Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر علی‌ خاکی‌صدیق تاکید کرد: پژوهش در دانشگاه‌ها زیر سایه آموزش قرار گرفته و دغدغه‌های معیشتی پژوهشگران یکی از موانع موجود برای پژوهش جدی است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، علی خاکی صدیق در حاشیه مراسم تجلیل از پژوهشگران برگزیده این دانشگاه افزود: مشکلات بودجه در دانشگاه‌های کشور سبب شده تا زیرساخت‌های مناسب برای انجام پروژ‌ههای پژوهشی در کشور نباشد و قادر به حل مسائل کشور نباشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اکنون آزمایشگاه‌های پژوهشی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی به روز نیستند و قادر به تجهیز آن نیستیم و از طرفی استدلال این است که دانشگاه‌ها باید برای خود درآمدزایی داشته باشند. تا زمانی که موانع پژوهشی در کشور از میان برداشته نشود، ماموریت تولید علم به ثروت امکانپذیر نیست.

رئیس دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی اظهار کرد: پژوهش مهمترین اساسی است که می‌تواند در پیشبرد اقتصاد مقاومتی نقش ایفا کند و اگر بدنبال توسعه پایدار در کشور هستیم، باید نقش اساسی پژوهش‌های بنیادی را فراموش نکنیم و فقط از این مسیر می‌توان به سمت پژوهش‌های کاربردی و صنعتی حرکت کنیم تا به فناوری دست یابیم.

وی با انتقاد از محوریت آموزش در دانشگاه‌های کشور گفت: پژوهش در دانشگاه‌ها زیر سایه آموزش قرار گرفته و با وجود تلاش‌هایی که در سال‌های اخیر انجام شده، اما در حوزه پژوهش با دانشگاه‌های طراز اول فاصله داریم و باید تلاش‌های خود را نسبت به گذشته افزایش دهیم.

خاکی‌صدیق دغدغه‌های معیشتی پژوهشگران را به عنوان یکی از موانع موجود در پژوهش برشمرد و افزود: پژوهشگر باید با خاطری آسوده به مطالعات و پژوهش‌ها بپردازد، این در حالیست که دغدغه‌های مالی سبب شده پژوهشگران به صورت تمام وقت در دانشگاه فعال نباشند و همین مشکلات و دغدغه‌ها در اساتید و هیات علمی هم دیده می‌شود.

وی افزود: برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری‌های جدی در بخش پژوهش الزامی است و باید تلاش کرد در رتبه‌بندی‌های جهانی و مقالات اصیل و با کیفیت نقش ایران به عنوان یک کشور تولید‌کننده علم تثبیت شود.

رئیس دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی به نقش دانشگاه کارآفرین و دانشگاه نسل سوم به عنوان یکی از مباحث جدی برای تبدیل علم به ثروت اشاره کرد و گفت: پایه‌های دانش بر روی پژوهش اصیل و واقعی استوار است و باید از این مرحله به سلامت عبور کرد و نمی‌توان میان‌بر زد و اگر دانشگاه از نظر آموزش به روز نباشد و پژوهش‌ها در مسیر درست قرار نگیرند، رسیدن به دانشگاه کارآفرین امکانپذیر نیست.

وی بر ضرورت تاسیس دانشگاه بین‌المللی در کشور تاکید کرد و افزود : ارتباط‌های بین‌المللی ساختارمند یکی از مشکلات دانشگاه‌ها در پژوهش است و اگر بخواهیم یک دانشگاه تاثیرگذار در حل مسائل کشور داشته باشیم که قادر به آینده پژوهی باشد به غیر از دانشگاه بین‌المللی امکانپذیر نیست.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۷۶۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تأمین منابع مالی برای تکمیل پروژه‌های آبرسانی به مشهد مقدس

به گزارش خبرنگار مهر، محسن داوری صبح یکشنبه در دومین جلسه قرارگاه آب در محل شرکت آب و فاضلاب مشهد مقدس تأمین منابع مالی برای تکمیل پروژه‌های آبرسانی به شهر مشهد را ضروری دانست و اظهار کرد: تابستان امسال با توجه به حجم مناسبت‌ها شهر مشهد میزبان زائران و مسافران بسیاری خواهد بود که در کنار گرمای هوا موضوعی قابل اهمیت است، بنابراین همان طور که تکمیل پروژه‌های آبرسانی به صورت جدی در دستور کار است برای تأمین مالی تکمیل پروژه‌های آبرسانی اقدامات فوری انجام شود.

فرماندار مشهد بیان کرد: بالادست سدها مهم است و باید مدیریت شود و این تکلیف شرعی و قانونی مسؤولان اجرایی است بنابراین لازم است برخورد با انشعابات غیرمجاز آب به ویژه در بالادست سدها در دستور کار تمام دستگاه‌های اجرایی و مرتبط در شهرستان باشد.

وی افزود: تأمین آب شهر مشهد از اولویت‌های اساسی است و این قابل پذیرش نیست در حالی که مشترکان مجاز حقوق قانونی خود را می‌پردازند، عده‌ای دیگر با ایجاد انشعاب غیرمجاز ضمن اجحاف به حق مشترکان مجاز به منابع آبی صدمه بزنند و فقط منافع خود را در شرایطی که با خشکسالی و کمبود آب مواجه هستیم تأمین کنند.

داوری ضمن اشاره و تاکید بر مصوبه اجرایی برخورد با برداشت غیرمجاز در بالادست سه سد ارداک، طرق و کارده از مصوبات قرارگاه آب تصریح کرد: بازدیدهای میدانی در بالادست سدها به صورت هفتگی در قالب تیمی با محوریت بخشداری انجام و با متخلفان دارای انشعابات غیرمجاز آب به ویژه در باغ ویلاها ضمن تشکیل پرونده قضائی برخورد جدی خواهد شد.

کد خبر 6090737

دیگر خبرها

  • لزوم تأمین منابع مالی برای تکمیل پروژه‌های آبرسانی به مشهد مقدس
  • جایزه ملی محیط زیست برای دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان
  • کمبود برق مانع توسعه اقتصادی تیران شده است
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد
  • میدان شهرت در ایران
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • حضور گروه صنعتی ایران‌خودرو در ششمین نمایشگاه ایران اکسپو
  • «آوای ابرها» با دغدغه کودکان مظلوم غزه به جشنواره کاریبتونز کلمبیا راه یافت
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی