Web Analytics Made Easy - Statcounter

عده ای از تحلیلگران، عربستان سعودی را جنازه گرمی می دانند که در انتظار دفن شدن است و این دفن به دست بن سلمان واقع می شود. در واقع بحران سعودی تنها در قالب توزیع عادلانه ثروت و مبارزه با فساد، توقف جنگها و دخالتهای بیهوده در دیگر دولتهای عربی و پیروی از اسلوب مذاکره بین همسایگان برای رفع اختلافها، حل می شود و این تنها راه خروج عربستان از بحران مزمن کنونی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شریان نیوز،روزنامه البدیل چاپ مصر نوشت: چند سال است که خبرهایی مبنی بر ارتباط پنهانی آل سعود با مسئولان صهیونیستی شنیده می شود؛ آنچه که به تازگی در حال علنی شدن است و سعی دارد زمینه پذیرش این رابطه را برای افکار عمومی مردم عربستان فراهم کند.


در ادامه مقاله این نشریه عرب زبان آمده است: بهانه این نزدیکی مقابله با خطر ایران شیعه است؛ اما دو دلیل مهمتر، شکستهای ریاض در سوریه، یمن، قطر و لبنان و دیگری مشاهده سیاست ترامپ مبنی بر عدم مداخله در نبردهای مسلح در خارج از آمریکاست. بویژه آنکه یک بررسی استراتژیک صهیونیستی مشخص کرده است که ترامپ می داند آمریکایی های حامی او مخالف استفاده از سلاح و سربازهای آمریکایی برای محافظت از عربستان سعودی هستند؛ چرا که آمریکایی ها سرچشمه اصلی حادثه 11سپتامبر را سعودیها می دانند؛بدین ترتیب با توقف نقش کلانتری آمریکا در منطقه خاورمیانه، عربستان یکی از مهمترین ستونهای امنیت سعودی را از دست دادند.

بن سلمان در توهمات خود تصور می کند با خیزش به سمت تل آویو می تواند از قدرت نظامی آن برای تصفیه حساب با دشمنان استفاده کند؛ کسانی که دشمنان رژیم صهیونیستی نیز هستند. ولی عهد سعودی گمان می کرد با اجبار حریری به استعفا، می تواند پوشش شرعی حزب الله را از آن بگیرد و مأموریت تل آویو برای نابودی این حزب را آسان کند.

شکست ولی عهد سعودی در یمن، قطر، سوریه و لبنان و کمبود بودجه عربستان را بر آن داشت تا به بازداشت شاهزاده ها روی بیاورد. روزنامه های آمریکایی اقدامات بن سلمان را ورود به جنگ هایی همزمان در جبهه های مختلف می دانند؛ از جمله مقابله با شاهزاده ها و مراکز نفوذ در خاندان حاکم سعودی و رویارویی با موسسات دینی سنتی در این کشور، برخی را بر آن می دارد که سرنوشت بن سلمان را مشابه سرنوشت شاه ایران پیش بینی کنند.

عده ای از تحلیلگران، عربستان سعودی را جنازه گرمی می دانند که در انتظار دفن شدن است و این دفن به دست بن سلمان واقع می شود. در واقع بحران سعودی تنها در قالب توزیع عادلانه ثروت و مبارزه با فساد، توقف جنگها و دخالتهای بیهوده در دیگر دولتهای عربی و پیروی از اسلوب مذاکره بین همسایگان برای رفع اختلافها، حل می شود و این تنها راه خروج عربستان از بحران مزمن کنونی است. دسته بندیآخرین عناوین

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۷۱۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام ویژه آمریکا خطاب به عربستان درباره سازش با اسرائیل

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تارنمای خبری وکس، این سناتور جمهوری‌خواه که از حامیان سرسخت رژیم صهیونیستی و نیز از حامیان روابط قوی میان ایالات متحده و عربستان سعودی است، در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق)، نوشت: اکنون زمان آن فرا رسیده است که درباره آنچه در سنای آمریکا در مورد توافقات احتمالی بین ایالات متحده و عربستان سعودی می‌تواند اتفاق بیفتد و نمی‌تواند اتفاق بیفتد شفاف باشیم.

گراهام در ادامه اظهار کرد: اگر توافقنامه امنیتی متقابل میان واشنگتن و ریاض در قالب یک معاهده دفاعی مذاکره شود، برای الزام‌آور شدن نیازمند ۶۷ رأی مثبت از سوی سناتورهای آمریکایی است و بدون عادی‌سازی روابط میان ریاض و تل‌آویو و تأمین نیازهای امنیتی (رژیم) اسرائیل در مورد مساله فلسطین این معاهده دفاعی از آرای (مثبت) کمی در سنای آمریکا برخوردار خواهد بود.

این سناتور جمهوری خواه افزود: انعقاد پیمان دفاعی میان واشنگتن و ریاض از همان ابتدا هم مشروط به عادی‌سازی روابط عربستان سعودی با (رژیم) اسرائیل بوده و تا به امروز نیز همین‌‎طور است.

متیو میلر سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز پنجشنبه در اظهاراتی مدعی شد که واشنگتن به توافق با عربستان سعودی برای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی بسیار نزدیک شده است.

میلر به خبرنگاران، افزود: ما به توافقی درباره ابعاد دو جانبه موافقتنامه عادی‌ سازی روابط بسیار نزدیک شده‌ایم.

وی گفت: بخشی از جزئیات توافق هنوز باقی مانده است اما فکر می‌کنم که به زودی می‌توانیم به توافق درباره این جزئیات دست پیدا کنیم.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، تاکید کرد: در مورد یک بخش جداگانه که به مسیر تشکیل دولت فلسطینی مربوط می‌شود، هنوز کار زیادی باقی مانده است.

میلر خاطرنشان کرد که موضع عربستان در مورد عادی‌سازی روابط با (رژیم) اسرائیل دو پیش‌ شرط دارد که شامل بازگشت آرامش به غزه و ایجاد مسیری برای تشکیل دولت مستقل فلسطین است.

وی اظهار کرد: این بسته توافقی شامل بخش‌هایی درباره روابط دو جانبه و همچنین مسیری برای تشکیل دو دولت است. ما در این باره صراحت داشته‌ایم و عربستان نیز مواضع بسیار روشنی داشته است.

کد خبر 849061 منبع: ایرنا برچسب‌ها اسرائیل خبر ویژه عربستان ایالات متحده آمریکا

دیگر خبرها

  • معامله ریاض – واشنگتن به مویی بند است
  • دیدار امیرعبداللهیان با وزرای خارجه مصر و عربستان
  • دیدار وزرای خارجه ایران و عربستان در گامبیا
  • وزرای خارجه ایران و عربستان دیدار کردند
  • تحلیل کارشناسی بحران مسافربری جاده‌ای؛«واردکننده راننده اتوبوس می‌شویم!» | ثبت ساعت یک روش بی‌فایده و پرهزینه است
  • توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا در انتظار چراغ سبز اسرائیل!
  • پیام ویژه آمریکا خطاب به عربستان درباره سازش با اسرائیل
  • عربستانی‌ها آماده می‌شوند: آتش‌بازی در تابستان
  • اندونزی و عربستان سعودی با مصادره دارایی‌های روسیه مخالفت کردند
  • (ویدیو) ظریف تحلیل کرد؛ مهمترین کاری که باید پس از بحران غزه انجام می‌دادیم