Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، اسکندر مرادی روز جمعه در آیین گرامیداشت روز پژوهش در دانشگاه پیام نور بیجار با اشاره به روند افزایشی تعداد پژوهش ها در سال های اخیر اظهار کرد: پژوهش های ارائه شده در بحث محتوایی و کیفیت که اصل و اساس امتیاز بندی است، کاهش یافته است.
وی افزود: در حال حاضر کمیت گرایی بر اصالیت پژوهش که همان عمق اندیشه است، تسلط یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اسکندری تاکید کرد: در بسیاری از جلسات پژوهشی که تشکیل شده یک پژوهشگر بیش از 20 پژوهش تهیه و ارائه می کند، آیا مفاخر علمی و فرهنگی کشور با ارائه تعداد زیاد پژوهش موفق شده اند یا با ارائه یک تا 2 اثر غنی، نام آور علم امروز خود گردیده اند.
وی گرایش پژوهشگران بسوی افزایش تعداد پژوهش را یک آسیب دانست که باید مدیران پژوهش، نسبت به اصالت اندیشه و پژوهش اهمیت دهند و شورای پژوهش که بر گرفته از اندیشه و خرد جمعی است، اقدامی جدی برای ارائه برنامه و سوق محققان بسوی غنای بیشتر پژوهش ها بردارند.
رئیس دانشگاه پیام نور استان کردستان گفت: هویت آینده استاد دانشگاه به کیفیت و امتیاز پژوهش او وابسته است، هویت با کمیت پژوهش رابطه ایی معکوس دارد، هویت و اصالت نباید مورد غفلت قرار گیرد و زیر سوال برود.
رئیس دانشگاه پیام نور بیجار نیز در سخنانی گفت: دانشگاه های کشور باید پژوهش و کار آفرین باشند و پژوهش هایی که بکار آفرینی سمت و سو بدهند از اهمیت بیشتری برخوردار شوند.
هوشنگ گوهر چینی اظهار کرد: علم پژوهش، به پژوهش هایی که می توانند درآمدزایی داشته باشند اهمیت و امتیاز خواهد داد که مورد نیاز است.
وی افزود: هر سازمان و مرکز علمی، یک نماد مشخص دارد که معرف جایگاه اوست، نماد و شاخص دانشگاه هم، سطح کیفیت پژوهش های تولید شده؛ است.
یک هزار و 500 دانشجو در 15 رشته مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد در دانشگاه پیام نور بیجار به تحصیل اشتغال دارند، این دانشگاه در سال 96 موفق به کسب رتبه برتر علمی در استان کردستان شد.
در شهرستان بیجار 2 دانشگاه، یک مرکز علمی کاربردی و یک دانشکده علوم پایه وجود دارد.
از 20 تا 27 آذر به نام هفته پژوهش و فناوری نامگذاری شده است.
خبرنگار: سید باقر سبحانی ** انتشار: مجید سلیمانی
7350/9102

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۶۰۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران

اتاق‌های بازرگانی بین‌المللی ایران در کشورهای گرجستان، ایتالیا، عراق، قطر و ارمنستان در پارک علم و فناوری بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران مستقر شدند.

به گزارش ایسنا، تعدادی از فعالان و نمایندگان عرصه اتاق‌های بازرگانی بین‌المللی ایران در کشورهای گرجستان، ایتالیا، عراق، قطر و ارمنستان و اتاق بازرگانی تهران جهت ایجاد اتاق مشترک بازرگانی فناوری بین‌المللی در کشور در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایرانی حضور یافتند.

در این نشست حسن زمانیان، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران ضمن اشاره به اهمیت جایگاه اتاق‌های مشترک بازرگانی اقتصادی اظهار کرد: اتاق‌ها در عرصه تولید، خدمات بویژه صادرات و همچنین در جهت کمک به فراهم آوردن موجبات رشد و توسعه اقتصادی کشور نقشی اثرگذار دارند.

وی ضمن اظهار خرسندی از حضور و استقرار اتاق‌های بازرگانی در پارک علم و فناوری بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران، گفت: علاوه بر شرکت‌های مستقر در این پارک قطب فناوری پارک نیز در شهر آفتاب تاسیس شده است.

زمانیان افزود: در راستای علمی و تخصصی کردن محصولات شرکت‌ها و تولیدکنندگان داخلی و با تفاهم و همکاری با وزارت صمت و با امضای دو معاونت در وزارتخانه علوم و صمت گواهی‌نامه‌های رتبه‌بندی تحقیق و توسعه صادر می‌شود که معتقد هستیم نهادها و شرکت‌های اقتصادی درصورت نبود بخش تحقیق و توسعه از عرضه و تقاضای بازارهای جهانی عقب می‌مانند و وجود این بخش در شرکت‌ها کاملا ضروری است.

معاون وزیر علوم گفت: یکی دیگر از گواهینامه‌ها که تعیین‌کننده درصد داخلی یا خارجی بودن محصولات شرکت‌ها را تعیین می‌کند، گواهی عمق ساخت داخل است که توسط سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران صادر می‌شود و در صورتی که درصد امتیاز گواهی بالا باشد، آن محصول از معافیت گمرکی برخوردار شده و چنانچه بتواند نیاز آن محصول را در کشور فراهم کند، از واردات آن جلوگیری خواهد شد.

وی تصریح کرد: رتبه کشور ما در جهان از نظر علمی پانزده است، ولی در نوآوری و دانش فنی رتبه ۶۳ را داریم و این فاصله به این دلیل است که نمی‌توانیم به خوبی از پژوهش و تحقیقات خود دانش فنی تولید کنیم و در نهایت این دانش فنی را نیز به تجاری‌سازی نرسانده‌ایم که به تولید محصولات تجاری و بازار محور منجر شود و باید به دنبال تولید محصولاتی باشیم که دارای پیچیدگی اقتصادی مثبت باشند.

به نقل از سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، زمانیان افزود: تحقیقاتی مهم است که تبدیل به دانش فنی و پس از آن منجر به تولید محصولی شود که در سطح بین‌المللی رقابت‌پذیر باشد و همچنین محصولات تولیدشده باید به خوبی در بازار ارائه و در معرض دید قرار گیرند که این بازاریابی و تجارت را اتاق‌های بازرگانی می‌توانند در سطحی وسیع انجام دهند و در تجاری‌سازی و فروش محصولات نقشی کلیدی داشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش شاخص راه‌های روستایی بیجار در دستورکار است
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • همبستگی دانشگاه پیام‌نور شیراز با دانشگاهیان حامی فلسطین در غرب
  • دانشجویان دانشگاه پیام‌نور شیراز هم به جرگه حامیان ضدصهیونیست‌ها پیوستند
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران