Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - نماينده مردم ساوه و زرنديه از واگذاري معدن شن و ماسه براي درآمدزايي کانون هاي فرهنگي هنري مساجد ساوه خبر داد. به گزارش روابط عمومي اداره کل فرهنگ وارشاد اسلامي استان مرکزي،«محمدرضا منصوري»، نماينده مردم ساوه و زرنديه در مجلس شوراي اسلامي در نشست صميمي با مسئولان کانون هاي فرهنگي هنري مساجد شهرستان ساوه گفت: در صدد هستيم معدني را براي کسب درآمد جهت هزينه هاي کانون هاي فرهنگي هنري مساجد به نام اين مجموعه به ثبت برسانيم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: جهت ثبت معدني به نام کانون هاي مساجد، هماهنگي هايي هم با مدير کل صنعت معدن تجارت صورت پذيرفته است و تاکنون درخصوص واگذاري معدن شن و ماسه به اين مجموعه به صورت دولتي توافق شده است.
مهندس منصوري ادامه داد: بهترين و تاريخي ترين مسجد کشور در ساوه قرار دارد که هزار سال پيش در اين مسجد نماز خوانده مي شده ولي در سال هاي اخير به علت عدم رسيدگي دچار فرسودگي و تخريب قرار گرفته که با رايزني هايي با سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري توانسيتم بودجه خوبي براي مرمت اين مسجد تاريخي بگيريم که بعد از عمليات تکميلي اين مسجد 4هزار و 800متري مي تواند محلي براي حضور مردم جهت انجام فرايض ديني و حتي برگزاري سمينارها و همايش هاي ملي و بين المللي باشد.
نماينده مردم زرنديه و ساوه با بيان اينکه مسجد هم عمران فيريکي و هم عمران معنوي نياز دارد تصريح کرد: تشکيل مجمع خيرين براي شناسايي خيريني که علاقمند به شرکت در ياري رساندن در امور فرهنگي هستند مي تواند کمک شاياني به انجام فعاليت هاي گسترده فرهنگي در مجموعه کانون ها داشته باشد.
وي گفت: شهرستان ساوه در انجام پروژه هاي مهم ملي از جمله راهسازي نسبت به ساير شهرستان ها پيشتاز بوده است و مسير ساوه به مشهد با افتتاح راه جديد دو ساعت نزديکتر مي شود که ميلياردها ريال مقرون به صرفه است.
در ادامه اين ديدار حسين محمودي فر، رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي شهرستان ساوه گفت: مسئولان کانون هاي مساجد چندين سال است بدون هيچ گونه چشمداشتي مشغول انجام کار فرهنگي در مساجد هستند.
محمودي فر افزود: کانون هاي مساجد در بحث آسيب هاي اجتماعي که مورد تاکيد مقام معظم رهبري بوده است وارد شدند و فعاليت خوبي هم در اين حوزه داشتند اما به دليل مشکلات مالي بسياري از برنامه ها را نمي توان انجام داد مخصوصا امسال که کانون ها هيچ بودجه اي نداشتند ولي با حرکت هاي مردمي و خودجوش بسياري از مناسبت هاي ملي و ديني را برگزار کردند.
محمدمهدي کارکن، مسئول دفتر نمايندگي کانون هاي فرهنگي هنري مساجد ساوه ضمن ارائه گزارشي از فعاليت هاي کانون هاي ساوه گفت: طرح تلاوت نور به مجري گري کانون هاي مساجد هر شب در مساجد ساوه برگزار مي شود.
وي افزود: برگزاري کلاس هاي آموزش خانواده و بهره مندي 6هزار نفر از اين کلاس ها، مسابقات فرهنگي و کتابخواني، تربيت مربي نماز بين کودکان 9تا 12 ساله، مسابقات ورزشي مساجد در 15 رشته، مسابقات قراني و راه يافتن دو نفر از ساوه در مرحله کشوري مسابقات مدهامتان از جمله برنامه هاي کانون هاي ساوه بوده است.
کارکن تصريح کرد: در 67 کانون فرهنگي هنري مساجد ساوه 7کتابخانه باز و مخزن دار، 4کانون مصلا، 3 خانه نور و دو کانون تخصصصي مهدويت و عترت مشغول به فعاليت است.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۶۹۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مساجد پنهان در کوچه‌پس‌کوچه‌های توکیو

بزرگ‌ترین مسجد ژاپن به نام مسجد «چامی» در «شیبویا» توکیو کسانی را که با معماری زیبا به سبک عثمانی‌اش روبرو می‌شوند، شگفت‌زده می‌کند.

این مسجد گواهی قابل توجه بر تنوع فرهنگی در میان افق مدرن شهر توکیو است.

با این حال، بر خلاف برخی از شهرهایی که مساجد در آنها کاملا مشهود و قابل روئیت هستند در توکیو تعداد زیادی از آنها اغلب به طور نامحسوس در بافت شهری قرار دارند.

در اینجا توضیحاتی درباره برخی از مساجد توکید که فعالیت دارند اما می‌توان گفت از چشم‌ها پنهان هستند، ارائه شده است.

۱. مسجد نوسانتارا، آکیهابارا

این مسجد در طبقه پنجم یک ساختمان بسیار ساده قرار دارد که دارای مدیریت اندونزیایی است.

سالن‌های نماز در این مسجد به زیبایی تزئین شده اند و تعداد زیادی کتاب آسمانی قرآن در آنها قرار دارد که به مهمانان هدیه داده می‌شود.

همه راهنمایی‌هایی که برای مراجعه کنندگان و نمازگزاران لازم است به زبان‌های ژاپنی، اندونزیایی و عربی در این مسجد گذاشته شده است .

«شیخ احمد مائنو»، یکی از ائمه جماعات معروف نمازهای جماعت را به طور منظم در این مسجد اقامه می‌کند.

یک رستوران حلال وابسته به این مسجد نیز در آن طرف خیابان وجود دارد که منوهای حلال شامل انواع غذاها را ارائه می‌کند.

۲. مسجد شین اوکوبو، شین اوکوبو

در کوچه ای باریک در یکی از خیابان‌های توکیو واقع در «Koreatown» مسجدی وجود ارد که صدای اذان را همیشه در خیابان‌های اطراف طنین انداز می‌کند و بسیاری از ساکنان خارجی و صاحبان مشاغل را در این منطقه فرا می خواند تا از کارهای روزانه خود دست بردارند و برای اقامه نماز به مسجد بیایند.

این مسجد در حقیقت شامل یک اتاق نماز در یک ساختمان است و چشم اندازی خاصی که نشان ‌دهنده وجود مسجد در این منطقه باشد، ندارد.

با اینکه این مسجد در حقیقت یک فضای بسیار کوچک را به خود اختصاص داده است اما دارای یک وضوخانه، قفسه ای پر از کتاب‌های اسلامی و فضای مناسبی برای اقامه نماز است.

۳. مسجد جامع، کینشینشو

در فاصله چند قدمی خروجی ایستگاه متروی کینشینشو ، مسجد جامع که دارای فعالیت ۲۴ ساعته است و همه روزه باز است، وجود دارد.

این مسجد یک نگهبان ژاپنی دارد که قبل از هر نماز جمعه از نمازگزاران استقبال می‌کند و به آنها خوشامد می‌گوید.

این مسجد همچنین جلساتی را برای تازه مسلمانان ژاپنی برگزار می‌کند و با انها درباره دین اسلام صحبت می‌شود.

مسجد جامع هر سال در ماه رمضان مراسم افطار برای مسلمانان و تازه مسلمانان برگزار می‌کند.

۴ . مسجد و مرکز اسلامی دارالتقوی ، اوجیما

مسجد دارالتقوی، فضای مناسبی را به منظور اقامه نماز و برگزاری مراسم دعا و نیایش برای مردم ساکن در اطراف بخش کوتو در توکیو فراهم می کند.

حوض بسیار زیبایی در بیرون مسجد برای وضو گرفتن و همچنین قفسه ای برای نگهداری کفش ها وجود دارد. تقریباً همین است.

این مسجد اگرچه در یک کوچه بسیار باریک و کوچک در منطقه مسکونی اوجیما واقع شده است، اما کارگران مهاجر و تاجران زیادی که به این منطقه می‌آیند برای استراحت و اقامه نماز به این مسجد می‌آیند و این مسجد در حقیقت بهترین دوست آنهاست.

۵. مسجد اخلاص، کابوکیچو

تصور اینکه دقیقا در وسط منطقه معروف «چراغ قرمز» توکیو یک مکان عبادت وجود داشته باشد، سخت است، اما مسجد اخلاص در واقع یک عبادتگاه منظم برای بسیاری از افرادی است که در این منطقه کار می کنند.

 در این مسجد کوچک اما پاکیزه نمازهای یومیه و نماز جمعه به طور مرتب برگزار می‌شود و مردم حتی در راهروهای آن نماز می خوانند.

موقعیت مکانی این مسجد بسیار عجیب است ، اما جالب اینکه بسیاری از افرادی که در این منطقه معروف توکیو مرتکب کار خطا یا گناهی می‌شوند به این مسجد که خانه امنی برای آنها محسوب می‌شود، می‌آیند و استغفار می‌کنند.

منبع: خبرگزاری شبستان

دیگر خبرها

  • برگزاری خیمه‌های عزاداری صادق آل محمد در ۴۰۰ مسجد منتخب تهران
  • مساجد پنهان در کوچه‌پس‌کوچه‌های توکیو
  • ۲ واحد شن و ماسه متخلف در یزد پلمب شدند
  • برگزیدگان همایش تئاتر بچه‌های مسجد استان قم معرفی شدند
  • البرز رتبه نخست ثبت اعضا در طرح رویداد سامانه بچه های مسجد
  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار در رشت
  • استان البرز رتبه نخست ثبت اعضاء را در طرح رویداد سامانه بچه‌های مسجد کسب کرد
  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار به معنای «میدان و عرصه» در رشت
  • فعالیت تخصصی کانون‌های مساجد آذربایجان غربی در حوزه جمعیت و جوانی
  • اقدام زیبای بچه مسجدی‌های قم به مناسبت روز معلم