Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد به نقل از روابط عمومی بنیاد نخبگان چهارمحال و بختیاری؛ شش اختراع از این استان به هفتمین دوره جشنواره منطقه‌ای ابداعات و اختراعات رویش بنیاد ملی نخبگان با عنوان «زردکوه» راه یافت.

جشنواره رویش زردکوه در روز‌های چهارشنبه و پنج شنبه ۲۲ و ۲۳ آذرماه جاری و با حضور استان‌های اصفهان، قم، مرکزی، چهارمحال و بختیاری و یزد، در دانشگاه یزد برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این جشنواره، ۱۷۲ اختراع از استان‌های مختلف ثبت نام کردند که پس از داوری اولیه، ۹۶ مورد برای حضور در مرحله نهایی جشنواره پذیرفته شد.

در این میان تعداد قابل قبولی اختراع از استان چهارمحال و بختیاری ثبت نام اولیه شد که ۶ مورد آن مجوز حضور در مرحله نهایی داوری را پیدا کرد.

محور‌های این جشنواره شامل صنایع غذایی و کشاورزی، مکانیک و مکانیک ماشین‌های کشاورزی، برق، الکترونیک، کامپیوتر، عمران، شیمی مواد، پزشکی و مهندسی پزشکی است.

سه داور از استان چهار محال و بختیاری نیز در تیم داوری این دوره از جشنواره حضور دارند.

نتایج داوری نهایی تا یک ماه آینده اعلام می‎شود و برگزیدگان با عنوان «اختراع سطح ۳»، مراحل تجاری سازی را پیگیری می‌کنند.

گفتنی است: برگزاری جشنواره‌های منطقه‎ای رویش با هدف رونق بخشیدن به فضای ابتکار، انگیزه بخشیدن به جوانان و شناسایی اختراعات برگزیده و تسهیل در مسیر آن‌ها به منظور رسیدن به محصولی دانش بنیان و تکمیل چرخه نوآوری و تبدیل دارایی‌های فکری به ثروت، در اولویت‌های کاری بنیاد ملّی نخبگان قرار دارد.
این مسیر از سه ایستگاه با نام‌های «اختراعات سطح ۳»، «اختراعات سطح ۲» و «اختراعات سطح یک» می‌گذرد.

میزان تازگی اختراع در سطح ملّی و بین المللی، طول عمر فنّاوری حاصل از اختراع، آثار اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ناشی از بکارگیری اختراع، چگونگی مستندسازی فرایند رشد اختراع و قابلیت ورود به بازار و ارزش افزوده اقتصادی و اجتماعی حاصل از تجاری سازی اختراع، مهمترین ملاک‌های داوری برای انتخاب و معرفی اختراع سطح ۳ می‌باشد.

برای پشتیبانی و توانمندسازی اختراعات برگزیده سطح ۳، تسهیلاتی مانند جایزه نقدی و لحاظ امتیاز اختراع در آیین نامه جوایز تحصیلی دانشجویان و همچنین حمایت‌های مالی و مشاور‌های برای تبدیل اختراع به محصول نیمه صنعتی و در نهایت تأسیس شرکت دانش بنیان به اختراعات برگزیده اعطا خواهد شد.

انتهای پیام/ش راهیابی به مرحله داوری نهایی جشنواره منطقه‌ای رویش زردکوه

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۷۲۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت اختراع کاربردی دانشجوی دانشگاه لرستان

ایسنا/لرستان اختراع کاربردی دانشجوی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان، مصطفی شهبازی‌پاچال، با عنوان دستگاه تلقیح مصنوعی ملکه (زنبور عسل) مجهز به سنسور بیهوشی، از سوی مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، ثبت شد.

مصطفی شهبازی‌پاچال ششم اردیبهشت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از ظرفیت‌های لرستان، زنبورداری و تولید عسل است و اختراع اینجانب در راستای این ظرفیت‌ها و ارتقای تولید است.

وی با بیان اینکه نژاد زنبورهای ایرانی دارای ضعف‌هایی است وتلاشم این بوده است با این اختراع، ضعف‌ها رفع شود، گفت: نژادهای مختلف زنبور در جهان را مورد بررسی علمی و تحقیقاتی قرار دادم؛ با تلقیح مصنوعی می‌توان در نژاد مورد نظر، نقاط ضعف را برطرف کرد.

این دانشجوی دکترای دامپزشکی دانشگاه لرستان، با بیان اینکه رفتار نیش‌زنی زنبورهای بومی ایران، شدید است و این یک ضعف است و رغبت زنبوردار برای رسیدگی به کندوها، کمتر می‌شود، تصریح کرد:دستگاه اختراع شده توسط اینجانب، براساس تلقیح مصنوعی، باعث رفع این ضعف می‌شود.

شهبازی‌پاچال  ادامه داد: توانایی زنبورهای بومی برای سپری‌ کردن فصل سرد زمستان، پایین است؛ به همین علت، در فصل زمستان، زنبورداری بومی بدون تلقیح مصنوعی، بین ۴۰ تا ۵۰ درصد تلفات دارد؛ این، یک نقطه ضعف است؛ با تلقیح مصنوعی از طریق دستگاه مذکور، این ایراد رفع خواهد شد.

وی، خاطرنشان کرد: زادآوری و تولید محصولات برخی زنبورهای بومی، پایین است؛ از طریق تلقیح مصنوعی دستگاه مذکور، این ضعف هم رفع می‌شود.

این دانشجوی دکترای دامپزشکی دانشگاه لرستان گفت:اگر دستگاه به مرحله تجاری‌سازی و تولید انبوه برسد می‌توانیم صادرات هم داشته باشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره مالک اشتر در چهارمحال و بختیاری
  • راه‌یافتگان نهایی هشتمین جشنواره طنزپهلو معرفی شدند
  • انتشار فراخوان جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت
  • راهیابی فیلم کوتاه هنرمند گیلانی به فستیوال پاناما
  • استخدام بیش از هزار و ۵۰۰ معلم در چهارمحال و بختیاری
  • پاکسازی منطقه حفاظت شده تنگ صیاد در چهارمحال و بختیاری
  • راهیابی هنرمندان شهرستان فارسان به جشنواره ملی موسیقی خلیج فارس
  • همه چیز درباره ثبت اختراع در سطح جهانی یا پتنت بین‌المللی
  • راهیابی هنرمندان چهارمحال و بختیاری به جشنواره ملی موسیقی خلیج فارس
  • ثبت اختراع کاربردی دانشجوی دانشگاه لرستان