Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-01@13:24:14 GMT

ماجرای خروج داروی پوکی استخوان از فهرست بیمه

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۵۸۴۱۰

مدیرعامل شرکت دارویی سیناژن درباره خروج داروی پوکی استخوان از پوشش بیمه ای، گفت: نامه ای به وزیر بهداشت نوشته ایم و منتظر عکس العمل ایشان هستیم.

به گزارش مهر، دکتر هاله حامدی فر با عنوان این مطلب که شرکت ما فرآورده های دارویی زیادی تولید می کند، افزود: اصل برای ما، اعمال دقیق مقررات و قانون و رعایت قواعد بازی جوانمردانه در نظام دارویی و درمانی کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ارتباط با ماجرای خروج داروی پوکی استخوان از پوشش بیمه ای، اظهارداشت: ما معتقدیم کار فنی و کارشناسی باید به جمع بندی قطعی برسد و بعد، نتیجه با صدای بلند و در بیانیه رسمی نهادی که مسئولیت دارد، اعلام شود. حرف من مغایر شفاف سازی نیست، بلکه توصیه به منتظر ماندن برای اعلام نظر نهایی مبتنی بر جمع بندی دیدگاه های فنی، در یک بستر قانونی از پیش تعیین شده است.

حامدی فر در توضیح بیشتر، گفت: اخیرا نکاتی را در نامه ای به وزیر بهداشت منعکس کرده ایم و اخلاق حرفه ای حکم می کند تا زمانی که وزیر تصمیم قطعی در خصوص این نامه اعلام نکرده، حرفی درباره این نامه و استدلال هایی که در آن آمده است، در رسانه ها مطرح نکنیم.

وی در خصوص جزئیات نامه ای که به وزیر نوشته است، افزود: در نامه، از آقای وزیر تقاضا کرده ایم به عنوان ارشدترین مقام نظام سلامت کشور، دستور لازم الاجرای خود را در خصوص دو ماده قانونی به ما ابلاغ کنند.

حامدی فر در واکنش به این موضوع که هزینه اثربخش نبودن دارو را پذیرفته اید، تاکید کرد: اصلا این طور نیست. بحث هزینه اثربخشی، از موضوع نامه اخیر ما به وزیر جداست. بحث هزینه اثربخشی، موضوعی کاملا فنی است. الان مدتی است که یک تیم خبره از سیناژن ماموریت گرفته تا روی گزارش مورد بحث کار کارشناسی لازم را انجام بدهد. به محض رسیدن به جمع بندی، نتیجه را به طور رسمی به نویسندگان گزارش، دبیرخانه شورای عالی بیمه و شورای بررسی و تدوین داروهای ایران منتقل می کنیم.

وی ادامه داد: اضافه کنم که امروز خیلی بیشتر از یک ماه پیش معتقدیم گزارشی که مستند خروج داروی «تری پاراتاید» از فهرست بیمه قرار گرفته، گزارش دقیق و جامعی نبوده است.

حامدی فر در واکنش به اظهارات چند نفر از کارشناسان اقتصاد دارو که مدعی شده اند این دارو هزینه اثربخشی ندارد، گفت: ماده ۱۰ قانون بیمه همگانی خدمات درمانی کشور مرجع تصمیم گیری برای ورود یک دارو به فهرست تحت شمول را با صراحت کامل معین کرده است. دارو یا هر کالا و خدمت درمانی دیگر را وزارت بهداشت به شورای عالی بیمه خدمات درمانی پیشنهاد می کند و شورا تایید می کند و نهایتا هیات وزیران است که ورود دارو را به فهرست دارویی کشور، تصویب و اعلام می کند.

وی افزود: از هر یک از استادان حقوق که بپرسید به شما خواهند گفت مقام پایین دستی مجاز به لغو تصمیم قانونی مقام بالادستی نیست و وقتی طبق قانون، مرجع تصویب ورود داروی سینوپار به فهرست بیمه، هیات وزیران بوده، طبعاً خروج آن از فهرست هم نیازمند مصوبه هیات وزیران است، در حالی که خروج داروی سینوپار از فهرست دارویی کشور با نامه یکی از مسئولان دبیرخانه شورای عالی بیمه انجام شده و قانون چنین شانی برای دبیرخانه قائل نشده است.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۵۸۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامه بنزینی وزیر اقتصاد به بذرپاش/ سهمیه سوخت این خودروها را قطع کنید

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، خاندوزی وزیر اقتصاد در نامه‌ای به وزیر راه و شهرسازی خواستار عدم‌تخصیص سهمیه سوخت به خودروهای بنزینی و موتورسیکلت‌های فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث با جدیت و قوت بیشتر شده است.

خاندوزی در این نامه به بذرپاش نوشته است:

ضمن تشکر و قدردانی از تلاش مستمر همکاران آن وزارتخانه شاغل در ستاد مدیریت حمل‌ونقل و سوخت در اجرایی نمودن مفاد ماده ۴۸ قانون بیمه اجباری خسارات واردشده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه و غیرفعال نمودن کارت سوخت خودروهای گازسوز فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث در فاز اول اجرای ماده قانونی یادشده، با توجه به نتایج مثبت حاصله از اجرای این ماده قانونی که منجر به افزایش پوشش بیمه‌ای وسایل نقلیه و همچنین صرفه‌جویی در مصرف روزانه میلیون‌ها لیتر نفت و گاز شده است خواهشمند است دستور فرمایید در گام بعدی اجرای طرح عدم‌تخصیص سهمیه سوخت به خودروهای بنزینی و موتورسیکلت‌های فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث با جدیت و قوت بیشتری در دستور کار قرار گیرد تا در آینده شاهد تداوم اثرات مثبت اجرای این ماده قانونی باشیم.

در پایان خاطرنشان می‌سازد همکاران این وزارت در بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران آماده هرگونه همکاری و مساعدت می‌باشند تا این مرحله از اجرای قانون نیز با شایستگی عملیاتی گردد.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901032

دیگر خبرها

  • با این ویتامین از پوکی استخوان در امان بمانید
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • یک فایده جالب داروی کاهش وزن
  • توهین دو وزیر به خرد بدنه دارویی نظام‌سلامت
  • داروی کاهش وزن به تسکین علائم آپنه خواب کمک می کند
  • آغاز برنامه کنترل پوکی استخوان برای بانوان زاهدانی
  • برنامه کنترل پوکی استخوان برای بانوان زاهدانی آغاز شد
  • اجرای طرح کنترل پوکی استخوان برای زنان بالای ۵۰ سال در زاهدان
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت
  • نامه بنزینی وزیر اقتصاد به بذرپاش/ سهمیه سوخت این خودروها را قطع کنید