Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-05@21:53:04 GMT

فیس بوک می‌تواند بد باشد

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۷۹۵۶۳

فیس بوک می‌تواند بد باشد

دامنه انتقادها از شبکه‌های اجتماعی مانند فیس‌بوک این روزها گسترش یافته و کار به جایی رسیده است که خود فیس‌بوک از خودش انتقاد می‌کند.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، فیس‌بوک روز گذشته در وبلاگ خود مطلبی منتشر و اذعان کرد که وقت گذرانی در این شبکه اجتماعی ممکن است برای افراد بد باشد.

در این مطلب هشدار داده شده که کاربران فیس‌بوک نباید از این شبکه اجتماعی تنها برای مصرف اطلاعات استفاده کنند، بلکه باید از این طریق به دنبال تعامل با خانواده و دوستان خود نیز باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منتقدان فیس‌بوک می‌گویند شعار این شبکه اجتماعی نزدیک‌تر کردن جهانیان به یکدیگر است، اما فیس‌بوک در عمل باعث جدا شدن مردم جامعه از یکدیگر شده است. برخی مدیران سابق فیس‌بوک هم در مصاحبه‌هایی در ماه‌های اخیر بر این مساله تاکید کرده‌اند.

در این مطلب وبلاگی همچنین آمده است: «تعامل با افرادی که به آنها اهمیت می‌دهید، می‌تواند به نفع شما باشد. در عین حال تماشای صرف دیگران از حاشیه ممکن است حالتان را بدتر کند».

دیوید گینزبرگ مدیر واحد تحقیقات فیس‌بوک و نویسنده این مطلب همچنین به نتیجه تحقیقات دانشگاه میشیگان در مورد فیس‌بوک اشاره کرده است که نشان می‌دهد دانشجویانی که از فیس‌بوک تنها برای مصرف اطلاعات استفاده کرده‌اند، در مقایسه با افرادی که از آن برای گپ زدن با دوستان و اعضای خانواده هم بهره گرفته‌اند شرایط روحی بدتری داشته‌اند.

علاوه بر این، شرایط روحی کاربرانی که از طریق به اشتراک‌گذاری مطلب، نظر دادن و غیره با دیگران در تعامل بوده‌اند نیز بهتر از افرادی بوده که تنها مطالب فیس‌بوک را مطالعه می‌کنند.

منبع: مهر

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۷۹۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت تیک‌تاک به «شکاف اینترنت» سرعت می‌بخشد

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از فایننشال تایمز، به تازگی لایحه‌ای درباره محدودیت تیک‌تاک در آمریکا به تصویب رسیده است. بر اساس این لایحه، شرکت چینی «بایت دنس» مالک شبکه اجتماعی تیک‌تاک تا اوایل سال ۲۰۲۵ فرصت دارد این برنامه ویدئویی را به یک شرکت آمریکایی بفروشد، در غیر این صورت با ممنوعیت فروشگاه‌های برنامه و ارائه‌دهندگان اینترنت مواجه خواهد شد.

این مصوبه به تهدیدات ناشی از «برنامه‌های کنترل‌شده توسط دشمن خارجی» اشاره می‌کند. به نوشته فایننشال تایمز، سیاستمداران آمریکایی نگران تأثیری هستند که پکن می‌تواند بر محتوای داده‌های کاربران «تیک‌تاک» اعمال کند.  فروش برنامه ها و شبکه های اجتماعی پیش از این هم سابقه داشته است. مثلا چهار سال پیش، شرکت چینی Kunlun Tech برنامه دوستیابی‌اش را به دلیل نگرانی قانونگذاران آمریکایی از امنیت داده‌های کاربران به San Vicente Acquisition فروخت. با این حال، این فروش کمتر از یک میلیارد دلار قیمت داشت و این در حالی است که تیک‌تاک بسیار بزرگتر است. درآمد آمریکا از این شبکه اجتماعی در سال گذشته به ۱۶ میلیارد دلار رسید.   به نظر می‌رسد هیچ پیشنهادی در این مقیاس وجود نداشته باشد. گزارش‌ها حاکی از آن است که برخلاف متا، تیک‌تاک زیان‌دِه است.   یا در مثال‌های دیگر، روسیه در سال ۲۰۱۶ دسترسی به «لینکدین» را به دلیل خودداری از ذخیره اطلاعات کاربران روسی در این کشور مسدود کرد. یا در سال ۲۰۲۰، هند تیک‌تاک را برای حفظ حریم خصوصی و نگرانی‌های امنیتی ممنوع کرد. امسال هم چین واتس‌اپ را به همین دلیل ممنوع کرد.    تیک‌تاک در تلاش برای متقاعدکردن مقامات واشنگتن درباره این شبکه اجتماعی تاکنون از دو مدیر اجرایی استفاده کرده است. اولین مدیر، «کوین مایر» بود که تنها چند ماه دوام آورد، اما جانشین او یعنی «شو زی چو» سه سال است که در جایگاهش مانده است.   اما ناکامی «چو» در متقاعد کردن قانونگذاران آمریکایی مبنی بر اینکه تیک‌تاک یک تهدید امنیتی نیست، می‌تواند برای حضور او در سِمتش محدودیت زمانی ایجاد کند. این ناکامی همچنین می‌تواند باعث ممنوعیت برنامه‌های دیگر شود.   تیک‌تاک تاکید کرده که در حال برنامه‌ریزی برای مبارزه قانونی با مصوبه قانونگذاران آمریکایی است. ممنوعیت تیک‌تاک قطعا باعث ناراحتی ۱۷۰ میلیون کاربر آمریکایی این برنامه می‌شود، اما این ممنوعیت به صورت یک‌باره نخواهد بود.    فایننشال در پایان نوشت، با این اتفاقات، اینترنت جهانی بیش از پیش دچار شکاف و گسستگی خواهد شد.

دیگر خبرها

  • (ویدئو) فیلم جدید کشف آدم کوتوله در ایران فضای مجازی را منفجر کرد
  • کادوی روز معلم معلمان مناطق عشایری سوژه شبکه‌های اجتماعی شد/ عکس
  • دشمن دشمن شما، واقعا دوست شما است؟
  • این پهپاد نظامی سوژه شبکه های اجتماعی شد |‌ عکس
  • (ویدئو) فیلمی از یک کارگر باربری شبکه‌های اجتماعی را تسخیر کرد
  • (عکس) ژیلا صادقی با این تیپ خفن در خارج سوژه شبکه‌های اجتماعی شد
  • غلبه بر عفونت سینوس : ترفندهای ساده و موثر بدون نیاز به دارو (اینفوگرافی)
  • این شبکه اجتماعی برای کاربرانش بازی راه‌اندازی کرده است!
  • از «نیکا» تا «یسنا»
  • ممنوعیت تیک‌تاک به «شکاف اینترنت» سرعت می‌بخشد