای همراه اول دانست.
به گزارش امتداد به نقل از اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، جلسه سخنرانی برندگان جایزه مصطفی(ص)، امروز شنبه ١١ آذرماه در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد و برندگان این جایزه «پروفسور سامی ارول گلنبه» از ترکیه و «پروفسور محمدامین شکراللهی»، در خصوص فعالیت ها و دستاوردهای خود سخنرانی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نشست با حضور، مهندس نصرالله جهانگرد، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران، دکتر امیرحسین دوایی معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر حمیدرضا نیکوفر قائم مقام مدیرعامل همراه اول، دکتر سید احمدرضا شرافت مشاور وزیر در امور بین الملل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر محمدتقی احمدی رییس دانشگاه تربیت مدرس و جمعی از دانشجویان این دانشگاه، برگزار شد.
قائم مقام مدیرعامل همراه اول در این مراسم با بیان اینکه در هفته تولد پیامبر و با یادگار از لقب برگزیده او مصطفی(ص)، به بزرگداشت دانشمندان مسلمان عصر خود، نشسته ایم، گفت:‌ اقدام ارزنده ای توسط دبیرخانه جایزه مصطفی(ص) و با تأمین مالی از طریق وقف، برای توسعه علمی و پژوهشی برنامه ریزی صورت گرفته است.
نیکوفر ادامه داد: باعث افتخار و برکت برای همراه اول است که به نمایندگی از مشترکین، سهامداران و کارکنان، حامی جایزه مصطفی(ص) و برگزاری این جلسه شده است. همراه اول به عنوان یک راهبرد، به دنبال توسعه همکاری های علمی و پژوهشی خود در حوزه ICT است و امیدواریم با حمایت همراه اول و دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تربیت مدرس، بتوانیم به موازات همکاری مان با دانشگاه صنعتی شریف، فعالیت های علمی در حوزه ۵G‌ و مجازی سازی را تقویت کنیم. در این راه نیازمند ارتباط و همکاری با مراکز پژوهشی بین المللی و دانشمندان آنها هستیم.
شایان ذکر است، فردا یکشنبه ۱۲ آذرماه، در دومین دوره این مراسم، نشان عالی علم و فناوری جهان اسلام به دو دانشمند حوزه ICT، «پروفسور سامی ارول گلنبی» دانشمند کامپیوتر، مهندس الکترونیک و ریاضیدان کاربردی اهل ترکیه با مدلسازی ارزیابی عملکرد سیستم های کامپیوتری و «پروفسور محمدامین شکراللهی» دانشمند و دکترای علوم کامپیوتر و ارتباطات با ارائه اثری در زمینه کدهای رهرو، در تالار وحدت مورد تقدیر قرار می‌گیرند.

 

true برچسب ها : امتداد نیوز , جایزه مصطفی ص , همراه اول true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۵۷۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپیس، قرار است طی ماموریت IM-۲ شرکت Inituitive Machineسخت افزاری برای یک نسخه ساده از شبکه ارتباط اینترنتی به فضا پرتاب شود و روی قطب جنوب ماه فرود بیاید.

تجهیزات نوکیا که در اصل یک جعبه شبکه ارتباطی است، لندر ماه Nova-C را با کاوشگر MAPP و ابزار جهنده Micro-Nova ساخت همین شرکت مرتبط می کند و به این ترتیب قابلیت های شبکه اینترنتی در مسافت های کوتاه و طولانی آزموده می شود.

تیری کلاین رییس Bell Labs Solutions Research در نوکیا در بیانیه ای اعلام کرد: ارتباطات نیز مانند سرپناه، غذا و تجهیزات حیاتی بخشی مهم از هر ماموریتی است که به مریخ انجام می شود. با ایجاد یک شبکه اختصاصی در فضا، ما از همان فناوری‌های پیشرفته‌ای بهره می‌بریم که میلیاردها تلفن هوشمند را روی زمین به هم متصل می‌کنند.

در سال ۲۰۲۰ میلادی ناسا قراردادهایی با ۱۴ شرکت امضا کرد تا فناوری های نوین برای پشتیبانی از برنامه آرتمیس را توسعه دهند. نوکیا ۱.۴۱ میلیون دلار دریافت کرد تا نخستین شبکه سلولی روی ماه را بسازد. این شرکت به جای توسعه فناوری های جدید، سخت افزارهای فعلی را برای محیط ماه سازگار کرد.

اگر همه چیز طبق برنامه ریزی پیش برود، شبکه ۴G/LTE نوکیا روی ماه پهنای باند بیشتری نسبت به سیستم های فرکانس بسیار بالا(UHF) فراهم می کند که برای ارتباطات فضایی توسعه یافته اند. این امر نه تنها ارتباطات بین فضانوردان بلکه برای سیستم های رباتیک خودران روی ماه را تسریع می کند. علاوه بر آن شبکه مذکور به تدریج برای مریخ سازگار می شود و در آینده به ۵G ارتقا می یابد.

کد خبر 6092059 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • تشریح‌ جزئیات برگزاری شصت و دومین جایزه نخبگانی البرز
  • دستاوردهای عملیات‌ وعده صادق ‌در عرصه علم و فناوری چه بود؟
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقا امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • اتصال جزایر سه‌گانه ایرانی خلیج فارس به سرزمین اصلی
  • وزیر ارتباطات : جزایر سه‌گانهٔ خلیج فارس با موفقیت از طریق فیبر نوری به سرزمین اصلی متصل شدند
  • خلیج فارس دریایی راهبردی در دنیای ارتباطات است