Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-07@02:50:52 GMT

افزايش قيمت حامل‌هاي انرژي منطقي نيست

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۶۹۶۰۶

افزايش قيمت حامل‌هاي انرژي منطقي نيست

خبرگزاري آريا - عضو کميسيون برنامه و بودجه مجلس شوراي اسلامي با بيان اينکه افزايش قيمت حامل‌هاي انرژي منطقي نيست گفت: افزايش قيمت بنزين در سفره مردم بسيار سريع تغيير منفي ايجاد مي‌کند. محمد حسيني در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنيم در اراک با اشاره به افزايش قيمت‌هايي که در لايحه بودجه تحويل شده به مجلس ايجاد شده است اظهار داشت: عددها متفاوت است و قرار دادن دو عدد 17 هزار و 400 ميليارد توماني در کنار يک عدد 500 ميليارد توماني از نظر کارشناسي غلط است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: در رابطه با افزايش قيمت حامل‌هاي انرژي هم حکمي که دولت در تبصره 18 قانون لايحه بودجه فرستاده اين است که از تفاوت قيمت حامل‌هاي انرژي، بنزين، گازوئيل و ساير فرآورده‌ها، برق و آب و غيره يک عددي حدود 17 هزار و 400 ميليارد تومان پول را وصول کند و قيمت پايه را هم سال 96 گرفته و قصد دارد که در سال 97 اين افزايش قيمت‌ها را داشته باشد.
نماينده مردم تفرش، فراهان و آشتيان در مجلس شوراي اسلامي تصريح کرد: همچنين قصد دارد که اين پول وصول شده ناشي از افزايش قيمت را با يک هزار و 500 ميليارد توماني هم که قرار است از صندوق توسعه ملي بگيرد و منابع بانکي تلفيق کند و يک عدد حدود نزديک به 50 تا 60 هزار ميليارد تومان تسهيلات بابت بخش اشتغال تزريق کند، يعني هدف دولت بحث اشتغال است که شايد اين قسمت براي همگان مهم بوده و از دغدغه‌هاي مقام معظم رهبري است.
حسيني بيان کرد: اما شيوه اينکه ما از افزايش قيمت حامل‌هاي انرژي به اين عدد برسيم آن هم در شرايطي که در کشور رکود داريم، هم قيمت تمام شده محصولات بالا است و هم صنايع توليديمان با ظرفيت اسمي پايين تر کار مي‌کنند و خيلي از کارگاه‌هايمان به سبب مشکلاتي که در حوزه توليد به وجود آمده نيمه تعطيل يا تعطيل هستند درست نيست.
وي ادامه داد: از طرفي اثر افزايش قيمت بنزين در سفره مردم خيلي سريع تغيير ايجاد مي‌کند و سبب نوعي افزايش در هزينه‌هاي مردم مي‌شود و به همين سبب به اين شکل عمل کردن را به صلاح نمي‌دانيم علي‌رغم اينکه شايد اگر قيمت بنزين يک هزار و 500 تومان شود يا موارد ديگر نسبت به ساير کشورها ارزان‌تر هم باشد اما دليلي ندارد يک چنين افزايش ناآگاهانه‌اي را روي اين فرآوردها داشته باشيم.
نماينده مردم تفرش، فراهان و آشتيان در مجلس شوراي اسلامي عنوان کرد: حکم اينکه با گران کردن حامل‌ها آن را به سمت اشتغال سوق دهند از نظر بنده منطقي نيست و بحث بنده در موضوع اشتغال اين است که مشکل اشتغال در کشورها تنها پول نيست و پول پاشي علاوه بر تورم مي‌تواند مشکلات ديگري به همراه داشته باشد، پول يکي از عوامل اشتغال است که ما بايد ساير عوامل و زيرساخت‌هاي لازم را فراهم کنيم اما اينکه بيايم و گره اشتغال را تنها به پول بزنيم و بگوييم اگر پول نباشد نمي‌شود اشتغال ايجاد کرد درست نيست.
حسيني اضافه کرد: بلکه بايد ببينيم در کشور ظرفيت ايجاد اشتغال در بخش صنعت، کشاورزي و خدمات چقدر وجود دارد و آيا زيرساخت‌هاي آن را فراهم کرده‌ايم.
وي افزود: توليدکننده در حال حاضر توليد مي‌کند آيا کسي توليدات آن را مي‌خرد، آيا در بازارهاي جديد در دنيا توانسته ايم جا بيفتيم، آيا کالاهاي ما توان رقابت با ساير کالاهاي خارجي را دارند و اينها اما و اگرهايي هستند که بايد در بحث اشتغال به آنها پرداخت.
عضو کميسيون برنامه و بودجه مجلس شوراي اسلامي تصريح کرد: اما در رابطه با بحث اشتغال ديدگاه شخصي بنده اين است که تفاوتي که در تبصره 14 دولت به دنبال حذف يارانه بگيرهاي دهک‌هاي بالاي جامعه به دست مي‌آيد را به سمت ايجاد اشتغال سوق دهيم که در اين صورت حتي خود مردم شايد داوطلبانه نسبت به حذف يارانه‌هايشان اقدام کنند زيرا دغدغه اشتغال خود به خود زمينه آسيب‌هاي اجتماعي در کشور را فراهم و مشکلات امنيتي را ايجاد مي‌کند چه براي افراد دارا و چه افرادي که توان مالي ندارند.
حسيني بيان کرد: بنابراين مردم اشتياق پيدا مي‌کنند و مي‌گويند اشکال ندارد يارانه ما که توان داريم حذف شود چون در اين صورت پسر همسايه‌اي هم که بيکار بود مشغول به‌کار مي‌شود اما اينکه نه يارانه افراد داراي توان مالي را حذف کنيم و از اين سو قيمت حامل‌هاي انرژي را بالا ببريم به نظر بنده جامعه پذيرش اين موضوع را ندارد‌.
وي ادامه داد: بنابراين براي افزايش قيمت حامل‌هاي انرژي مخالف هستيم اما براي حذف دهک‌هاي بالا در پرداخت يارانه و سوق دادن اين منابع به سمت ايجاد اشتغال موافق هستيم.
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۶۹۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند

استاندار کرمان گفت: چینی ها سرمایه گذاری زیادی در استان کرمان انجام داده اند به طوری که در بخش خودروسازی و قطعه سازی برای ۱۲ هزار نفر در مناطق محروم این استان اشتغالزایی کرده‌اند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم محمدمهدی فداکار، استاندار کرمان در نشست خبری دومین دوره رویداد بین‌المللی سرمایه‌گذاری و توسعه کشور (کرمان آیدکس 2024 ) در اتاق بازرگانی ایران  اظهار  داشت: صادرات 40 کالا با ارزش 10 میلیارد دلار  به 50 بازار  از استان کرمان  برنامه ریزی شده است که هدفی قابل دستیابی است.

وی در پاسخ به خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: چینی ها سرمایه گذاری زیادی در استان کرمان انجام داده اند به طوری که در بخش خودرو سازی و قطعه سازی برای 12 هزار نفر در مناطق محروم این استان اشتغالزایی کرده‌اند.

وی در پاسخ به سوال دیگر خبرگزاری تسنیم  در ارتباط با آب گرفتی برخی از صنایع استان کرمان از جمله خودروسازی‌ها بعد از سیل اخیر گفت: در منطقه بم در سطحی بالغ بر 20کیلومتر بارندگی و سیل وجود داشت  تا وارد دشت شود اما با توجه به اینکه شدت جریان آب کند بود خسارتی آنچنانی وارد نکرده است.

وی افزود: آب در حال حرکت به مدت حدود 2 ساعت وارد پارکینگ های خودروسازان که در شیب قرار داشتند، شد اما آسیبی وارد نکرد وارد سالن ها و خط تولید نشد.

استاندار کرمان گفت: ظرفیت‌های زیادی در استان کرمان در بخش های مختلف از جمله انرژی های تجدیدپذیر، گردشگردی،محصولات کشاورزی،ذخایر معدنی وجود دارد؛ از طرفی سرمایه‌گذاری‌هایی انجام شده تا شاهد تولید کل زنجیره فولاد و بخشی از زنجیره مس در استان باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • افزایش قیمت گاز در اروپا؟!
  • ماشه افزایش قیمت گاز در اروپا چکانده می‌شود
  • رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود
  • رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود
  • صداقت با مردم می‌تواند اعتماد به دولت را افزایش دهد
  • هدف‌گذاری ایجاد یک میلیون و ۴۴ هزار شغل در سال جاری
  • اثرات تورم بر زندگی مردم با اختصاص سهمیه بنزین به نفر خنثی می شود
  • نقره و خودروهای برقی/ نقش فلز نقره در صنعت انرژی‌های تجدیدپذیر!