Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ طرح جنت از جمله طرح‌های شاخص وزارت بهداشت در حوزه درمان اعتیاد طی سال‌های اخیر بود که در اقدامی مدبرانه از سوی وزارت بهداشت به صورت پایلوت در استان البرز اجرا شد تا بیش از ۱۰۰۰ پزشک، پرستار و روانشناس بدون کوچکترین هزینه‌ای به آموزش پیشگیری از اعتیاد بپردازند و با این شیوه بخشی از هجوم بلای خانمانسوز به جامعه گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



طرحی که ادامه آن در سراسر کشور و با حضور بیش از ۵۰ هزار کادر درمانی می‌توانست وزارت بهداشت را در حوزه درمان اعتیاد به یکی از شاخص‌ترین دستگاه‌های کشور در این حوزه تبدیل کند، اما در کمال تعجب طرح موسوم به جنت در حالی توسط دانشگاه علوم پزشکی البرز متوقف شده است که کارشناسان بر موفقیت آمیز بودن طرح تاکید داشته و آن را یکی از بهترین اقدامات وزارت بهداشت در حوزه درمان اعتیاد به شمار می‌آوردند. طرح جنت که نه تنها هزینه‌ای برای دولت نداشت، بلکه طی یک سال توانسته بود بخش عمده‌ای از معتادان بی بضاعت را تحت درمان رایگان قرار دهد.

در این میان بی توجهی و کج سلیقگی در رفع یکی از مهم‌ترین معضلات جامعه از سوی دانشگاه علوم پزشکی البرز و برخلاف سیاست‌های کلی ابلاغی رهبر انقلاب در حوزه اعتیاد و حتی برخلاف سیاست‌های خود وزارت بهداشت در حوزه درمان اعتیاد تا جایی پیش رفته است که این دانشگاه در طی حدود 3 ماه گذشته مهم‌ترین کمیته مربوط به این معضل اجتماعی موسوم به کمیته درمان را نیز تشکیل نداده تا عملا استان البرز که یکی از پرحاشیه‌ترین استان‌های کشور در زمینه مواد مخدر است به بی تفاوت‌ترین استان در این حوزه بدل شود.

در همین زمینه قطع ۳۰ روزه داروی درمان اعتیاد بیماران اعتیادی از سوی دانشگاه علوم پزشکی البرز عملا چالش جدی دیگر این استان و شاهدی دیگر بر ادعای عدم اعتقاد راسخ این دانشگاه در مبارزه با بلای خانمان سوز بوده است، تا جایی که در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان البرز مصوبه‌ای با موضوع برقراری توزیع دارو با دستور استاندار این استان صادر شد، اما دانشگاه به مدت ۳۰ روز در مقابل این مصوبه مقاومت کرد تا بخش عمده‌ای از بیماران اعتیادی که سال‌ها و به همت وزارت بهداشت و کادر درمانی در حال درمان بودند عملا از چرخه درمان خارج و مجددا وارد چرخه مصرف شوند.

در همین زمینه درفشی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز در گفتگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: طرح جنت متوقف نشده است، اما اگر این هم متوقف شده باشد به دستور بنده نبوده و این خبر را تکذیب می‌کنم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز افزود: این طرح توسط وزارت بهداشت برای کنترل MTB‌ها جایگزین نظام تشویق شده بود و این طرح متوقف نشده است، اما اگر این هم متوقف شده باشد به دستور بنده نبوده و این خبر را تکذیب می‌کنم و باید از ستاد مبارزه با مواد مخدر این موضوع پیگیری شود.

اما گزارش‌ها از استان البرز حکایت از توقف طرح جنت دارد، اما اینکه به راستی چه کسی دستور توقف صادر کرده است، مبهم است، چرا که در پیگیری از ستادمبارزه با موادمخدر نیز مشخص شد که این ستاد دستور توقف طرح را نداده و در پاسخ به سوالات خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان اعلام شد که طرح جنت هیچ ارتباطی با ستاد مبارزه با موادمخدر ندارد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۹۲۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد

مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی هوشمند امروز صبح با حضور ابوالفضل باقری فرد، معاون آموزشی وزارت بهداشت، سید حمید جمال الدینی، معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت، آرش خجسته، رئیس سابق دانشگاه و حسن بختیار، رئیس فعلی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش ایسنا، آرش خجسته، رئیس سابق دانشگاه در این مراسم گفت: در مدت دو سال و ۴ ماه که مسئولیت ریاست این دانشگاه را به عهده داشته ام، معاون آموزشی وزارت بهداشت همیشه به عنوان پشتیبان، همراه و پیشرو کنار من بوده اند و همیشه به من یادآوری کرده اند که در این دانشگاه هوشمند به عنوان یک دانشگاه مستقل باید مسئله هوش مصنوعی را به عنوان یک ایده بزرگ و برگ برنده را برای وزارت بهداشت رقم بزنیم.

وی افزود: من در کنار ایشان ظرفیت های دانشگاه علوم پزشکی هوشمند را شناختم و اهداف دانشگاه را با همکاری جلو برده ایم، برنامه ۴ ساله عملیاتی را در دوران کاری ام طرح ریزی کردم که در سال اول در بخش ترویج برنامه ها به خوبی پیش رفت و می توانم با اطمینان اعلام کنم که ۹۰ درصد برنامه ها در این بخش انجام شده است.

خجسته ادامه داد: در این مدت برنامه های مختلفی از جمله کنگره کیش، سمینارهای مختلف در موضوعات متعدد در دانشگاه ها رقم خورد.

وی افزود: در سال دوم حوزه زیر ساخت و نیروی انسانی نیز عملیاتی شد که دانشگاه علوم پزشکی هوشمند اولین دانشگاه علوم پزشکی بود که در خاورمیانه از شورای عالی انقلاب فرهنگی مجوز گرفت.

رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی هوشمند گفت: ۷ محور را دنبال کرده ایم که به اطمینان می توانم بگویم در این مدت هنوز در این حوزه این ۷ محور دنبال نشده است.

خجسته گفت: آرزو دارم که با حضور رئیس جدید این دانشگاه به هدف و ایده باقری فرد که همان تثبیت هوش مصنوعی و برگ برنده عملکرد وزارت بهداشت در این دوره ۴ ساله است برسد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واردات خودرو‌های کارکرده در انتظار ابلاغ دولت به وزارت صمت
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده شغل پرستاران
  • شبکه‌های آزمایشگاهی حوزه بهداشت و درمان تشکیل می شود
  • ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده شغل پرستاران تخصیص یافت
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده پرستاران
  • دبیر کارگروه سلامت مدارس منصوب شد
  • افتتاح مرکز پایش هوشمند انرژی برق در همدان
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • وزارت بهداشت و درمان در اصلاح فرهنگ فرزندآوری یاری‌رسان‌ باشد