Web Analytics Made Easy - Statcounter

به اعتقاد مشاور وزیر امور خارجه، در حال حاضر باید ساختاری تحت عنوان نیروی قدس به ارتش کشورهای اسلامی از طریق پارلمان‌های این کشورها اضافه شود.

«حسین شیخ‌الاسلام»، مشاور وزیر امور خارجه و مدیرکل سابق امور بین‌الملل مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم، در خصوص پشت پرده تصمیم ترامپ برای انتقال سفارت آمریکا به بیت‌المقدس، با اشاره به تصمیم حاکمیت آمریکا برای تحقق این موضوع، بیان داشت: کشورهای اسلامی برای مقابله با تصمیم واشنگتن نیروی قدس تشکیل دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با توجه به تصمیم ساختار آمریکا برای قدرت گرفتن ترامپ گفت: ترامپ عصاره خباثت‌های آمریکا است. الوین تافلر در کتاب «جابجایی در قدرت» در سال 1990 پیش‌بینی می‌کند که دونالد ترامپ و لی ایو کو کا کاندیداهای ریاست جمهوری آمریکا خواهند بود. پس روندی در جریان است که او می‌تواند چنین پیش‌بینی کند.

مشاور وزیر امور خارجه با تأکید بر دلیل مطرح شدن انتقال سفارت آمریکا به قدس اشاره داشت: به نظر می­‌رسد ترامپ و رفتارهای او در ساختار حاکمیتی آمریکا تصمیم‌گیری شده است. با این حال ترامپ برای رسیدن به قدرت با دشمن آمریکا یعنی روسیه زد و بند اطلاعاتی داشته است و رقبای وی آن را برملا کرده‌اند؛ لذا نیاز ترامپ به صهیونیست‌ها بیشتر شده است. او در حال حاضر برای جلب رضایت صهیونیست­‌ها این تصمیم را اتخاذ کرده؛ اما اصل قضیه مصوبه نهادهای قانون­گذاری آمریکا است.

وی با اشاره به ضرورت مقابله با این تصمیم واشنگتن تأکید داشت: انتخاب قدس به عنوان پایتخت بعد از ایجاد رژیم صهیونیستی راهبردی­ترین اقدام محسوب می­‌شود. جهان اسلام در حال حاضر قدرت مقابله با این مسئله را دارد و باید پیش از تحقق این موضوع با آن مقابله کرد.

مدیرکل سابق امور بین‌الملل مجلس شورای اسلامی با توجه به شکست پروژه­‌هایی که برای تضعیف جبهه مقاومت پیش‌بینی شده بود، یادآوری کرد: آمریکایی­‌ها و صهیونیست­‌ها در سال‌های اخیر برای تضعیف جبهه مقاومت داعش را ایجاد کردند که خوشبختانه مقاومت بر آن مسلط شد. آن‌ها قضیه کردستان را مطرح کردند که در این مسئله نیز مغلوب شدند. صهیونیست­‌ها با استعفای سعد حریری نیز به دنبال تبدیل لبنان به صحنه درگیری بودند؛ اما در این مسئله موفق نشدند.

وی با تأکید بر هدف تصمیم اخیر ترامپ در مورد انتقال سفارت آمریکا به قدس گفت: آمریکایی­‌ها آنچه برای تضعیف خط مقاومت انجام دادند، با شکست مواجه شده است؛ لذا آن‌ها احساس می‌کنند که در نهایت ضعف هستند و مقاومت در حال قوی‌تر شدن است. پس سعی می‌کنند بحث انتقال سفارت آمریکا به قدس را پیگیری کنند.

شیخ‌الاسلام با اشاره به افول قدرت آمریکا اشاره داشت: فلسطینی‌ها در حال حاضر در صحنه هستند و اعلام انتفاضه کرده­‌اند. جهان اسلام نیز از آن‌ها حمایت می‌کند. خط سازش اکنون به بن‌بست رسیده و آمریکا موقعیت خود را به عنوان میانجی از دست داده است.

وی با توجه به راهکاری برای مقابله با محقق شدن تصمیم آمریکایی­‌ها برای انتقال سفارت به بیت‌المقدس تأکید کرد: در حال حاضر باید ساختاری تحت عنوان نیروی قدس به ارتش کشورهای اسلامی از طریق پارلمان‌های این کشورها اضافه شود. این نیروها در این کشورها تحت آموزش قرار ­گیرند و تجهیز ­شوند. ضرورت دارد که تشکیل چنین نیرویی هم‌زمان اعلام شود که به این ترتیب نیروی بزرگی شکل خواهد گرفت تا طرف مقابل بفهمد که باید صحنه را ترک کند. اگر صهیونیست­‌ها گردن بنهند و بدانند که فلسطین متعلق به مسلمانان است، این نیروها به صحنه نمی­‌آیند وگرنه از آن‌ها استفاده خواهد شد. این امر به دیپلماسی نیاز دارد.

انتهای پیام/

R1396/P36447/S8,90,95,1128/CT3 موضوعات مرتبط بیت المقدس

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۷۰۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرط ترامپ برای کمک به اوکراین

رئیس جمهور پیشین آمریکا که اکنون نامزد اصلی جمهوری خواهان برای رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری این کشور در سال ۲۰۲۴ به شمار می‌رود، برای کمک به اوکراین شرط تعیین کرده است.

به گزارش مشرق، «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور پیشین آمریکا که اکنون نامزد اصلی جمهوری خواهان برای رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری این کشور در سال ۲۰۲۴ به شمار می‌رود، درباره کمک آمریکا به اوکراین در صورت بازگشت به کاخ سفید گفت: «در بازگشت به کاخ سفید به کی‌یف کمک خواهم کرد اما به این شرط که اتحادیه اروپا نیز باید هزینه را پرداخت کند.»

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا گفت که اروپا نیز باید سهم خود را در کمک به اوکراین بپردازد.

ادعای ترامپ در حالی صورت گرفته است که گفتگوی هیأت های آمریکا و اوکراین پیرامون توافقنامه امنیتی بلندمدت میان دو کشور از روز سه شنبه بار دیگر آغاز شده است.

بر اساس اعلام رسانه‌ها، وزارت امور خارجه آمریکا در این ارتباط خبر داد که هیأت های ایالات متحده و اوکراین در مورد ادامه مذاکرات بر سر توافقنامه امنیتی بلندمدت بین واشنگتن و کی یف گفتگو کردند.

این سومین دور از گفتگوهای امنیتی دو طرف به شمار می آید.

بر این اساس، مقامات اوکراینی و آمریکایی دور سوم گفتگوها را برای دست یابی به یک توافقنامه امنیتی دوجانبه نهایی بین دو کشور برگزار کردند.

در بیانیه صادره از سوی دفتر ریاست جمهوری اوکراین آمده است که طرفین در مورد متن پیش نویس توافقنامه امنیتی گفتگو کردند و به پیشرفت قابل توجهی نیز در تدوین مفاد اصلی سند دست یافتند.

گفتنی است که کی‌ یف چند توافقنامه امنیتی ۱۰ ساله با شماری از کشورهای عضو ناتو امضا کرده است. این توافقنامه‌ ها شامل حمایت بلندمدت از اوکراین در مقابل روسیه است.

کشورهای غربی از آغاز درگیری ها میان روسیه و اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، صدها میلیارد دلار کمک به کی‌یف کمک کرده اند.

به تازگی نیز، «میخائیل اونوفر» معاون فرمانده گردان تیپ ۵ تهاجمی نیروهای مسلح اوکراین در مصاحبه با روزنامه اوکراینسکایا پراودا گفته است که اوکراین به شدت با کمبود قطعات یدکی برای تعمیر تجهیزات غربی مواجه است.
به گفته وی، پس از اینکه تجهیزاتی صدمه می بیند از قطعات آن برای تعمیر انواع دیگر استفاده می شود.

روز سه‌شنبه نیز «داگلاس مک‌گرگور» مشاور سابق وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) نیز با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس اعلم کرد که این نگرانی وجود دارد که حتی پیش از حمله بزرگ روسیه، ارتش اوکراین از نظر نیروی نظامی دچار کمبود شدید شود.

وی دراین‌باره نوشت: ارتش اوکراین هم‌اکنون با کمبود سرباز و نیروی نظامی روبروست وحمله روسیه هنوز آغاز نشده است.

مک‌گرگور با اشاره به اینکه ارتش اوکراین روزانه صدها نیروی نظامی را از دست می‌دهد افزود که اوکراین به فروپاشی کامل نزدیک شده است.

ضدحملات ارتش اوکراین که از پیش‌تر مقامات و رسانه های غربی و اوکراینی با آب‌وتاب فراوان وعده آن را داده بودند، سرانجام ۴ ژوئن (۱۴ خرداد سال ۱۴۰۲) بی‌سروصدا و بدون اعلام رسمی در محورهای مختلف آغاز شد و بنا بر گزارش‌ها، نیروهای اوکراینی نه تنها تاکنون موفق به شکست خطوط دفاعی ارتش روسیه و پیشروی چشمگیری نشدند، بلکه حجم زیادی از تجهیزات نظامی مدرن اهدایی غربی‌ها نیز در این ضدحملات نابود شده یا سالم به تصرف نیروهای ارتش روسیه درآمد.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • تحقق وعده صادق با ۲۰ درصدتوان نیروها
  • ۲۶۷ میلیون دلار از کمک‌های آنروا کم شد
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین
  • ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت
  • حقوق بازنشستگان از پایان اردیبهشت ۴۰ درصد افزایش خواهد یافت
  • مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج
  • شوراها نماد مردم سالاری دینی در تصمیم‌گیری‌ها هستند
  • تنگسیری: آمریکایی‌ها دیگر جایی در خلیج فارس ندارند + فیلم
  • کمیته همکاری‌های کشاورزی ایران و آفریقا تشکیل شد
  • سپاه بزرگترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست