Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد: همکاری های تهران، مسکو و آنکارا در عرصه انرژی صرف نظر از اقدامات سودجویانه و منفعت طلبانه مالی آمریکا توسعه می یابد. روسیه، ایران و ترکیه همچنین راه مبارزه واقعی با تروریسم در سوریه را می دانند و در این خصوص تفاهم دارند.
به گزارش ایرنا، لاوروف روز جمعه در جلسه شورای فدراسیون (مجلس سنا) گفت: در روابط اقتصادی با ایران و ترکیه تلاش می کنیم و از شیوه هایی ازجمله در پرداخت های مالی استفاده کنیم که بر واحدهای پول ملی این کشورها استوار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


خبرگزاری ایتارتاس به نقل از سخنان وزیر خارجه روسیه نوشت: همکاری های سه کشور در عرصه انرژی هم مستقل از شرایط تحمیلی آمریکا بنا خواهد شد.
وی ادامه داد: ایران، روسیه و ترکیه نمی خواهند به ساختار مالی جهانی که از سوی آمریکا کنترل می شود، وابسته باشند. آمریکا با کنترل این ساختار تلاش می کند، با موقعیت برتر خود بقیه کشورها را تحت فشار قرار دهد. چین هم از این وضعیت ناراضی است. 
تفاهم سه کشور در مبارزه با تروریسم در سوریهوزیر امور خارجه روسیه گفت: ایران، روسیه و ترکیه در مورد اهداف در سوریه به ویژه مبارزه با تروریسم تفاهم دارند. 
وی گفت: سه کشور در ضرورت پیروزی بر تروریسم و حفظ تمامیت ارضی سوریه و تامین هماهنگی و زندگی مسالمت آمیز تمام گروه های قومی و مذهبی این کشور تفاهم کامل دارند. 
لاوروف افزود: همان طور که ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه اعلام کرده اند مسکو، تهران و آنکارا اختلافاتی دارند و هر کشور رویکرد ویژه خود را در مورد سوریه دارد اما سه کشور مواضع مشابهی در مساله مبارزه با تروریسم در این کشور دارند. 
رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه خاطرنشان کرد: در شرایط حاضر فقط دسته های پراکنده ای از تروریست های داعشی در سوریه حضور دارند که سازماندهی ندارند و عمر آنها بسر می رسد.
حسن روحانی، ولادیمیر پوتین و رجب طیب اردوغان روسای جمهوری ایران، روسیه و ترکیه به عنوان سه کشور حامی روند صلح آستانه روز اول آذر ماه در شهر سوچی روسیه دیدار و در مذاکرات خود و بیانیه پایانی اجلاس بر رویکرد درست برای حل مسائل سوریه مبتنی بر خودداری از هر گونه مداخله خارجی در امور داخلی این کشور و حمایت از حق حاکمیت و استقلال و تمامیت ارضی آن تاکید کردند.

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۶۸۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی

در دیدار روسای دانشگاه علامه‌طباطبائی و دانشگاه اوفای روسیه، قرارداد همکاری مشترک با هدف گسترش همکاری‌های آموزشی و پژوهشی به امضای روسای دو دانشگاه رسید.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، وادیم زاخاروف رئیس دانشگاه علم و فناوری اوفای روسیه با همراهی ریتا فیلیپووا معاون بین‌الملل دانشگاه و امینا اوزاوا رئیس دانشکده تاریخ و روابط بین‌الملل این دانشگاه، با حضور در دانشگاه علامه‌طباطبائی با عبدالله معتمدی رئیس این دانشگاه دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار که به منظور بحث و تبادل نظر درخصوص همکاری‌های مشترک آموزشی و پژوهشی میان دو دانشگاه انجام شد، قرارداد برنامه آموزشی شبکه‌ای کارشناسی ارشد مطالعات منطقه‌ای بین دوطرف امضا شد که بر اساس این قرارداد دانشگاه «اوفا» درس‌های تعیین شده‌ای را برای دانشجویان رشته مطالعات منطقه‌ای دانشگاه علامه‌طباطبائی و دانشگاه علامه‌طباطبائی دروس مشخصی را برای دانشجویان رشته روابط بین‌الملل دانشگاه «اوفا» به منظور بهره‌مندی از توان علمی استادان هر دو دانشگاه ارائه می‌دهند.

معتمدی در این دیدار با اشاره به همکاری‌های علمی و سیاسی میان ایران و روسیه گفت: زمینه‌های مشترک همکاری‌ها و وحدت‌نظر در مورد مناسبات بین‌المللی در راستای منافع دو کشور، زمینه‌ساز توسعه همکاری‌های روزافزون شده است.

وی با اشاره به همکاری‌های دانشگاه‌های روسیه با دانشگاه علامه‌طباطبائی در سال‌های گذشته بیان کرد: درخصوص تبادل استاد و دانشجو و برگزاری برنامه‌های مشترک آموزشی و پژوهشی تجربه خوبی با دانشگاه‌های روسیه داشته‌ایم. امیدواریم بتوانیم تعاملات نزدیک‌تری در راستای منافع ملی و بین‌المللی دو کشور داشته باشیم.

در ادامه رئیس دانشگاه «اوفا» نیز توضیحاتی در خصوص ظرفیت‌های این دانشگاه بیان کرد و گفت: سال گذشته تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه علامه‌طباطبائی را امضا کردیم و بسیار خرسندیم که در مدت کوتاه این قرارداد همکاری مشترک به مرحله اجرا رسیده است.

وادیم زاخاروف گفت: دانشگاه «اوفا» انجمن‌های دوستی بسیاری با دانشگاه‌های خارجی دارد و در این خصوص ایران نخستین جایگاه را در بین کشور‌های دوست با روسیه دارد. او با بیان این که جمهوری باشقیرستان یکی از جمهوری‌های روسیه است که به لحاظ زبان و فرهنگ، نزدیکی زیادی با زبان و ادبیات فارسی دارد. این موضوع خود زمینه همکاری‌های بیشتر با دانشگاه‌های ایران، به‌ویژه دانشگاه علامه‌طباطبائی به عنوان دانشگاه تخصصی علوم انسانی و اجتماعی را فراهم کرده است. امیدوارم این قرارداد نیز زمینه خوبی برای توسعه همکاری‌های مشترک باشد.

نرگس سنائی رئیس میز روسیه و رئیس گروه گسترش همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه نیز به اهمیت تقویت روابط علمی و فرهنگی ایران و روسیه در شرایط کنونی اشاره و تاکید کرد: امضای قرارداد برنامه‌های مشترک آموزشی شبکه‌ای گام نوینی در روابط دانشگاهی ایران و روسیه محسوب می‌شود.

سعید شکوهی رئیس موسسه آموزش عالی بیمه اکو و مهدی خانمحمدی مدیر سنجش، نظارت و ارزیابی آموزشی دانشگاه نیز در این نشست حضور داشتند.

گفتنی است دانشگاه «اوفا» یکی از دانشگاه‌های مهم روسیه است که در جمهوری باشقیرستان واقع شده است. این دانشگاه در حال حاضر ۴۸ هزار دانشجو دارد و نیز بیش از ۳ هزار دانشجو از ۶۰ کشور جهان در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند. ۳۰ درصد از رشته‌های تحصیلی این دانشگاه در حوزه علوم انسانی و اجتماعی است.

دیگر خبرها

  • ارتش ترکیه نیروی کمکی به شمال سوریه اعزام کرد
  • تیم دانش‌آموزی ایران ۵ طلا در رویداد ایده و فناوری ترکیه کسب کرد
  • وحشت بلومبرگ از قدرت ائتلاف‌سازی ایران
  • ناتوانی ترکیه در مهار درگیری گروه‌های تروریستی در شمال سوریه
  • سه تفاهم‌نامه همکاری بین‌المللی در بخش کشاورزی امضا شد
  • ناتوانی ترکیه در مهار درگیری گروه های تروریستی در شمال سوریه
  • مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • آغاز همکاری‌ های حمل‌ ونقل بین‌ المللی و ترانزیتی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار
  • حیرت و درماندگی غرب در برابر شکوه قدرت سازی ایران