Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-07@06:02:43 GMT

دستگیری خواستگار قلابی با ۴۰۰ حساب بانکی

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۶۸۵۸۳

دستگیری خواستگار قلابی با ۴۰۰ حساب بانکی

اجتماع > اجتماعی - مجرم سابقه‌دار در نقش تاجری ثروتمند به خواستگاری دختران پولدار می‌رفت تا نقشه‌های شومش را عملی کند.

 او به اسم طعمه‌هايش ده‌ها دسته‌چك از بانك‌ها ‌گرفت و بيش از 44ميليارد تومان ملك و ماشين خريد اما در نهايت به دام پليس افتاد.به گزارش همشهري، تحقيقات براي دستگيري اين مرد با شكايت دختري شروع شد كه مي‌گفت فريب يك خواستگار قلابي را خورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او توضيح داد: مدتي قبل از طريق يكي از شبكه‌هاي اجتماعي با جواني به‌ نام عليرضا آشنا شدم. او مدعي بود كه صاحب شركتي معروف در دوبي است و دكتراي بازرگاني دارد. عليرضا مي‌گفت كه چند سال قبل همسرش فوت شده و دوباره قصد ازدواج دارد. وقتي به من پيشنهاد ازدواج داد، پذيرفتم و او به خواستگاري‌ام آمد. عليرضا براي اثبات حرف‌هايش درباره فوت همسرش عكسي از سنگ قبر او به من نشان داد و حتي وقتي به خواستگاري‌ام آمد گواهي فوت او را به من و خانواده‌ام نشان داد و با چرب‌زباني توانست اعتماد ما را جلب كند.

دختر جوان ادامه داد: عليرضا مي‌گفت كه براي انجام كارهايش مدام بايد در سفر به كشورهاي آسيايي و اروپايي باشد. حتي مداركي ارائه كرد كه نشان مي‌داد چندين ملك ميلياردي در سعادت آباد، الهيه، فرشته و يك باغ‌ويلا در شهرستان اروميه خريده و در حال توسعه فعاليت تجاري‌اش است.

او يك روز از من خواست كه با هم به بانك برويم و حساب مشترك باز كنيم تا در زمان‌هايي كه او در خارج از كشور است من بتوانم از حسابش برداشت كنم. من هم اين كار را انجام دادم و با هم به بانك رفتيم اما مدتي پس از آن عليرضا ناپديد شد و ديگر به تماس‌هايم جواب نداد. پس از مدتي از بانك به من اطلاع دادند ده‌ها چك برگشتي دارم. تعجب كردم و راهي بانك شدم و آنجا بود كه فهميدم عليرضا بدون حضور من به بانك رفته و خودش را شوهر من معرفي كرده و چندين دسته چك به اسم من از بانك گرفته است. بعد هم با چك‌ها شروع به خريد كالاهاي مختلف كرده و مرا به دردسري بزرگ انداخته است.

مجرم سابقه‌دار

با شكايت دختر جوان، تحقيقات كارآگاهان پايگاه دوم پليس آگاهي تهران براي دستگيري خواستگار قلابي شروع شد. با اطلاعاتي كه از شاكي به‌دست آمده بود، هويت اين مرد شناسايي و مشخص شد كه وي از مجرمان سابقه‌دار است كه تا‌كنون 9بار به جرم فريب در ازدواج، جعل، كلاهبرداري و سرقت در شهرهاي مختلف به زندان افتاده است.

در ادامه مشخص شد كه متهم دختر ديگري را هم با همين شگرد فريب داده و از او سوءاستفاده كرده است. جست‌وجو براي دستگيري وي ادامه داشت تا اينكه 28آبان‌ماه در حالي كه عليرضا سوار يك خودروي 206در خيابان اشرفي اصفهاني بود به محاصره پليس درآمد و دستگير شد. با كشف تعدادي اسناد تجاري، دسته‌چك، اسناد مالكيت و مهرهاي جعلي از خودروي متهم، وي به اداره آگاهي منتقل شد و اعتراف كرد كه با فريب طعمه‌هايش و سوءاستفاده از آنها بيش از 400حساب بانكي در بانك‌هاي مختلف باز كرده و ده‌ها دسته‌چك گرفته است.

او گفت كه بيشتر چك‌هاي بلامحل را در تهران، اصفهان و پرند خرج مي‌كرد و با آنها لوازم خانگي، لاستيك و آهن آلات مي‌خريد و سپس آنها را به كارخانه‌اي در پاكدشت مي‌فروخت. او همچنين به خريد 6دستگاه خودروي ‌بي‌ام‌و به مبلغ 18ميليارد تومان و املاكي در الهيه، قيطريه و سعادت آباد و اروميه به مبلغ 26ميليارد تومان با استفاده از چك‌هاي بلامحل اعتراف كرد.

بررسي‌ها نشان مي‌دهد كه ارزش تنها 8فقره از چك‌هاي بلامحلي كه اين مرد خرج كرده بود حدود 29ميليارد تومان بوده است. به گفته سرهنگ سعدالله گزافي، رئيس پايگاه دوم پليس آگاهي تهران، تا‌كنون بيش از 20نفر از مالباختگان در اين پرونده شناسايي شده‌اند و با حضور خانم‌هايي كه فريب متهم را خورده بودند مشخص شد كه وي از خانه يكي از آنها با استفاده از كليد يدك 180ميليون تومان پول، طلا و ارز دزديده است. تحقيقات در اين باره ادامه دارد.

در همین زمینه: هکر ۲۰ ساله ۳ هزار سایت را هک کرد اخاذی‌های سریالی دردسر دوستی مجازی پایانی برای پستچی قلابی دورهمی تلگرامی دانش‌آموزان کلاهبردار جعل پیامک بانک برای کلاهبرداری میلیونی

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۶۸۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«جایزه صد میلیون تومانی» ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!

سرهنگ داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا تهران بزرگ در تشریح جزئیات پرونده کلاهبرداری اظهار داشت: یکی از شهروندان به این پلیس مراجعه و مدعی شد شخصی با وی تماس گرفته و ضمن معرفی خود به عنوان مجری مسابقه بزرگ تلفنی اظهار داشته فقط با پاسخ به یک سوال می‌تواند برنده صدمیلیون تومان شود که شاکی نیز وسوسه شده و با کلاهبرداران همراهی کرده و در ادامه با دریافت اطلاعات بانکی وی از او کلاهبرداری کرده است.

وی تصریح کرد: مجرمان با استفاده از ترفند‌های زیرکانه مالباخته را متقاعد کرده که جهت دریافت جایزه خود کد‌های مختلفی را که از پشت تلفن به وی اعلام می‌کرده در مرورگر تلفن همراه خود وارد و اعلام کند، شاکی با یک غفلت ساده در نهایت متوجه سرقت تمامی موجودی حساب‌های بانکی خود می‌شود.

سرهنگ معظمی گودرزی ادامه داد: موضوع در دستور کار متخصصان پلیس فتا پایتخت قرار گرفت و پس از اقدامات تخصصی و تحقیقات سایبری متهمان شناسایی و پس از تشریفات قضایی هر ۴ عضو اصلی این باند دستگیر و به پلیس فتا منتقل شدند.

وی با اشاره به گسترده بودن ابعاد کلاهبرداری این مجرمان افزود: ممکن است شیوه‌های کلاهبرداری این افراد مجرم متفاوت باشد، اما در نهایت به یک شیوه عمل می‌کنند و با اعلام برنده شدن مخاطبان، با ترفند‌های ماهرانه تمام اطلاعات حساب بانکی افراد را دریافت کرده و با استفاده از آن اقدام به برداشت از حساب افراد می‌کنند.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: همان گونه که به دفعات توسط پلیس هشدار داده شده است به هیچ عنوان جهت دریافت جایزه نیازی به حضور در پای دستگاه عابربانک و یا دادن اطلاعات محرمانه حساب بانکی از جمله اینترنت بانک و همراه بانک نیست و تماس‌هایی که این موارد را از شهروندان درخواست می‌نمایند قطعا کلاهبرداری است، همچنین هیچ سازمان دولتی اعم از صدا و سیما و اپراتور‌های تلفن همراه، شرکت مخابرات، سازمان حج و زیارت و ... با استفاده از خطوط شخصی و از بستر شبکه‌های اجتماعی با هیچکس تماس نمی‌گیرند و و صرف استفاده از لوگو و یا نشان این سازمان‌ها بر روی پروفایل شخص تماس گیرنده در شبکه‌های اجتماعی دلیلی بر صحت و تائید منشاء این تماس‌ها نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • چرا بیمه سلامت حساب واحد بانکی ندارد
  • هشدار پلیس درباره ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • ترفند جدید کلاهبرداری/ یک سوال جواب بده صدمیلیون برنده شو
  • خالی کردن حساب با سوال ۱۰۰ میلیونی!
  • جواب بده ۱۰۰ میلیون برنده شو؛ کلاهبرداری جدید
  • «جایزه صد میلیون تومانی» ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • خالی کردن حساب با پرسیدن فقط یک سوال
  • یک سوال جواب بده صدمیلیون برنده شو
  • هشدار پلیس فتای سمنان درباره فروشنده های دوره گرد
  • هر فردی می‌تواند حساب بانکی خود را وقف کند