Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-01@12:10:58 GMT

فرار زودهنگام اصلاح‌طلبان از چه چیز، به کجا؟

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۷۴۷۲۱

فرار زودهنگام اصلاح‌طلبان از چه چیز، به کجا؟

تصویری که رسانه های اصلاحات تلاش می کنند از طریق گروههای مرجع به پایگاه اجتماعی خود منتقل کنند در واقع بخشی از پروژه فرار زودهنگام از ۸ سال حضور شیخ دیپلمات در راس هرم اجرایی کشور است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت- می گویند "با روحانی عقد اخوت نبسته بودیم که در هر شرایطی از وی حمایت کنیم"، این گزاره ای است که این روزها اتاق عملیات اصلاح طلبان تلاش می کند تصویر آنرا به جامعه هدف خود منعکس کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خودشان البته خوب می دانند دنبال چه چیزی هستند، آنها در حالی مدعی می شوند که با روحانی عهد اخوت نبسته اند که به قول محمد صالح علاء "همین سر چراغی" تمام امکانات خود را برای پیروزی کسی که دیگر مثل خرداد ۹۲ املای نانوشته نبود بکار بستند و تمام قد از آنچه که آنها آنرا دستاوردهای اقتصادی پسابرجام می نامیدند دفاع کردند.

تصویری که رسانه های زنجیره ای اصلاحات تلاش می کنند امروز از طریق هنرمندان، ورزشکاران و سایر گروههای مرجع حامی روحانی به پایگاه اجتماعی خود منتقل کنند در واقع بخشی از پروژه فرار زودهنگام از ۸ سال حضور شیخ دیپلمات در راس هرم اجرایی کشور است.

اما فرار زودهنگام به کجا و با کدام هدف؟

شنیده شده است تعدادی از چهره های فکری جریان اصلاحات از اسحاق جهانگیری خواسته اند تا چنانچه قصد دارد در سال ۱۴۰۰ نامزد انتخابات ریاست جمهوری شود هرچه زودتر خود را از مدیریت ارشد دولت کنار بکشد تا دستاورد تقریبا هیچِ دولتهای اول و دوم روحانی به پای او نوشته نشود.

پیشنهاد دهندگان از این طرح دو هدف عمده را دنبال می کنند که در عالم سیاست، آن‌ هم سیاست در قاموس اصلاح طلبان که منافع مردم در آن چندان موضوعیتی ندارد نه تنها غیرمنطقی نیست بلکه می تواند برای این جریان، حکم تغییر سوزن ریل قطاری باشد که به سمت دره ای عمیق درحرکت است.

اصلاح طلبان که از ابتدا هم اهداف صرفا سیاسی خود را در پوشش بهبود اوضاع اقتصادی بر تن حسن روحانی کرده بودند اینک به خوبی می دانند زمان بازی سیاسی با رقبای تقریبا ناشی رو به پایان است و بزودی باید در پیشگاه ملت، پاسخگوی حمایت های بی دریغ خود از دولت های او باشند لذا دوست ندارند فرار از شکست را به دقیقه ۹۰ موکول کنند، از این رو قصد دارند هرچه سریعتر، واگن خود را از قطاری که روحانی راننده لوکومتیو آن است جدا کنند.

از سویی دیگر لیدرهای جریان اصلاحات به وضوح دریافته اند از آنجا که قطار روحانی پس از عبور از پل انتخابات ۹۶ دیگر به آنها نیازی ندارد، هیچ یک از خواسته های صرفا سیاسی شان در مدت پیش رو به واقعیت نخواهد پیوست لذا پیش از آنکه پایگاه اجتماعی آنها به اپوزیسیون اصلاحات تبدیل شود، خود را در جایگاه اپوزیسیون دولت قرار داده و همراه با توده های معترض بر سر عملکرد دولت مستقر فریاد می زنند.

آنچه در این میان لازم است فعالان رسانه ای به آن بپردازند و توجه افکار عمومی را به آن جلب کنند آن است که اصلاح طلبان همواره جاه طلبی های پایان ناپذیر خود را در پوشش مطالبات عمومی و مشکلات مردم مطرح می کنند و در بزنگاهی که باید پاسخگوی عملکرد خود باشند با استفاده از غفلت های اجتماعی و مهمتر از آن طراحی بازی های سیاسی و هیجانی، شانه از زیر بار مسئولیت خالی کرده تا به قول مغز متفکر خود، سنگرها را یکی پس از دیگری فتح کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۷۴۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رابط اصلاح‌طلبان با رهبری بعد از فوت هاشمی‌رفسنجانی چه کسی است؟

جهانگیری گفت: رهبری در سال ۹۵ فرموند من ارتباط اصلاح‌طلبان با ایشان را بر عهده بگیرم. الان قاعدتاً اصلاح‌طلب‌ها باید برای نحوه ارتباط فکر دیگری بکنند. الان هم اگر مبحث مهمی باشد، منعکس می‌کنم

به گزارش اعتماد، بخش‌هایی از گفتگو با اسحاق جهانگیری معاون اول دولت روحانی، را بخوانید؛

بعد از سال ۸۸ بانی شدم و به اتفاق آقایان موسوی لاری و مجید انصاری خدمت رهبری رسیدیم.

بعد از فوت مرحوم هاشمی، در جلسه با حضور آقای خاتمی و آقای خوئینی‌ها و حسن آقای خمینی و آقای نوری، مطرح شد که من راجع به ارتباط اصلاح‌طلبان با رهبری، با ایشان صحبت کنم.

 

سال ۹۵ به صورت اختصاصی خدمت رهبری رفتم و در مورد مسائل اصلاح‌طلبان صحبت کردم. رهبری در سال ۹۵ فرموند من ارتباط اصلاح‌طلبان با ایشان را بر عهده بگیرم.

بعضی نامه‌ها را ایشان (رهبری) پاسخ داده که پاسخ‌هایشان را هم دارم.

پاسخ‌ها برای انتشار نبوده و منتشرنشده و خصوصی است.

برداشت من این است که ایشان (رهبری) الان مسلط‌ترین فرد نسبت به اوضاع کشور هستند.

الان هم اگر مبحث مهمی باشد، منعکس می‌کنم.

هیچ‌وقت درباره ردصلاحیت‌ها و انتخابات از من خواسته نشد ارتباط بگیرم.

درباره برخی اشخاصی که در جریان رد صلاحیت‌ها پیگیری کردم، دیدم که تایید شدند.

دیگر خبرها

  • اصلاح طلبان در کدام حوزه های انتخابیه کاندیدا دارند؟
  • جوان: مهدی نصیری «باطن» اصلاح‌طلبان است که «ظاهر» شده
  • اولین واکنش یک روزنامه اصولگرا به موضوع مهدی نصیری: او مهره تاج زاده است
  • رژیم صهیونیستی پاسخ پیشنهاد حماس را با اصلاحات به مصر داد
  •  واکنش اصلاح‌طلبان به سخنان نصیری درباره اتحاد شاهزاده و تاجزاده؛ تکرار یک شوخی بی‌مزه است | ارتباطی به جریان اصلاحات ندارد | واقعا یک توهم است
  • کرباسچی: مهدی نصیری تعادل ندارد؛ او فقط به درد تبلیغات بی‌بی‌سی می‌خورد
  • مرغ آمریکایی‌ها غاز است!
  • خیز اصلاح طلبان رادیکال به سوی خیابان به بهانه طرح نور/ روزنامه آرمان ملی: مسئله مذاکره با آمریکا و حجاب باید حل شود!
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • رابط اصلاح‌طلبان با رهبری بعد از فوت هاشمی‌رفسنجانی چه کسی است؟