Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان براساس تحلیل آخرین نقشه های هواشناسی در سه روز آینده در بخشهایی از شمال غرب، دامنه های جنوبی البرز و مرکز کشور جوی نسبتا پایدار حاکم خواهد بود که پیامد آن انباشت تدریجی آلاینده های جوی و کاهش کیفیت هوا در شهرهای صنعتی و پر جمعیت این مناطق است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس امروز با ورود یک سامانه بارشی به جنوب غرب کشور، استان های واقع در جنوب غرب و جنوب کشور، تنگه هرمز، جزایر جنوبی، دامنه های زاگرس مرکزی ابرناکی، بارش باران گاهی رعدو برق و وزش باد شدید، به تدریج کاهش نسبی دما پیش بینی می شود که در ارتفاعات زاگرس بارش به صورت برف بوده و شدت بارش ها در کهکلویه و بویر احمد، چهارمحال بختیاری و سواحل بوشهر خواهد بود.

همچنین در روز شنبه به تدریج از میزان بارش در جنوب غرب و دامنه های زاگرس مرکزی کاسته می شود و در جنوب کشور، تنگه هرمز، سواحل خلیج فارس و دریای عمان و جزایر خلیج فارس، دامنه های جنوبی زاگرس، بخشهایی از جنوب شرق و شرق کشور شامل استانهای کرمان، شمال سیستان و بلوچستان، یزد و خراسان جنوبی نیز ابرناکی بارش باران گاهی با رعد و برق و وزش باد شدید موقتی پیش بینی می شود، در این روز نیز بارش در ارتفاعات کهکلویه و بویر احمد، شمال فارس و ارتفاعات کرمان به صورت برف بوده و شدت بارش ها در جزایر خلیج فارس، هرمزگان جنوب فارس خواهد بود.

در روز یکشنبه نیز در استانهای هرمزگان، کرمان، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، تنگه هرمز، سواحل خلیج فارس و دریای عمان و جزایر در شرق خلیج فارس بارش باران گاهی رعد و برق و وزش باد شدید موقتی پیش بینی می شود.  شایان ذکر است روز جمعه خلیج فارس مواج خواهد بود. 

 

انتهای پیام/

آخرین وضع آب و هوای کشور  در 24 آذر ماه

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۶۰۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بارورسازی ابرها در کشورهای همسایه باعث بارش سیل‌آسا در ایران شد؟

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی گفت: مدل‌های هواشناسی وقوع بارندگی شدید جنوب کشور و کشورهای حاشیه خلیج فارس را از قبل پیش‌بینی کرده بودند این در حالیست مهف مدل‌های هواشناسی هیچ گونه اطلاعاتی از دخالت در افزایش یا کاهش بارش نظیر بارورسازی ابرها را ندارند.

به گزارش ایسنا صادق ضیاییان در نشست علمی بارش‌های سیل‌آسا طی فروردین در جنوب و جنوب شرق کشور افزود: نکته مهم این است که مدل‌های هواشناسی وقوع بارندگی شدید جنوب کشور و کشورهای حاشیه خلیج فارس را از قبل پیش‌بینی کرده بودند. از آنجایی‌که مدل‌های هواشناسی هیچ گونه اطلاعاتی از دخالت در افزایش یا کاهش بارش نظیر بارورسازی ابرها را ندارند همچنین قابلیتی در آن‌ها بسط داده نشده است تا بتواند بارندگی عظیم در ایران، عمان و امارات متحده عربی به‌ویژه دبی است.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی  ادامه داد: وسعت شکل‌گیری این سامانه و علل وجودی آن چنان پهناور بود که چندین هزار کیلومتر را در تراز میانی جو و سطح زمین شامل می‌شده است ایجاد چنین سامانه پیچیده‌ای نیاز به صرف انرژی بسیار زیاد دارد که از دست بشر خارج است.

وی درباره علت بارش‌های سنگین در جنوب و جنوب شرق کشور گفت: علت بارش سنگین در جنوب و جنوب شرق کشور را می توان شکل گیری بندال امگا با مراکز کم ارتفاع واقع در اروپا و منطقه جنوب کشور، شکل‌گیری رودباد با سرعت پایین (این نوع رودباد می تواند هوای مرطوب را برای مدت بیشتر در منطقه نگه دارد شکل) به همراه استقرار واچرخند در غرب اقیانوس هند و چرخند روی شبه جزیره عربستان دانست که سبب تغذیه خوب رطوبتی از روی شمال غرب اقیانوس هند، دریای عمان دریای عرب دریای سرخ و خلیج فارس به جنوب کشور شد. 

ضیاییان اضافه کرد: عوامل توپوگرافی منطقه نیز در انباشت و صعود مکانیکی رطوبت نقش مهمی داشتند. 

ادامه دارد

دیگر خبرها

  • آب‌های نیلگون، روی پرده نقره‌ای
  • دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس خواهان آتش‌بس فوری و پایدار در غزه شد
  • خلیج‌فارس از پایه‌های مستحکم هویتی ایرانیان است
  • ورود سامانه بارشی جدید به کشور از ۱۱ اردیبهشت ماه
  • پرشدگی کامل ۱۱ سد کشور در پی بارش‌های بهاره+جدول
  • علت بارش‌های سیل‌آسای ایران؛ عامل انسانی دخیل بود؟
  • بارش‌های اخیر ایران محصول ابردزدی و بارورسازی ابرها است؟
  • بارورسازی ابر‌های کشور‌های همسایه علت بارش‌های سیل‌آسای ایران بود؟
  • بارورسازی ابرهای کشورهای همسایه ربطی به بارش سیل‌آسای ایران ندارد
  • آیا بارورسازی ابرها در کشورهای همسایه باعث بارش سیل‌آسا در ایران شد؟