Web Analytics Made Easy - Statcounter

کنسول افتخاری لیتوانی در تهران با بیان اینکه گسترش مناسبات تهران و ویلنیوس آغازی دیگر برای ارتباط بهتر با اتحادیه اروپاست، انتخاب یک ایرانی به عنوان کنسول افتخاری یک کشور اروپایی را اتفاق جدیدی دانست.

«محسن کریمی طبسی» کنسول افتخاری لیتوانی در تهران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، در رابطه با وجود منافع مشترک ویژه در مناسبات ایران و لیتوانی گفت: لیتوانی در کنار دریای بالتیک قرار گرفته و یکی از اعضای اتحادیه اروپاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایران می‌تواند نفت، گاز و محصولات پتروشیمی خود را به این کشور و از ‌آن جا به سایر کشورهای حوزه بالتیک ارسال کند. در واقع لیتوانی علاوه بر ظرفیت ویژه خود، به مثابه مسیری برای شروع صادرات به کشورهای اروپایی است.

وی ادامه داد: ما می‌توانیم از طریق دریا و جاده منابع انرژی خود را به لیتوانی و کشورهای حوزه بالتیک ارسال کنیم که البته در این زمینه برخی محدودیت‌ها در داخل مانند ظرفیت پایین انتقال منابع انرژی به صورت "ال ان جی" وجود دارد، اما تلاش‌ها برای گسترش این بخش ادامه دارد که امیدواریم هر چه زودتر بتوانیم در سطح وسیعی به این مهم دست پیدا کنیم.

کریمی طبسی با اشاره به زمینه‌های دیگر روابط اقتصادی، خاطرنشان کرد: در رابطه با تعاملات تجاری ایران و لیتوانی، تعرفه‌های گمرکی پایین‌تر است و این به نوبه خود زمینه‌ و انگیزه‌ای برای همکاری و مشارکت فعالان اقتصادی در این بخش را فراهم می‌کند. ایران می‌تواند بازار بسیار خوبی در لیتوانی داشته باشد و آنها خریدار محصولات ما هستند.

وی افزود: در بخش کشاورزی نیز دامنه گسترده‌ای برای فعالیت وجود دارد، ایران می‌تواند با اجاره زمین‌های استفاده نشده و البته حاصل خیز کشور لیتوانی، کشت محصولات زراعی را آغاز کرده و آن را به سایر کشورهای اروپایی صادر کند.

کنسول افتخاری لیتوانی در تهران در مورد اقدامات برای گسترش صنعت گردشگری، گفت: لیتوانی به یقین مقصد بسیار خوبی برای گردشگران ایرانی است، اما با توجه به اینکه این کشور عضو اتحادیه اروپاست و مقررات منطقه شنگن (Schengen Area) یا ویزای شنگن بر آن حاکم است، محدودیت‌هایی در خصوص اعطای این نوع ویزا برای ایرانیان وجود دارد، با این حال تلاش ما به عنوان کنسول افتخاری این کشور کاهش این محدودیت‌ها و تسهیل سفر شهروندان ایرانی به صورت تورهای گردشگری در وهله اول است. البته در نگاه دیگر وجود کشور لیتوانی در حوزه شنگن، یک نوع مزیت برای ایرانیان است.

کریمی طبسی با توجه به فعالیت‌های آتی خود برای افزایش مناسبات دو کشور، خاطرنشان کرد: تلاش ما بر این است که اعتماد دولت و مردم لیتوانی را جلب کرده و آن‌ها را با محصولات ایرانی آشنا کنیم، در حوزه مناسبات دو طرف ظرفیت‌های استفاده نشده بسیاری وجود دارد که ما تلاش می‌کنیم حداکثر بهره برداری از آن را داشته و شاهد افتتاح سفارت ایران در ویلنیوس و سفارت لیتوانی در تهران باشیم.

وی تاکید کرد: اینکه یک ایرانی توانست اعتماد کشوری اروپایی  را جلب کند و با موافقت اتحادیه اروپا به عنوان کنسول افتخاری لیتوانی در تهران فعالیت کند، یک اتفاق کم نظیر و جدید است که این خود شروعی برای مناسباتی بهتر و آغازی برای رفع سوءتفاهمات با اتحادیه اروپاست.

انتهای پیام/

R1436/P36447/S8,89,90,95/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۶۱۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید وزرای دفاع ایران و چین به گسترش روابط نظامی با ایران

امیر سرتیپ آشتیانی وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران در حاشیه بیست و یکمین اجلاس وزرای دفاع سازمان همکاری‌های شانگهای با وزیر دفاع چین دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش ایسنا، امیر سرتیپ محمدرضا آشتیانی در این دیدار با قدردانی از مواضع و دیدگاه‌های دولت چین در قبال تحولات منطقه به‌ویژه محکومیت حمله صهیونیست‌ها به کنسولگری ایران گفت: تنش‌های اخیر در منطقه و شرایط اسفناک غزه نتیجه اقدامات بی ثبات ساز آمریکا در منطقه و حمایت از رژیم کودک‌کش صهیونیستی است.

وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران با اشاره به سفر رئیس‌جمهوری به چین و امضای برنامه جامع مشارکت همکاری‌های دوطرف افزود: برای حل مسائل امنیتی منطقه‌ای و بین‌المللی، همکاری و همگرایی بیشتر طرفین ضرورت دارد.

وزیر دفاع چین در این دیدار با اشاره به تحولات منطقه غرب آسیا، حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق را محکوم کرد و گفت: این عمل ناقض حقوق بین الملل است و ما از حق مشروع ایران در پاسخ به این اقدام حمایت می‌کنیم.

وزیر دفاع چین با دعوت از وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران جهت شرکت در کنفرانس امنیتی پکن بر تداوم همکاری‌ها تاکید کرد.

وزیر دفاع چین در این دیدار خواستار آتش‌بس در نوار غزه و ارسال کمک‌های بشردوستانه به آن منطقه شد.

وزیر دفاع چین همچنین بر گسترش روابط دفاعی و نظامی با جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دیدار نخست وزیر بورکینافاسو و معاون اول رئیس جمهور
  • مخبر: تهران علاقه‌مند به گسترش مناسبات خود با بورکینافاسو است
  • بورکینافاسو خواهان استفاده از توانمندی‌های ایران است
  • مخبر: ایران به دنبال روابط برد - برد با دیگر کشورها است
  • آمادگی اتاق بازرگانی مکه برای گسترش روابط اقتصادی با ایران
  • وزیر دفاع روسیه در دیدار با وزیر دفاع ایران: آماده گسترش همکاری های نظامی هستیم
  • تاکید وزرای دفاع ایران و چین بر گسترش روابط نظامی
  • تاکید وزرای دفاع ایران و چین به گسترش روابط نظامی با ایران
  • اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا، اراده طرفین بر گسترش روابط اقتصادی
  • غرب تحمل افزایش روابط ایران با همسایگان را ندارد