Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-27@17:26:41 GMT

زنان سهم عمده‌ای در اقتصاد خانواده دارند

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۵۵۶۰۳

زنان سهم عمده‌ای در اقتصاد خانواده دارند

خبرگزاری شبستان: حجت الاسلام و المسلمین روحانی با بیان اینکه زنان سهم عمده‌ای در اقتصاد خانواده دارند، گفت: بانوان مسجدی که در تولید و اشتغال خانگی فعالیت می‌کنند، هنرهای خود را به دختران و بانوان جوان انتقال و آموزش دهند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام و المسلمین سعید روحانی، مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان قم عصر امروز(23 آذر) در اختتامیه جشنواره سفره ایرانی که در بوستان نرگس برگزار شد، با قدردانی از همکاری سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قم و اداره کل ورزش و جوانان در برگزاری این نمایشگاه، عنوان کرد: اعضای دبیرخانه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان قم در برپایی بازارچه محصولات صنایع دستی و غذایی بانوان مسجدی و جشنواره سفره ایرانی تلاش شبانه روزی داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

ایجاد یکصد غرفه در بازارچه محصولات صنایع دستی و غذایی

 

مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان قم به فعالیت‌های جشنواره و بازارچه محصولات صنایع دستی و غذایی اشاره کرد و افزود: در این بازارچه یکصد غرفه متشکل از محصولات غذایی، محصولات فرهنگی، محصولات عفاف و حجاب، صنایع دستی و غیره برپا شد و بانوان مسجد محصولات خود را در این نمایشگاه عرضه کردند.

 

حجت الاسلام و المسلمین روحانی با اشاره به اهداف برپایی این نمایشگاه، تصریح کرد: ما در نگاه اول دنبال این بودیم که نسبت به مقام زن یک نگاه جدیدی ارائه کنیم؛ نگاهی که در جامعه ما هست،  اما این نگاه در دنیا کم است.

 

وی افزود: در دنیا، نگاه ابزاری به زن می‌شود، در حالیکه این جشنواره نشان می‌دهد که زن می‌تواند نقش‌های اساسی در جامعه و خانواده ایفا کند.

 

زنان سهم عمده ای در اقتصاد خانواده و محکم کردن بنیان خانواده دارند

 

مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان قم تصریح کرد: اگر به زن نگاه درستی داشته باشیم، ارزش زن در جامعه بسیار فراتر از ارزشی است که امروز برای زنان در جامعه قائل هستیم.

 

حجت الاسلام و المسلمین روحانی با تأکید بر اینکه زن می‌تواند در اجتماع مؤثر باشد، بدون این که از مدار خود خارج شود، بیان داشت: زن می‌تواند به اقتصاد خانواده کمک کند و در نگه داشتن خانواده و محکم کردن بنیان خانواده سهم عمده داشته باشد، بدون این که از مدار خود خارج شود.

 

وی تأکید کرد: امروز برخی از بانوان جامعه از مدار خود خارج شده اند، در حالیکه حضور بانوان مسجدی در این جشنواره و این فعالیت‌ها نشان می‌دهد که علاوه بر اینکه زنان به اقتصاد خانواده کمک می‌کنند، گاهی اقتصاد خانواده توسط زنان سرپرست خانوار می‌چرخد.

 

زنان می‌توانند در عرصه‌های مختلف به چرخه اقتصاد کشور کمک کنند

 

مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان قم ادامه داد: بانوان به شیوه‌های مختلف می‌توانند در حوزه‌های مختلف هنری، صنایع دستی، مواد غذایی و پوشاک به چرخه اقتصاد کشور کمک کنند.

 

حجت الاسلام و المسلمین روحانی در ادامه یادآور شد: امرز متأسفانه خانواده‌های ایرانی از نظر تغذیه در سطح مطلوبی نیستند و غذاهای سالمی استفاده نمی کنند.

 

وی به افزایش مراکز عرضه غذاهای آماده در سطح شهر اشاره کرد و گفت: امروز خانواده‌ها به غذاهای آماده روی آرودند، در حالیکه زنان می‌توانند در خانه با هزینه کم و با سلیقه خود، غذاهای سالم تهیه کنند که این اقدام یکی از عوامل نگهدارند و استحکام بنیان خانواده است.

 

مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان قم ادامه داد: مردی که بوی غذا را در خانه استشمام می‌کند، بسیار متفاوت از مردی است که غذا را از بیرون تهیه می‌کند و نگاه این دو مرد نسبت به خانواده نگاه متفاوتی خواهد بود.

 

حجت الاسلام و المسلمین روحانی اضافه کرد: مردی که غذای طبخ شده در خانه را مصرف می‌کند، عشق به خانواده را تجربه و محبت را در کانون خانواده دریافت می‌کند و ما این اهداف را در این نمایشگاه دنبال می‌کنیم.

 

وی اظهار امیدواری کرد که این نمایشگاه‌ها در برنامه‌های بعدی با آمادگی بیشتر و بدون محدودیت‌های مختلف برگزار شود خانواده‌ها در این نمایشگاه‌ها حضور یابند.

 

 

بانوان مسجدی، تجارب اشتغال خانگی را به دیگران انتقال دهند

 

مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان قم عنوان کرد: واحد خواهران دبیرخانه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان قم، بانوان فعال در عرصه تولیدات و اشتغال خانگی را شناسایی و گروهی در فضای مجازی ایجاد کردند تا بانوان از ظرفیت‌ها و تجربه‌های یکدیگر استفاده کنند.

 

حجت الاسلام و المسلمین روحانی در پایان تصریح کرد: انتظار ما از بانوان مسجدی این است که هنرهای خود را به دختران و بانوان جوان انتقال و آموزش دهند و کلاس‌ها و دوره‌های آموزشی مختلف در عرصه‌های هنری، آشپزی، صنایع دستی و غیره در مساجد برگزارکنند تا این ظرفیت‌ها مورد بهره برداری قرار گیرد.

پایان پیام/414

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۵۵۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منطق زنان و خانواده انقلاب اسلامی در دنیا اجرا شود

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با اشاره به اینکه زن و خانواده لبه رویارویی تمدنی جمهوری اسلامی با غرب است، گفت: در این عرصه انقلاب اسلامی منطقی دارد که در سطح جهانی قابل پیاده‌سازی است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، آیت الله علیرضا اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیه کشور، در دیدار اعضای هیئت علمی دانشگاه حضرت معصومه (س) که در سالن جلسات این دانشگاه برگزار شد، گفت: کار ویژه بانوان با رویکرد اسلامی در قم نیازمند رویکردهای ویژه محتوایی است.

او با اشاره به اینکه فلسفه، اخلاق و فقه سه زاویه دید هستند که در عمق دانش تحول آفرین می‌شوند، مطرح کرد: این سه زاویه دید با شعار محقق نخواهند شد بلکه باید در لایه‌های عملیاتی به آن توجه کرد.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه امروز در برخی از عرصه‌ها مانند معماری و شهرسازی الگوهای ویژه نداریم، عنوان کرد: وجود افرادی مانند شیخ بهایی در زمان صفویه موجب شد که امروز آثار برجسته معماری را در کشور داشته باشیم.

استاد حوزه علمیه اضافه کرد: علت این اتفاق این بود که شیخ بهایی بر فقه و معارف الهی مسلط و در علوم روز نیز صاحب نظر بودند و امروز باید به پرورش چنین افرادی توجه داشته باشیم.

 

آثار جنسیت زنانه بر رشد عرفانی و معنوی

 

اعرافی با اشاره به اینکه زن و خانواده لبه رویارویی تمدنی جمهوری اسلامی با غرب است، خاطرنشان کرد: در این عرصه انقلاب اسلامی منطقی دارد که در سطح جهانی قابل پیاده‌سازی است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه انقلاب اسلامی در موضوع زن الگوهایی در جامعه خلق کرده است، تصریح کرد: دشمن از این موضوعات آگاهی دارد ولی تلاش می‌کند با بزرگ‌نمایی نقاط ضعف این دستاوردها را نادیده بگیرد.

اعرافی با اشاره به اینکه منطق زن مسلمان پیشتاز موفق در عرصه‌های گوناگون و متعهد به ارزش‌های الهی الگوی مدنظر انقلاب اسلامی است، یادآور شد: این الگو باید ساخته شده و در متن تمام کارها قرار بگیرد.

او با بیان اینکه باید دانشگاه حضرت معصومه(س) به طور ویژه به این موضوع بپردازد، ابراز کرد: ارتباط دانشگاه با جامعه الزهرا(س) باید موجب نقش آفرینی‌های مشترک شود.

اعرافی با اشاره به اینکه این دانشگاه باید بنیه علمی قوی داشته باشد، بیان کرد: بعد بین المللی دانشگاه حضرت معصومه(س) می‌تواند به عنوان یک محور مهم در دستور کار قرار بگیرد.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه البته در درجه نخست باید دانش فنی لازم در این دانشگاه تولید شود، اظهار کرد: در عصری قرار داریم که دشمنان از بسیاری از اقدامات خود ناامید شده و کارزار فرهنگی سنگینی را به وجود آورده‌اند.

استاد حوزه علمیه با اشاره به اینکه وظیفه اصلی حوزه و دانشگاه حضور اثرگذار در این کارزار فرهنگی است، مطرح کرد: جامعه خوبی داریم و اگر حوزه و دانشگاه به خوبی نقش آفرینی کنند، وضعیت بهبود خواهد یافت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مساجد بدون کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد
  • مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی
  • منطق زنان و خانواده انقلاب اسلامی در دنیا اجرا شود
  • بازگشت جوانان به مسجد با میانبر ورزشی یک روحانی
  • تأکید بر ارتقای فعالیت‌های فرهنگی در حوزه زنان و رسانه
  • مساجد البرز به پرچم فلسطین مزین می‌شوند
  • خبر خوش به بانوان بهزیستی | فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند
  • همایش ملی پیاده‌روی بانوان در قم برگزار می‌شود
  • عضویت ۱۰۶ هزار نوجوان در کانون‌های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • همایش ملی پیاده روی بانوان در ۲۱ اردیبهشت ماه قم برگزار می شود