Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-08@02:25:15 GMT

توسعه ریلی به 83 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۷۴۱۱۹

توسعه ریلی به 83 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

عضو هیات مدیره شرکت راه آهن: بخش ریلی برای رسیدن به اهداف برنامه ششم توسعه نیازمند 83 هزار میلیارد تومان منابع مالی است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، سعید رسولی گفت: مطابق اهداف برنامه ششم توسعه، باید سهم ریل در جابه‌جایی بار از 13درصد به 30درصد و در جابه‌جایی مسافر نیز به رشد 20 درصد برسد زیرا ارزیابی کارشناسان حاکی از آن است که برای رسیدن به این هدف، باید 83 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صورت پذیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با توجه به آنکه متوسط حمل بار روی ریل در یک دهه گذشته سالانه 30 تا 32 میلیون تن بوده، برای سال جاری حمل 62 میلیون تن بار هدف‌گذاری شده که دو برابر میزان قبل است که البته برای تحقق این امر، اقداماتی چون اتصال مراکز بار به شبکه ریلی، تخفیف در تعرفه‌های دسترسی و ... را در دو بخش ناوگان و بهره‌برداری در دستور کار قرار گرفته است.

رسولی با اشاره به اینکه طبق برنامه ششم باید تا پایان برنامه ، حجم بار جابه‌جا شده به 195 میلیون تن برسد افزود: سال 95 با جابه‌جایی 40.2 میلیون تن بار روی شبکه ریلی موفق به ثبت رکوردی در طول تاریخ راه‌آهن کشور شدیم.

عضو هیات مدیره شرکت راه آهن افزود: هنوز بسیاری از صاحبان بار نمی‌دانند یا رغبتی به حمل بار با ریل ندارند درحالیکه این امر از نظر اقتصادی برای آنها بسیار مقرون به صرفه است و از سوی دیگر، راه آهن برای حمل بار در مسیرهای پرتردد، در سال‌های قبل سهم خود از تعرفه‌های حق دسترسی به شبکه ریلی را ثابت نگه داشته یا در مواردی کاهش داده تا برای بخش غیردولتی حمل‌و‌نقل ریلی به صرفه باشد درحالیکه این امر موجب مشکلاتی هم برای ما شده و مشکلاتی در درآمدهای ما ایجاد کرده است.

وی همچنین با اشاره به یارانه‌ای که روی حمل و نقل حومه‌ای به مسافران پرداخت میشود تا جاییکه این امر، در برخی موارد یک سوم تا یک دهم بهای تمام شده قطار را دربر می‌گیرد، افزود: تحقق سهم بیست درصدی ریل از حمل و نقل مسافر ­که امری بسیار سخت است در گروی تحقق منابع مالی و تامین ناوگان مناسب بخصوص در بخش قطارهای حومه‌ای است که می تواند نقش مهمی در کاهش ترددهای جاده ای و تلفات انسانی و همچنین مسایل زیست محیطی داشته باشد.

در چند روز گذشته مدیرعامل شرکت حمل و نقل ریلی رجا با اشاره به اینکه درسال‌های گذشته بابت تردد مسافران در قطارهای حومه‌ای، یارانه‌ای به این شرکت پرداخته نشده گفته بود: طلب ما از دولت به حدود 300 میلیارد تومان بابت یارانه این بخش رسیده و ما در شش ماه گذشته نتوانسته ایم پرداختی به پیمانکاران داشته باشیم.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۷۴۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد

حسن عباسی فرماندار ویژه مهاباد امروز در نخستین جلسه کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، گفت: صنعت گردشگری یکی از شاخص‌های توسعه‌ای شهرستان مسافرپذیر مهاباد بوده که توسعه زیرساخت و تقویت این بخش در دستور کار قرار دارد.

وی بر حفظ و نگهداری از اماکن تاریخی تاکید کرد و ادامه داد: مکان‌های باستانی در مناطق مختلف نیز باید با استفاده از تابلو و علائم صیانت شوند.

واحد جولایی رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری مهاباد هم اظهار کرد: پارسال برای ۱۰ اثر فاخر شهرستان با هدف ثبت ملی تشکیل پرونده شده که امسال نسبت به لوح رسمی ثبت‌ملی آنها اقدام خواهد شد.

وی بیان کرد: همچنین پارسال ۵ کارگاه آموزشی در حوزه صنایع‌دستی با حضور اساتید برجسته برگزار شد و مورد استقبال شهروندان نیز قرار گرفت.

وی یادآورشد: بازسازی مساجد تاریخی، مرمت موزه، توسعه روستا‌های هدف گردشگری، سکوسازی اماکن تاریخی و ساماندهی زیرساخت‌های گردشگری از دیگر اقدامات پارسال بود.

بابک رستم‌پور شهردار مهاباد هم در این جلسه بیان کرد: ۲۳ میلیارد ریال برای مرمت، بازسازی و حفظ اماکن تاریخی سطح شهر در بودجه امسال پیش‌بینی شده است.

وی بیان کرد: محوطه‌سازی، حفظ بافت‌های تاریخی، کمک به اجرای طرح‌های گردشگری از دیگر برنامه‌های شهرداری در حوزه گردشگری شهرستان است.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • تلاش نفوذی ها برای خروج راه آهن از ریل توسعه و مشارکت مردمی
  • بیش از ۸۰ درصد نیاز ناوگان دریایی در داخل تأمین می‌شود
  • صرف ۸ میلیارد ریال اعتبار برای توسعه سیستم‌های روشنایی در شهرکرد
  • تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی
  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار
  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان