Web Analytics Made Easy - Statcounter

رهبر حزب مردم جمهوری‌خواه ترکیه با تشریح مشکلات عمده در خاورمیانه، مهمترین چالش این منطقه را نبود آموزش دانست.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه حریت، کمال قلیچداراوغلو، رئیس حزب مردم جمهوری‌خواه ترکیه گفت: برای برقراری صلح و آرامش در منطقه باید هفت مشکل اساسی در درازمدت و کوتاه مدت حل شود. اگر کشورهای منطقه بتوانند در کنار یکدیگر قرار گرفته و به یک خرد جمعی دست یابد در این صورت می‌توانند امنیت، رفاه و صلح را در منطقه ایجاد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در حال حاضر مشکلات موجود در بیروت، دمشق و بغداد چالش پیش‌روی جهان شده است. امروز مراکز تاریخی در خاورمیانه به زمین بازی رهبران خودکامه، عملیات تروریستی و بازی‌های کثیف سیاسی تبدیل شده است.

قلیچداراوغلو افزود: اولین مشکل اساسی در منطقه نبود آموزش کافی میان مردم منطقه است. براساس تحقیقات انجام شده میانگین مدت زمان آموزش مردم بالای 25 سال در کشورهای مسلمان 5.6 سال است. در صورتی که این دوره در نیوزیلند تا 10 سال، در آمریکا 13.6 و در کانادا 13.5 سال است.

قلیچداراوغلو افزود: در حال حاضر از اسلام به عنوان وسیله‌ای برای انجام عملیات تروریستی و رادیکالی سوء استفاده می‌شود. باید مانع این روند شد و همکاری نزدیک میان کشورهای اسلامی نقش مهمی در این باره دارد.

او افزود: کشورهای منطقه باید در مسائل امنیتی، نظامی و سیاسی نیز همکاری داشته باشند. باید جوانان و زنان خود را در جامعه بیشتر فعال کنیم. همچنین باید با اتخاذ سیاست‌های درست از اقدامات جدایی طلبی و تفرقه افکنی میان اقوام‌ جلوگیری کرد.

وی در ادامه اظهاراتش مدعی شد که بهترین اقدام در این راستا ایجاد یک ساختار سکولار برای کشورهای منطقه است.

وی در بخش دیگری از اظهاراتش درباره اهمیت همکاری‌های اقتصادی و تنوع بخشی به منابع غیرنفتی برای درآمدزایی کشورها گفت: همکاری و همبستگی اقتصادی می‌تواند باعث حفظ صلح در منطقه شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۷۶۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد

صندوق بین‌المللی پول از کاهش قابل توجه بدهی خارجی ایران در سال ۲۰۲۳ خبر داد و اعلام کرد ایران و الجزایر کمترین میزان بدهی خارجی را در منطقه خاورمیانه و آسیای مرکزی طی این سال داشته‌اند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، صندوق بین‌المللی پول در گزارش جدید خود موسوم به چشم‌انداز اقتصاد منطقه خاورمیانه و آسیای مرکزی به بررسی میزان بدهی خارجی 28 کشور منطقه از جمله ایران پرداخته است.

بر اساس محاسبات این نهاد بین‌المللی ایران به همراه الجزایر کمترین نسبت بدهی خارجی به تولید ناخالص داخلی در سال 2023 را در مقایسه با سایر کشورهای منطقه داشته‌اند.

در این گزارش نسبت بدهی خارجی ایران به تولید ناخالص داخلی در سال 2023 تنها 1.7 درصد اعلام شده است که کمتر از همه کشورهای خاورمیانه و آسیای مرکزی به‌جز الجزایر است.

بدهی خارجی ایران در سال 2023 کاهش قابل توجهی نسبت به سال قبل داشته است. در سال 2022 نسبت بدهی خارجی ایران به تولید ناخالص داخلی 2.2 درصد اعلام شده بود که بر این اساس این رقم در سال 2023 کاهش 22 درصدی داشته است.

میزان بدهی خارجی الجزایر به تولید ناخالص داخلی این کشور در سال گذشته میلادی 1.3 درصد گزارش شده است. بحرین با بدهی 201.4 درصدی بدهکارترین کشور خاورمیانه شناخته شده است.

متوسط بدهی کشورهای منطقه خاورمیانه، شمال آفریقا و آسیای مرکزی به کل تولید ناخالص داخلی آن‌ها در سال 2023 برابر با 47.8 درصد برآورد شده است.

نسبت بدهی کشورهای صادرکننده نفت منطقه به تولید ناخالص داخلی‌شان در این سال نیز 42.9 درصد اعلام شده است. بر این اساس متوسط بدهی خارجی منطقه 28 برابر ایران بوده است .

صندوق بین‌المللی پول نسبت بدهی خارجی عربستان به تولید ناخالص داخلی این کشور در سال 2023 را 26.6 درصد محاسبه کرده است که 15 برابر بدهی خارجی ایران است. بدهی خارجی امارات متحده عربی نیز معادل 94.7 درصد تولید ناخالص داخلی آن در سال جاری برآورد شده که 55 برابر ایران است.

نسبت بدهی خارجی برخی کشورهای دیگر به تولید ناخالص داخلی‌شان در این سال عبارت است از: آذربایجان 9.8 درصد، عراق 22.8 درصد، کویت 35.8 درصد، عمان 60.3 درصد، مصر 50.1 درصد، گرجستان 71.8 درصد، اردن 84.1 درصد، مراکش 48.8 درصد، پاکستان 40.1 درصد، تاجیکستان 64.7 درصد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گفتگوی وزرای خارجه آمریکا و ترکیه درباره آتش‌بس غزه
  • بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد
  • عکس| مهمترین چالش استقلال در جدال تبریز
  • ویدیو/ عملیات تنبیهی ایران علیه اسرائیل نقطه عطف استراتژیکی در منطقه خاورمیانه بود
  • مهمترین چالش استقلال در جدال تبریز (عکس)
  • ریاض اولین مقصد «بلینکن» در دور جدید سفر منطقه‌ای خاورمیانه
  • مهمترین چالش امروز نظام ما با دشمن جنگ ترکیبی و ‏ادراکی است
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات ارشد اکو
  • ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها
  • کریدور عراق-اردوغان- اروپا / چالش‌های فنی و زیرساختی