Web Analytics Made Easy - Statcounter

اراک - ایرنا - مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی گفت: طرح اشتغال فراگیر روستایی روز شنبه توسط این اداره کل در استان کلید خورد و در دورنمای آن ایجاد یک هزار شغل پایدار روستایی دیده شده است.

سیدمحمد حسینی در گفت و گو با ایرنا افزود: چهار هزار و 400 میلیارد ریال اعتبار برای اجرای این طرح در کشور تخصیص شده که در این قالب در استان ها با پذیرش طرح های اشتغالزایی تسهیلات پرداخت می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: این تسهیلات برای طرح های بزرگ تا 20 میلیارد ریال و برای طرح های کوچک از 50 میلیون ریال به بالا در نظر گرفته شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی گفت: دولت تدبیر و امید ایجاد اشتغال روستایی را از سرفصل های اولویت دار خود تعیین کرده و در این راستا تیم کارشناسی متشکل از معاونان این اداره کل به تمام شهرستان های استان سفر می کنند و در نشست با دهیاران، کارآفرینان و بخشداران هر شهرستان ظرفیت های شغلی بومی در هر روستا را برای اشتغال آفرینی بررسی و بسته های کارشناسی را ارایه می دهند.
حسینی افزود: اجرای این طرح در استان در راستای ابلاغ بخشنامه اشتغال فراگیر توسط معاون اول رییس جمهوری و همچنین تفاهم نامه ای که بین سازمان میراث فرهنگی کشور و معاونت امور روستایی ریاست جمهوری در ابتدای سال جاری منعقد شد کلید خورده است.
وی اظهار کرد: نشست های تخصصی در خصوص این طرح در 2 شهرستان آشتیان و کمیجان برگزار شده و طبق جدول برنامه ریزی له تدریج نشست های راهبری اشتغال در سایر شهرستان های استان نیز برگزار می شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی گفت: در نشست با 2 شهرستان یاد شده مقرر شد دهیاران با جمع آوری اطلاعات مناطق روستایی در خصوص توانمندی ها و پتانسیل های موجود گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی در حوزه استحفاظی خود این اداره کل را در پیشبرد هدف ایجاد اشتغال یاری دهند.
حسینی افزود: ایجاد اقامتگاه های بوم گردی، خانه مسافر، کارگاه های صنایع دستی، بازارچه های صنایع دستی، سفره خانه های سنتی از جمله پیشنهاداتی است که اداره کل به کارآفرینان و جویندگان شغل در این استان ارایه می کند و در حمایت از آنان برنامه ها و بسته های حمایتی دارد.
بیش از 2 هزار جاذبه گردشگری در استان مرکزی شناسایی شده که 850 اثر تاکنون در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.
6991/ 6013/خبرنگار: معصومه ابراهیمی *** انتشاردهنده:مژگان حیدری

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۷۳۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میانه ظرفیت ایجاد و احداث کتابخانه مرکزی را دارد

به گزارش خبرنگار مهر، اسد بابایی مدیرکل کتابخانه های عمومی استان ظهر پنج شنبه در دیدار با محمدباقر هنربر معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میانه با اشاره به آمار عضویت، امانت، سرانه فیزیکی و تعداد منابع کتابخانه های عمومی شهرستان میانه در سال ۱۴۰۲ افزود: شهرستان میانه ظرفیت ایجاد و احداث کتابخانه مرکزی در این شهرستان را دارد و برنامه ریزی برای ایجاد و احداث کتابخانه مرکزی در شهرستان میانه به عنوان مطالبه مردم و اعضای کتابخانه های عمومی، همکاری و تعامل همه ادارات و سازمان‌های ذیربط را می‌طلبد.

محمدباقر هنربر معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میانه با بیان اینکه با وجود غالب شدن فضای مجازی در زندگی امروزی مردم به ویژه جوانان و نوجوانان، عملکرد خوب اداره کل کتابخانه های عمومی استان در سال‌های اخیر باعث افزایش مطالعه در کتابخانه های عمومی استان به ویژه کتابخانه های میانه و آشتی مردم با کتاب و مطالعه شده است.

محمدباقر هنربر در دیدار با اسد بابایی مدیرکل کتابخانه های عمومی استان، فراهم کردن زیرساخت‌های کتاب و کتابخوانی را سبب گرایش روزافزون مردم به مطالعه خوانده، گفت: مطالعه، فکر انسان را روشن و سطح آگاهی و فرهنگ جامعه را ارتقا می‌دهد و به تبع آن آسیب پذیری مردم نسبت به ناهنجاری‌ها و آسیب‌های اجتماعی کاهش می‌یابد لذا لازم است در کنار فراهم نمودن زیرساخت‌های فیزیکی، در زمینه فرهنگ سازی، ترغیب و تشویق به مطالعه نیز تلاش جدی صورت پذیرد.

فرماندار میانه با تقدیر و تشکر از همت نهاد کتابخانه های عمومی کشور از تبدیل کتابخانه های عمومی به عنوان پایگاه اجتماعی برای رجوع همه اقشار مردم، افزود: در دوره مدیریت کنونی کتابخانه های عمومی در سطح استان مردم استقبال بیشتری از کتابخانه های عمومی داشته و با کتاب و کتابخوانی انس بیشتری گرفته‌اند.

گفتنی است اسد بابایی مدیرکل کتابخانه های عمومی آذربایجان شرقی در سفر یک روزه خود به شهرستان میانه با کتابداران، کارکنان و اعضای کتابخانه های عمومی دیدار و گفتگو کرده و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات موجود قرار گرفت.

کد خبر 6088616

دیگر خبرها

  • در جشنواره شکوفه‌های بادام ‌شهر زیبای دژکرد چه گذشت؟
  • برگزاری جشنواره شکوفه‌های بادام در شهر زیبای دژکرد
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • فضای جامعه برای مجرمان خشن و حرفه ای ناامن شود
  • اجرای برنامه‌های راهبردی برای دو زنجیره مهم مازندران
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • خسارت بارش تگرگ به ۲ روستای ششتمد خراسان رضوی
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • میانه ظرفیت ایجاد و احداث کتابخانه مرکزی را دارد
  • تکمیل زیرساخت‌های محافظت از غار باستانی زل هستیجان