Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، سورنا ستاری ابتدای امر از بخش‌ها و تیم‌های مختلف این شرکت بازدید کرد و با مدیر ارشد فناوری و مدیر ارشد بازاریابی درباره فعالیت‌های فنی و بازاریابی اسنپ گفت‌وگو داشت.

ستاری در ادامه بازدید از بخش‌های مختلف این شرکت کنار تنی چند از مدیران ارشد اسنپ و خبرنگاران در دورهمی‌ رسانه‌ای حضور پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ژوبین علاقبند، نایب‌رئیس هیئت‌مدیره اسنپ در این نشست آمار و ارقامی را درباره این سامانه با حاضران به اشتراک گذاشت.

بر اساس این آمار، اسنپ اکنون بزرگترین شرکت فعال در بستر اینترنت ایران و خاورمیانه است. این شرکت روزانه بیش از یک میلیون درخواست سفر و بیش از ۸۰۰ هزار سفر موفق دارد. چنین فعالیت گسترده‌ای تاثیر مهمی در بحث اشتغالزایی کشور داشته، به‌گونه‌ای که در گروه اینترنت ایران هزار‌ و‌ پانصد شغل به‌طور مستقیم و در اسنپ ۳۰۰ هزار شغل به‌طور غیرمستقیم به وجود آمده است.

مقایسه اسنپ و اوبر

نایب‌رئیس هیئت‌مدیره اسنپ، در سخنان خود مقایسه‌ای میان فعالیت اسنپ در تهران و اوبر، اپلیکیشن آمریکایی درخواست خودرو، در برخی شهرهای مهم دنیا انجام داد و اشاره کرد که اوبر در لندن، پاریس و نیویورک نسبت به اسنپ در تهران کوچکتر است.

سفر اشتراکی راه حل آلودگی هوا و ترافیک

ستاری از برنامه‌های این سامانه برای سال آینده سوال کرد و پیشنهادی را مبنی بر به وجود آوردن سرویس سفر اشتراکی مطرح ساخت. اعضای هیئت‌مدیره اسنپ نیز توضیح دادند که اکنون زیرساخت‌های اجرایی این سرویس در دست اجرا قرار دارد. در آینده نزدیک برای حل آلودگی هوا، ترافیک و جای پارک در کلان‌شهرها، اسنپ از سرویسی رونمایی خواهد کرد که چند مسافر (با مبدا و مقصد نسبتا نزدیک) به‌طور همزمان بتوانند از یک خودرو استفاده کنند.

برنامه‌های در دست اجرای اسنپ

همچنین ژوبین علاقبند با اشاره به قابلیت‌های امنیتی این سامانه گفت: «اکنون در حال کار روی سه قابلیت عکس‌دار شدن حساب کاربری تمام رانندگان ناوگان، احراز هویت تصویری و پنهان‌سازی شماره تماس هستیم.» او همچنین اضافه کرد: «پنهان‌سازی شماره تلفن‌همراه به‌‌صورت آزمایشی در تهران در حال اجراست. همچنین گفتنی‌ است، این قابلیت به صورت کاملا موفق در مشهد اجرایی شده است.»

توصیه به فعالیت در بازارهای نوآورانه

سورنا ستاری در این دورهمی به مدیران گروه اینترنت ایران درباره فعالیت اسنپ‌فود توصیه‌هایی کرد و از آنها خواست ورود به بازارهای جدید و رقابت‌پذیر را در دستور کار قرار دهند.

او اضافه کرد: «ما آمادگی همکاری برای فعالیت‌های نوآورانه در بخش میوه و تره‌بار را داریم. این بازار بسیار بکر است و جای بسیاری برای رشد دارد. این قول را می‌دهیم جلساتی با حضور شرکت‌ها و وزارت‌خانه‌هایی نظیر وزارت کشاورزی برگزار کنیم تا زمینه فعالیت و رشد پویای استارت‌آپ‌های نوپا فراهم شود.»

استارت‌آپ‌ها سرمایه‌های مهم در توسعه فناوری

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره نقش دولت در رشد و پیشرفت استارتاپ‌ها گفت: «دولت نباید در کار شرکت‌های استارتاپی وارد شود. به اعتقاد من ورود دولت به این بازار مانع رشد فعالیت این شرکت‌ها می‌شود و رانت ایجاد می‌کند. از سوی دیگر دادن پول و وام به استارتاپ‌ها برای فعالیت این شرکت‌ها مثل سم می‌ماند. بهتر است به جای اصرار بر حمایت دولتی، اجازه دهیم شرکت‌های استارتاپی کار خود را انجام دهند.»

ستاری درباره مشکلات حقوقی استارت‌آپ‌ها و نقش معاونت علمی ریاست جمهوری در قبال این مشکلات بیان کرد: «امروز دست‌‌کم چالش از بود و نبود استارت‌آپ‌ها به چگونگی آنها رسیده است. توصیه من این است که اکنون اکوسیستم استارت‌آپی ایران باید با یکدیگر متحد باشند.»

ستاری در پایان به این موضوع اشاره کرد که رشد استارت‌آپ‌های حوزه خدمات می‌تواند سرمایه‌ای برای توسعه فناوری خلق کند.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۸۵۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی بازارچه مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری

محسن مولوی در نشست هم اندیشی نمایندگان تشکل های کارگری و کارفرمایی استان با نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: لازم است نظارت‌ها در استان بیشتر می‌شود تا از پول پاشی جلوگیری شود، تسهیلات در جای واقعی خود هزینه شود و اگر انحرافاتی بود حتماً برخورد لازم انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه در حوزه مشاغل خانگی پارسال بیش از ۱۲۷ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به هزار و ۸۰۸ نفر در سطح استان پرداخت شده است، افزود: بیش از شش هزار و ۲۰۰ مجوز رایگان مشاغل خانگی صادر شد و به همین خاطر امسال حتماً به دنبال ایجاد بازارچه مشاغل خانگی هستیم تا افراد که مشکل مکان و فروش برای فروش محصولات دارند، مشکلشان مرتفع شود.

مولوی اضافه کرد: به افرادی که در بازارچه شرکت می‌کنند، تسهیلات تعلق می‌گیرد تا بخش اعظم از تأمین منابع مورد نیاز را تأمین کنیم.

وی با اشاره به نهادینه کردن فرهنگ کار و کارفرمایی در سطح استان، یادآور شد: حتماً در حوزه ایجاد اشتغال و رفع معضل بیکاری می‌تواند این گام اثر گذار باشد.

بیشتر بخوانید

ضرورت راه اندازی بازارچه‌های موقت در ۴۳ شهر چهارمحال و بختیاری

مولوی از راه اندازی شورای عالی بخش تعاون در سطح استان در سال ۱۴۰۳ خبر داد و بیان داشت: از طریق شورای عالی بخش تعاون می‌توان بخش تعاون در سطح کل استان ساماندهی شود.

وی با بیان اینکه تعاون دومین بخش اقتصادی نظام مقدس جمهوری اسلامی است، گفت: با ایجاد تعاون می‌توان مشارکت مردم را فضای اقتصادی فراهم کنیم و درآمد در سطح استان از طریق بخش تعاون به سمت طرح‌های اشتغال زا هدایت شود.

مولوی ادامه داد: راه اندازی شرکت تعاونی دانش بنیان‌های جدید و شرکت‌های تعاونی که اقشار ضعیف جامعه از طریق آن بتواند به درآمد برسند، در سال ۱۴۰۳ پیگیری می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی در کشور
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ 
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود
  • تجربه زیستی از فضای کار اشتراکی مادران و کودکان در مساجد/ بستری برای رشد و تعالی خانواده
  • چالش‌ها و فرصتهای اکوسیستم استارتاپی در سال ۱۴۰۳
  • حسین‌زاده: می‌خواهید برویم اسنپ کار کنیم!
  • راه اندازی بازارچه مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری
  • ضرورت روزآمدسازی دانش و اطلاعات مدیران مناطق نفت‌خیز جنوب
  • موافقت سازمان امور دانشجویان با راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان دانشگاه شهرکرد