Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرورگر مایکروسافت اج دیگر مثل اینترنت اکسپلورر، سیستم افزونه‌ی قدیمی Search Provider را به کار نمی‌گیرد. بنابراین لازم نیست نگران طریقه‌ی نصب کردن آن باشید. در عوض، اج مجهز به یک گزینه‌ ساده برای تغییر موتور جست‌وجو است.

آی تی رسان: مرورگر Edge از موتور جست‌وجو بینگ به‌صورت پیش‌فرض استفاده می‌کند، اگر موتور جست‌وجو دیگری را ترجیح می‌دهید می‌توانید به سادگی این تنظیمات را تغییر دهید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرورگر اج از هر موتور جست‌وجویی که به‌طور پیش‌فرض از OpenSearch پشتیبانی کند، می‌تواند استفاده نماید.

مرورگر مایکروسافت اج دیگر مثل اینترنت اکسپلورر، سیستم افزونه‌ی قدیمی Search Provider را به کار نمی‌گیرد. بنابراین لازم نیست نگران طریقه‌ی نصب کردن آن باشید. در عوض، اج مجهز به یک گزینه‌ ساده برای تغییر موتور جست‌وجو است.

ما در این نمونه می‌خواهیم در اج از بینگ به موتور جست‌وجو گوگل مهاجرت کنیم. اما شما می‌توانید مطابق میل خود یک موتور جست‌وجو دیگر هم به جای گوگل انتخاب نمایید؛ مثلا DuckDuckGo.

قدم اول: موتورهای جست‌وجو بیشتری بگیرید

مایکروسافت اج دیگر از موتورهای جست‌وجویی که باید از وب‌سایت مایکروسافت دریافت کنید، پشتیبانی نمی‌کند. در عوض، اگر به یک وب‌سایت وارد شوید که برای ارائه‌ی اطلاعات مربوط به موتور جست‌وجو خود از استاندارد OpenSearch استفاده می‌کند، خود اج متوجه ماجرا می‌شود و از اطلاعات آن موتور جست‌وجو یک نسخه برداشت می‌کند.

این دقیقا همان روشی است که گوگل کروم به کار می‌بندد. اگر در کروم به یک صفحه‌ی اینترنتی مبتنی بر OpenSearch مراجعه کنید، کروم به صورت اتوماتیک متوجه خواهد شد.

فقط کافی است به سایت موتور جست‌وجو مورد علاقه‌ی خود وارد شوید تا بتوانید آن موتور جست‌وجو را به اج اضافه نمایید. اگر می‌خواهید گوگل را نصب کنید، وارد صفحه‌ی اصلی گوگل شوید. برای DuckDuckGo به صفحه‌ی اصلی DuckDuckGo مراجعه کنید. پس از این کار، با دنبال کردن راهنمای زیر می‌توانید موتور جست‌وجو پیش‌فرض اج را تغییر دهید.

البته یادتان باشد که هنوز موتورهای جست‌وجو متعددی وجود دارند که از استاندارد OpenSearch پشتیبانی نمی‌کنند، اما پیش‌بینی می‌شود که این موتورها هم به زودی از این استاندارد حمایت کنند.

قدم دوم: موتور جست‌وجو پیش‌فرض خود را تغییر دهید

برای تغییر موتور جست‌وجو، روی دکمه‌ی منو کلیک کنید. این دکمه با سه نقطه در گوشه‌ راست و بالای پنجره‌ی مایکروسافت اج دیده می‌شود. سپس گزینه‌ Settings را انتخاب نمایید.

در پنل Settings به پایین اسکرول کنید و تقریبا در انتهای منو روی دکمه‌ی View advanced settings کلیک کنید.

در منوی Advanced Settings به پایین بروید تا به بخش Search in the address bar with برسید. روی دکمه‌ی Change search engine کلیک کنید.

این‌جا با یک منو از تمامی موتورهای جست‌وجو تحت پشتیبانی مواجه می‌شوید. موتور جست‌وجو دلخواه خود را انتخاب نمایید و روی گزینه‌ Set as Default کلیک کنید.

اگر موتور جست‌وجو مورد نظرتان در این منو وجود نداشت، یک بار دیگر به صفحه‌ی اصلی آن مرورگر مراجعه نمایید. اگر به صفحه‌ی اصلی مرورگر سر زدید و باز هم آن موتور در گزینه‌ها اضافه نشد، پس باید بدانید که آن موتور جست‌وجو از استاندارد OpenSearch پشتیبانی نمی‌کند.

قدم سوم: از طریق نوار آدرس یا یک زبانه‌ جدید جست‌وجو کنید

حالا می‌توانید هر آن‌چه می‌خواهید را در نوار آدرس مایکروسافت اج بنویسید و سپس با زدن دکمه‌ی اینتر به جست‌وجو آن مورد بپردازید. اج به‌صورت اتوماتیک با همان موتور جست‌وجو برگزیده‌ شما اقدام به جست‌وجو کردن می‌نماید. مرورگر اج حتی می‌تواند عبارات پیشنهادی آن مرورگر را در نوار آدرس خود به شما ارائه بدهد، البته به شرطی که موتور جست‌وجو منتخب شما از قابلیت پیشنهاد کردن عبارات پشتیبانی کند و شما هم گزینه‌ ارائه پیشنهادات را در بخش تنظیمات مایکروسافت اج فعال کرده باشید.

این تغییرات همچنین، باکس Where to next در زبانه‌های جدید اج را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهد. بنابراین از طریق باز کردن یک زبانه‌ی جدید در اج هم می‌توانید با موتور جست‌وجو دلخواه‌تان به جست‌وجو عبارات مد نظر خود بپردازید.

برای جست‌وجو به وسیله‌ میان‌برهای کیبورد، می‌توانید دکمه‌های کنترل و T را فشار دهید تا یک تب یا زبانه جدید در اج باز کنید، یا این‌که با زدن دکمه‌های کنترل و L به اج بفهمانید که می‌خواهید در نوار آدرس عبارت جدیدی را وارد کنید.

مسلما این تغییرات بر روی هر آن‌چه خارج از مرورگر مایکروسافت اج بوده هیچ تاثیری نخواهد داشت. اگر روزی از زندگی خود سیر شدید و دل‌تان خواست از مرورگر اینترنت اکسپلورر استفاده کنید، باید آن‌جا هم موتور جست‌وجو مرورگر را به شیوه‌ی مخصوص به خودش تغییر دهید. کروم، فایرفاکس و باقی مرورگرها هم هر کدام راه و روش خودشان را برای تغییر موتور جست‌وجو پیش‌فرض دارند.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۷۹۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وابستگی عاطفی کاربران به دستیارهای هوش مصنوعی

محققان گوگل می‌گویند با وجودی که دستیار‌های هوش مصنوعی ابزار‌هایی مفید و کاربردی هستند، اما می‌توانند کاربران را از نظر عاطفی بیش از حد به خود وابسته کنند. این وابستگی عاطفی می‌تواند پیامد‌های اجتماعی منفی به‌دنبال داشته باشد.

به گزارش دیجیاتو؛ دستیار‌های هوش مصنوعی این روز‌ها بیش‌از‌پیش درحال توسعه هستند و تقریباً در تمامی پلتفرم‌ها به ابزاری کاربرپسند تبدیل شده‌اند. با این شرایط، محققان گوگل در مقاله‌ای در مورد استفاده بیش از حد از آن‌ها و وابستگی عاطفی کاربران نسبت به چنین ابزار‌هایی هشدار می‌دهند.

کاربران در معرض وابستگی عاطفی به هوش مصنوعی قرار دارند

براساس مقاله جدید آزمایشگاه تحقیقاتی DeepMind گوگل، دستیاران هوش مصنوعی پیشرفته و شخصی‌سازی‌شده مزایای بالقوه زیادی به‌همراه دارند و می‌توانند تغییراتی همه‌جانبه در زندگی ما ایجاد کنند. این ابزار‌ها می‌توانند وضعیت کار، آموزش و فعالیت‌های خلاقانه و همچنین نحوه برقراری ارتباط ما را تغییر دهند. محققان این مطالعه می‌گویند اگر توسعه هوش مصنوعی بدون برنامه‌ریزی مدبرانه باشد، می‌تواند به یک شمشیر دولبه تبدیل شود.

این مقاله می‌گوید: «این ابزار‌های غیرطبیعی (مصنوعی) حتی ممکن است محبتی خیالی و رویکردی عاشقانه نسبت به کاربر ابراز کنند. چنین وضعیت‌هایی می‌تواند پایه و اساس ایجاد وابستگی عاطفی طولانی‌مدت به هوش مصنوعی را برای کاربران ایجاد کنند.»

در صورت عدم کنترل این ارتباط، استقلال کاربر ممکن است تحت‌الشعاع قرار گیرد و روی روابط اجتماعی وی تأثیرگذار باشد. هوش مصنوعی حتی می‌تواند جایگزین تعامل انسانی شود.

این خطرات، صرفاً موضوعاتی نظری نیستند. حتی زمانی که هوش مصنوعی در حد یک چت‌بات باشد نیز می‌تواند روی کاربر تأثیر بگذارد. در سال ۲۰۲۳ کاربر پس از چت طولانی با چت‌بات متقاعد شده بود که خودکشی کند.

«ایسون گابریل»، دانشمند محقق در تیم تحقیقاتی DeepMind و یکی از نویسندگان مقاله در توییتی هشدار داد که انواع دستیار شخصی و دستیار‌های شبیه انسان، به‌صورت فزاینده‌ای برخی موضوعات در مورد انسان‌شناسی، حریم خصوصی، اعتماد و روابط مناسب را مطرح می‌کنند. او معتقد است که باید با دقت بیشتری به حوزه‌های اجتماعی و هوش مصنوعی توجه کرد.

دیگر خبرها

  • سومین درخواست دولت برای رفع فیلتر گوگل پلی
  • فناوری در خدمت جنایت
  • وابستگی عاطفی کاربران به دستیارهای هوش مصنوعی
  • چگونه با وجود محدودیت ها در گوگل تبلیغ کنیم؟
  • گوگل‌پلی رفع فیلتر می شود؟
  • خبرخوش زارع‌پور برای رفع فیلتر گوگل پلی
  • هوش مصنوعی گوگل روی موبایل کارآمدتر می‌شود
  • احتمال رفع فیلتر گوگل‌پلی
  • گوگل پلی رفع فیلتر می‌شود؟
  • زارع‌پور: برای سومین بار درخواست کردیم گوگل‌پلی رفع فیلتر شود