Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان و به نقل از فدراسیون جانبازان و معلولین، حسن میرزاحسینی، عضو تیم ملی اسکی جانبازان و معلولین ایران، به عنوان یکی از مشعل داران بازی های المپیک زمستانی پیونگ چانگ 2018 انتخاب شده است.

وی پیش از اسکی در رشته سنگ نوردی فعالیت های زیادی داشته و اولین ورزشکار دارای معلولیت ایرانی است که در رشته اسلک لاینر هم فعالیت می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میرزا حسینی در رقابت های سنگ نوردی کشوری چهار دوره عنوان قهرمانی دارد و در رقابت های برون مرزی هم شرکت داشته و عناوینی نیز از این مسابقات به دست آورده است.

مراسم حمل مشعل این بازی ها فردا در شهر " آسان" کره جنوبی انجام می شود و میرزاحسینی پیش از برگزاری این مراسم در گفتگویی با روابط عمومی فدراسیون پیرامون روند انتخابش برای این مراسم توضیحاتی ارائه داد.

وی در این خصوص گفت: شرکت سامسونگ، حامی بازی های المپیک زمستانی پیونگ چانگ 2018، فراخوانی ارائه داد و طی آن از افراد دعوت کرد رزومه خود را ارسال کنند تا هر کس که صلاحیت و شایستگی حمل مشعل این بازی ها را دارد انتخاب شود.

میرزاحسینی افزود: من هم در همین راستا رزومه ام را ارسال کردم و خوشبختانه به عنوان تنها فرد دارای معلولیت ایرانی برای حمل مشعل بازی های المپیک زمستانی 2018 انتخاب شدم و هم اکنون در کره جنوبی به سر می برم و آماده مراسم حمل مشعل هستم.

ملی پوش تیم اسکی افزود: مراسم حمل مشعل فردا برگزار می شود و من به عنوان یکی از نمایندگان ایران در این برنامه با طی مسافتی 200 متری، مشعل این بازی های المپیک زمستانی را حمل خواهم کرد.

وی در پایان گفت: پس از پایان این مراسم در اردوی تیم ملی برای مسابقات قهرمانی جهان آلمان در رشته صحرانوردی حضور خواهم یافت و امیدوارم بتوانم سهمیه بازی های پارالمپیک را بدست آوردم و جا دارد از حمایت های آقای عیسی ساوه شمشکی، رئیس انجمن اسکی جانبازان و معلولین که در شروع فعالیتم در اسکی از من حمایت کرد و با تشویقشهایش باعث شد در این مسیر پیشرفت داشته باشم، تشکر کنم.

انتهای پیام/

میرزا حسینی مشعل دار پارالمپیک زمستانی شد

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۸۲۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشعل گازی تمامی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها تا ۳ سال آینده جمع آوری خواهد شد

آقای شاه میرزایی معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی در صف اول حاضر شد و به سوالاتی در حوزه پتروشیمی پاسخ داد.

شاه میرزایی گفت: امروز ما بیش از ۷۵ مجتمع پتروشیمی در کشور به صورت فعال داریم که مجموع تولید این مجموعه‌ها بالای ۹۳ میلیون تن در سال است. امسال تلاش ما این است که با جهش بلندی از مرز ۱۰۰ میلیون تن تولید عبور کنیم.

او افزود: بخشی از برنامه ما جلب مشارکت و سرمایه گذاری مردم در صنعت پتروشیمی است. بخشی از این کار با بهبود فضای کسب و کار است و مردم سهام پتروشیمی‌های مولد و بازار آفریم را بخرند تا به این ترتیب سرمایه گذاری خرد مردم به سمت تولید هدایت شود. بخش تعاونی هم اعلام آمادگی کرده که در این حوزه ورود پیدا کند. بخش دیگری از اقدام نیز عرضه اعتبار است که سرمایه در گردش واحد‌های زنجیره تکمیلی را افزایش میدهد.

این مقام مسئول ادامه داد: در سالی که گذشت بالغ بر ۷۵ هزار میلیارد تومان، آورده واحد‌هایی بود که در سال‌های گذشته چیزی برای ارائه نداشتند. امسال این حرکت را استمرار می‌دهیم تا جهش تولید محقق شود. اما این مسئله شرطی هم دارد که خوراک پتروشیمی باید به صورت پایدار تامین شود.

شاه میرزایی گفت: برنامه ما این است سرمایه مردم را که در بازار‌های دیگر میتواند تورم زا باشد، از طریق بازار سرمایه به سمت تولید در پتروشیمی سوق دهیم. همچنین برنامه ساخت تجهیزات به سمت دانش بنیان‌ها برود تا با حضور آنها در تأمین کالای مورد نیاز صنعت پتروشیمی، حضور مردم در اقتصاد و اشتغالزایی محقق شود.

این مقام مسئول در زمینه رفع موانع تولید در صنعت پتروشیمی گفت: یکی از اقداماتی که انجام شد، کاهش دوره تعمیرات واحد‌ها بود تا در رسیدن خوراک به پایین دست اختلال ایجاد نشود. 

او در خصوص جمع آوری مشعل چاه‌ها گفت: حدود ۱۰۰ میلیون فوت مکعب تاکنون از مشعل‌ها جمع آوری شده و طی دو سال و نیم آینده دیگر هیچ مشعلی در پالایشگاه‌ها کشور نخواهیم دید. برای مشعل‌های صنعت پتروشیمی هم برنامه ریزی شده و در حال حاضر نیمی از مشعل‌های صنعت پتروشیمی خاموش است. باقی مانده نیز مطابق برنامه تا ۳ سال آینده جمع آوری شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • عکس/ رونمایی از شکلات بازی‌های المپیک پاریس
  • جمع آوری ۱۰۰ میلیون فوت مکعب گاز از مشعل‌های گازی کشور
  • مشعل الصباح امیر کویت فردا عازم قاهره است
  • مشعل های شرق کارون جمع آوری می شوند
  • مشعل گازی تمامی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها تا ۳ سال آینده جمع آوری خواهد شد
  • آبشک به‌دنبال اتفاقی شیرین در قلب اهواز
  • اصلاحات دفترچه راهنمای آزمون استخدامی فرزندان شهدا و جانبازان
  • بررسی روند مناسب سازی منازل سالمندان و معلولان اشنویه
  • «خالی فروشی» حواله خودرو
  • فوری/ خرید و فروش خودروی جانبازان آزاد شد