Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، محمدحسین مقیمی عصر امروز در حاشیه بازدید از برخی مراکزی که به عنوان کانون بوی نامطبوع مسیر فرودگاه امام خمینی (ره) در محدوده جنوب غرب استان تهران و در نزدیکی شهرستان اسلامشهر شناسایی شده‌اند با اشاره به اینکه جنوب تهران علاوه بر اینکه دارای صنایع زیادی است پسماندهای زیادی هم به این مناطق سرازیر می‌شود، گفت: رودخانه‌های شمال تهران نیز با ورود به این منطقه بر مشکلات زیست محیطی آن افزوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه شرکت آب و فاضلاب استان برنامه‌های خوبی را در این زمینه در دست اجرا دارد که تصفیه‌خانه بزرگ آب و فاضلاب جنوب تهران از جمله مهمترین این طرح‌ها است، اظهار داشت: فاز نخست این تصفیه‌خانه راه‌اندازی شده است و فاز دوم آن نیز در آینده نزدیک اجرا می‌شود.

استاندار تهران ادامه داد: تعدادی از واحدهای دامداری و کشاورزی این منطقه نیز مورد بازدید قرار گرفت و مقرر شد تا اقدامات و قوانین زیست محیطی را به خوبی اجرا و به‌موقع عملیاتی کنند و با کاشت درخت و توسعه فضای سبز بوی نامطبوع منطقه را از بین ببرند.

مقیمی با اشاره به اینکه شهرداری تهران نیز سعی دارد تا با اجرای طرح تفکیک پسماند زباله از مبدا از آلودگی‌های جنوب تهران بکاهد، تصریح کرد: با اجرای این طرح ۲۵ درصد از از پسماندهایی که به جنوب شهر سرازیر می‌شود، کاهش خواهد یافت.

وی صحبت‌های خود با بیان اینکه از هم اکنون جلسات مربوط به درختکاری و توسعه فضای سبز در استانداری تهران برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: تمامی ارگان‌ها مسئول شده‌اند تا در افزایش فضای سبز اهتمام بیشتری را داشته باشند.

این مقام مسئول با اشاره با اینکه میانگین فضای سبز برای هر شهروند ۱۵ متر است و شهرستان‌های استان تهران باید در توسعه فضای سبز به سطح طرح‌های جامع و هادی برسند، ابراز داشت: برخی از شهرستان‌های استان تهران به این سرانه رسیده‌اند و برخی نیز که به این سطح از میانگین نرسیده‌اند سعی می‌‌کنیم با توسعه فضای سبز به شرایط مطلوبی دست یابند.

مقیمی ادامه داد: اجرای کمربند فضای سبز نیز از اولویت‌های دیگر دولت در شهر تهران محسوب می‌شود که سازمان جنگل‌ها و مراتع و شهرداری به عنوان متولی این امر سعی در اجرای آن را دارند.

کیومرث کلانتری، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران نیز در حاشیه این بازدید با تاکید بر اینکه رفع معضل بوی اطراف فرودگاه امام برای دولت اهمیت ویژه‌ای دارد، بیان کرد: فرودگاه امام چهره ورودی پایتخت و از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی افزود: با پیگیری‌های محیط زیست تا پایان سال جاری سیستم تصفیه پساب دامداری‌های اطراف این منطقه تکمیل می‌شود و به بهره‌برداری خواهد رسید.

مدیرکل محیط زیست استان تهران بازدید امروز استاندار تهران از کانون‌های بوی اطراف فرودگاه امام را مهم دانست و یادآور شد: دستورات امروز آقای استاندار قطعا در جلسات کارشناسی و کارگروه هوای تهران پیگیری و اجرا خواهد شد.

کلانتری اضافه کرد: در کنار کانون‌های شناسایی شده و پیگیری اقدامات مربوطه، تمرکز نیروهای محیط زیست جهت جلوگیری و برخورد با ضایعات سوزی، پسماندسوزی و لاستیک‌سوزی‌ها همچنان ادامه دارد و از طرفی اکیپ ویژه‌ای در خصوص موضوع بوی اطراف فرودگاه از مسئولان حفاظت محیط زیست استان تهران تشکیل شده است و بررسی و پیگیری این موضوع را تا حصول نتیجه در دستور کار دارد.

وی تاکید کرد: همکاری دستگاه‌های اجرایی استان، فرمانداری‌ها و شهرداری تهران، اقدامات واحدهای صنعتی و تولیدی، همراهی خود مردم و پیگیری‌‌های محیط زیست بی‌تردید در حل این معضل راهگشا خواهد بود.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۸۷۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ گروه صیادی و شکارچی غیرمجاز در پلدختر دستگیر شدند

به گزارش خبرآنلاین لرستان ، محمد صالحی در این خصوص گفت: در پی گشت و کنترل نیروهای یگان حفاظت محیط زیست این اداره کل، در سطح حوزه استحفاظی شهرستان پلدختر به دو گروه شکارچی غیر مجاز برخورد نموده که پس از شناسایی این متخلفین و در یک عملیات تعقیب و گریز موفق به دستگیری متخلفین شدند.

وی افزود: از گروه اول که در سطح رودخانه‌های این شهرستان شناسایی و دستگیر شدند ١٠٠ قطعه ماهی رودخانه ای به همراه شش عدد تور ماهیگیری و سه عدد قلاب کشف و ضبط گردید.

صالحی افزود: در ادامه گشت و کنترل در این شهرستان به گروه دیگری از متخلفین زیست محیطی برخورد نموده که از آن‌ها اداوت شکار کشف و ضبط گردید.

صالحی گفت: پس از تنظیم صورتجلسه اولیه و تشکیل پرونده متخلفین، جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی ارجاع گردیده که متخلفین با دستور مقام قضایی روانه بازداشتگاه شدند.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان لرستان از هموطنان عزیز درخواست نمود در صورت مشاهده هر گونه تخلف زیست محیطی با سامانه تلفنی شبانه روزی ۱۵۴۰ تماس حاصل نمایند تا در اسرع وقت نسبت به آن اقدام شود. برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902664

دیگر خبرها

  • صداوسیما مکلف به رسیدگی به تخلفات رسانه‌های فراگیر شد
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از روند آماده‌سازی نمایشگاه کتاب تهران مطرح کرد؛باید فضای تبلیغی و محیطی تهران در قُرُق نمایشگاه بین‌المللی
  • باید فضای تبلیغی و محیطی تهران در قُرُق نمایشگاه بین‌المللی کتاب باشد
  • کشف و ضبط یک قبضه اسلحه غیر مجاز در منطقه حفاظت شده سفیدکوه خرم آباد
  • رئیس‌جمهور دستور داد؛ متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • عملکرد دستگاه‌های مسئول در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شکل مستمر رصد می‌شود
  • متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده است
  • پایش واحد های شن و ماسه شهرستان چایپاره
  • ۲ گروه صیادی و شکارچی غیرمجاز در پلدختر دستگیر شدند