Web Analytics Made Easy - Statcounter

 سفارت جمهوری اسلامی ایران در گرجستان در اطلاعیه ای در راستای حمایت از حقوق هموطنان ایرانی اعلام کرد که آماده ارائه مشورت و راهنمایی بوده و برای پیشگیری از بروز مشکلات شایع و موجود که بعضا موجب خسارات جبران ناپذیر شده، نظر هموطنان را به نکات زیر جلب کرد:

۱- کشور گرجستان عضو اتحادیه اروپا نیست.

۲- از ابتدای سال ۱۳۹۶ اتحادیه اروپا با گرجستان (فقط دارندگان گذرنامه گرجی) لغو روادید برقرار کرده که این به معنی عضویت در اتحادیه اروپا نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳- قانون تابعیت کشور گرجستان، براساس« سیستم خون» است، یعنی حتماً والدین کودک و یا یکی از آنها می بایست گرجی باشند. اخذ تابعیت از طریق ازدواج با تبعه گرجستان ( البته پس از طی شدن چند سال) امکان تحقق دارد و یا پس از ۱۰ الی ۱۵ سال اقامت و با دانستن زبان گرجی، تائیدیه وزارت اطلاعات و در نهایت با نظر رئیس جمهور گرجستان امکانپذیر است.

۴- ادعای اقامت اروپا از طریق پناهندگی در گرجستان، دام افراد کلاهبردار است.

۵- پیش از اقدام برای اقامت و سرمایه گذاری، مطالعه و تحقیقات لازم را انجام دهید.

۶- به افراد ناشناس اعم از ایرانی و خارجی اعتماد نکنید. شما می توانید امور اداری و اقامتی خود را شخصا و از طریق مراجع رسمی و معتبر پیگیری کنید.

۷- هرگونه سرمایه گذاری، عقد قرارداد، دریافت و پرداخت باید با ضمانت بانکی و بصورت قانونی و رسمی بوده تا در صورت بروز مشکل و مراجعه به پلیس و دادگاه، قابل پیگیری و استناد باشد.

۸- زبان، فرهنگ و قوانین کشور ما و گرجستان کاملا متفاوت بوده، لذا لازم است قوانین و مقررات کشور میزبان رعایت شده تا از بروز مشکلات احتمالی پرهیز شود.

۹- جهت انتقال ارز، از طریق صرافیهای معتبری که کارگزار معتبر در گرجستان دارند اقدام کنید .

۱۰- در صورت مواجهه با سودجویان و کلاهبرداران، در اسرع وقت به پلیس و جهت جرائم مالی با مدارک به « بازرسی پلیس مالی وزارت دارایی گرجستان» مراجعه کرده تا احقاق حق صورت گیرد.

 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۶۳۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورل: چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند

به گزارش قدس آنلاین، «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا که در ریاض به سر می‌برد، اعلام کرد: تنها راه‌حل مناقشه اسرائیل و فلسطین، تقسیم زمین است.

به نقل از یورونیوز، رئیس دیپلماسی اروپا در جریان نشست مجمع جهانی اقتصاد در ریاض با همتای سعودی خود دیدار کرد.

در این دیدار، فیصل بن فرحان، وزیر خارجه عربستان گفت: حتی اگر آتش‌بس در غزه حاصل شود، ما همچنان باید با پیامدهای درگیری نه‌تنها در غزه بلکه در کرانه باختری رود اردن، فراتر از آن، در منطقه خود مواجه شویم.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز گفت: انتظار می‌رود چندین کشور اروپایی تا پایان ماه مه آینده کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد.

بورل اظهار کرد: به من گفتند که جغرافیا دیگر مهم نیست. در اوکراین، جنگ برای سرزمین است و اینجا در غزه و فلسطین، جنگ برای سرزمین است، دو طرف برای یک سرزمین می‌جنگند و تنها راه‌حل این است که آن را به اشتراک بگذارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تجمع حامیان و مخالفان قانون ماموران خارجی در تفلیس
  • بورل: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند
  • چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل: اعضای اتحادیه اروپا در ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل: چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • کلاهبرداری از طریق پیام‌ها و لینک‌های جعلی
  • گاریباشویلی قطعنامه پارلمان اروپا علیه گرجستان را رد کرد
  • کلاهبرداری از طریق جعل اسناد خودرو در نظرآباد