Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اهواز گفت: در سال ۹۶ استان خوزستان ۸۹ میلیون دلار صادرات به کشور عمان داشته است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، آرزو جمالی امروز در همایش معرفی فرصت‌های سرمایه گذاری در عمان اظهار داشت: در حال حاضر عمان بر اساس قرارداد FTA می‌تواند به17 کشور دنیا از جمله آمریکا و سنگاپور کالا صادر کند و این فرصت خوبی است که تولید کنندگان ایرانی با مالکیت صدر در صدی شرکت در منطقه آزاد عمان محصولات خود را به کشورهای هم پیمان با عمان صادر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: صادر کردن کالای تولید کنندگان ایرانی به این کشورهای با این شرط است که30 درصد ارزش افزوده کالای نهایی در کشور عمان باشد و در آخر با نام عمان صارد شود.

دبیر کل اتاق بازرگانی ایران و عمان با اشاره به محصولات صادر شده ایران به عمان بیان کرد: مهم‌ترین اقلام صادراتی ایران به عمان محصولات صنایعی، کشاورز، نباتی، خشکبار و زعفران است همچنین صادرات دام زنده نیز جزء اقلام صادراتی بوده اما در چند سال اخیر ممنوع شده است.

وی گفت: اقلام وارداتی نیز از کشور عمان به ایران خودرو، وسایل و لوازم یدکی خودرو، سنگ‌های قیمتی و صنایع شیمیایی است که با بررسی می‌توان برتری صادرات اقلام ایران به کشور عمان را فهمید.

جمالی درباره علت اهمیت تجارت با کشور عمان تصریح کرد: ایران و عمان دارای عقبه سیاسی مثبتی با یکدیگر هستند و این امر امکان مراودت اقتصادی خوبی را به وجود آورده است همچنین امکان مالکیت صد در صدی شرکت‌های ایرانی در منطقه آزاد عمان نیز وجود دارد و از طریق این شرکت‌ها نیز می‌توان از کشور عمان به مدت2 سال ویزا اخذ کرد.

دبیر کل اتاق بازرگانی ایران و عمان تاکید کرد: عمان پل مناسبی برای صادر کردن اقلام و اجناس ایرانی به کشورهای هم‌پیمان اقتصادی با آن و به دلیل موقعیت استراتژیکی آن در منطقه موقعیت خوبی را به وجود آورده است.

وجود فرصت‌های تجاری عالی در استان خوزستان

همچنین شهلا عموری دبیر اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اهواز در این همایش اظهار داشت: اتاق بازرگانی مشترک میان ایران و عمان برترین اتاق بازرگانی کشور شناخته شده همچنین اتاق بازرگانی اهواز به دلیل شباهت استان خوزستان به کشورهای حوزه خلیج فارس وقت بسیاری را برای برقراری روابط تجاری میان این کشورها گذاشته است.

وی فزود: در سال96 استان خوزستان89 میلیون دلار صادرات به کشور عمان داشته است همچنین استان خوزستان به دلیل رتبه نخست در پرورش آبزیان، تولید گندم در کشور می‌تواند بسیار در برقراری روابط تجاری با عمان اثر گذار باشد.

 دبیر اتاق بازرگانی اهواز در ادامه وجود ظرفیت‌های تجاری استان خوزستان بیان کرد: وجود کارخانه‌جات صنعتی از قبیل نفت، پتروشیمی، گاز و وجود کارخانه سیمان به علاوه تمام این ظرفیت‌ها وجود اماکن گردشگری در استان خوزستان ظرفیت خوبی برای جذب سرمایه و سرمایه گذاری در کشورهای خلیج فارس به خصوص در عمان وجود دارد.

انتهای پیام/

R41468/P1486/S6,57/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۸۳۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان

رضا محمدی ‏گفت: این صندوق در ‏جهت توسعه زیرساخت‌های صنایع کشور و توسعه روزافزون ایران اهداف و پروژه‌های بزرگی را برای خود برنامه‌ریزی کرده است؛ ‏یکی از این پروژه‌ها، شیرین‌سازی و ‏انتقال آب از خلیج فارس به استان‌های فارس و اصفهان و از دریای عمان به استان‌های سیستان بلوچستان، خراسان رضوی و جنوبی است که یکی از ابر پروژه‌های کشور در ‏حوزه آب ‏محسوب می‌شود.

به گزارش صدای ایران از ایرنا،وی با بیان اینکه این پروژه با هدف تأمین پایدار آب در جهت مصارف صنایع بزرگ و کوچک و ‏همچنین شرب در کشور هدف ‏گذاری و برنامه ریزی شده است، یادآورشد: به منظور رفع مشکلات آبی ‏صنایع در استان‌های فارس و سیستان و بلوچستان به زودی ۲ مگا ‏پروژه شیرین‌سازی و انتقال آب دریا ‏از خلیج فارس و دریای عمان با تأمین مالی صندوق توسعه ملی شروع به فعالیت خواهد کرد.

محمدی با اشاره به رسالت صندوق توسعه ملی در انجام این مهم افزود: برای انجام این پروژه، تأمین ‏مالی حدود ۲ میلیارد دلاری از ‏طرف صندوق توسعه ملی در نظر گرفته شده است.

وی تصریح کرد: طرح‌های انتقال آب خلیج فارس به فلات مرکزی ایران از وعده‌های ‏رئیس جمهور در ابتدای فعالیت بود‎؛ لذا صندوق توسعه ملی برای به ثمر رسیدن این ‏وعده برای آینده‌ی روشن‌تر این سرزمین اقدام خواهد نمود‎. ‏

دیگر خبرها

  • نظام ارزی ،صادرکننده را با محدودیت مواجه کرده است
  • سفر روسای اتاق‌های بازرگانی به تهران با هدف سرمایه‌گذاری
  • رزرو هتل در مسقط برای سه روز
  • تجار قمی در فروردین ماه به ۲۲ کشور صادرات کالا داشتند
  • تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • راه اندازی دفتر تجاری اتاق بازرگانی قزوین در اقلیم کردستان عراق
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • خسارتی به گندم‌های ذخیره شده در استان خوزستان وارد نشده است
  • وارد نشدن خسارت به گندم کشاورزان خوزستانی در مراکز خرید روباز
  • پرچم تجارت بالا می‌رود؟