Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون دولت الکترونیک سازمان فناوری اطلاعات ایران اعلام کرد برخی دستگاه های اجرایی در زمینه ارائه خدمات خود در سامانه دولت همراه کوتاهی می کنند و در نتیجه، این خدمت مقداری با تاخیر روبرو شده است.

«رضا باقری اصل» امروز (یکشنبه )  افزود: هنوز برخی دستگاه های اجرایی برای ارائه سرویس های خود بر زیرساخت دولت همراه اعلام آمادگی نکرده اند؛ درحالی که زیرساخت از مدت ها پیش آماده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا، معاون دولت الکترونیک سازمان فناوری اطلاعات ادامه داد: برخی دستگاه ها نیز می خواهند سرویس های خود را آنگونه که خود طراحی کرده اند در این زیرساخت قراردهند؛ درحالی که باید از چارچوب ها و ضوابط سازمان فناوری اطلاعات پیروی کنند اما این دستگاه ها به این تبعیت تمایلی ندارند.

باقری اصل برداشت غلط از معماری فناوری اطلاعات کشور را یکی از دلیل های بی انگیزگی سازمان ها در تبعیت از سازمان فناوری اطلاعات ایران دانست و اضافه کرد: همه دستگاه ها باید از فرمول سازمان فناوری پیروی کنند تا هرچه زودتر خدمات دولت همراه برای همه مردم ایران قابل دسترسی باشد.

** سرویس های ضروری برای عمومی سازی دولت همراه

معاون دولت الکترونیک سازمان فناوری اطلاعات اعلام کرد حدود 60 سرویس در این سامانه آماده ارائه است و باید چند سرویس مهم دیگر بر زیرساخت دولت همراه قرار گیرد تا بتوان آن را فراگیر کرد.

این مسوول یکی از این خدمات را سامانه طرح ثبت گوشی تلفن همراه (رجیستری) عنوان کرد که بزودی در چارچوب سامانه دولت همراه خدمت رسانی می کند.

وی یکی دیگر از سرویس های مورد نیاز را سرویس ترکیبی بیمه و سلامت برشمرد که قرار است طرح آزمایشی آن از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در هفته های آتی در شهر بابلسر رونمایی شود.

باقری اصل افزود: این سرویس ترکیبی در زمینه استحقاق درمان است که با همکاری بیمه سلامت ایرانیان و بیمه تامین اجتماعی بزودی اجرایی شود.

معاون دولت الکترونیک سازمان فناوری اطلاعات ایران یکی دیگر از این سرویس ها برای استقرار در زیرساخت دولت همراه گیرد را سامانه یکپارچه صدور مجوزها اعلام کرد و گفت: اگر هرکدام از این سرویس ها بر زیرساخت دولت همراه آماده نشود بهره برداری عمومی از آن را به تاخیر می افتد.

وی یکی دیگر از سرویس هایی که باید در زیرساخت دولت همراه قرار گیرد را سامانه کارپوشه ملی ایرانیان دانست و ادامه داد: قرار است این هفته حسین انتظامی معاون مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزیرفرهنگ و ارشاد اسلامی، با دعوت از خبرنگاران نحوه عملکرد آن را به اطلاع اصحاب رسانه برساند.

باقری اصل سامانه کارپوشه ملی ایرانیان را مهمترین رکن در سامانه دولت همراه دانست که باید هرچه زودتر در این زیرساخت قرار گیرد.

به گفته وی، تلاش می شود هرچه زودتر این سرویس ها در زیرساخت دولت همراه قرارگیرد و تا پیش از دهه فجر اعلام عمومی شود.

وی تاکید کرد سامانه دولت همراه که در آخرین روزهای کاری دولت یازدهم رونمایی شد اکنون فعال شده و برخی خدمات آن برای عده ای خاص قابل دسترسی است.

سامانه دولت همراه امکان دسترسی به خدمات دستگاه های دولتی بدون مراجعه به آنها را در تلفن همراه فراهم می کند؛ فقط باید برنامه نرم افزار آن را از تارنمای mob.gov.ir نصب یا کد دستوری#4* را وارد کرد.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۹۳۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیوستن رهبران فناوری دنیا به هیئت فدرال ایمنی هوش مصنوعی آمریکا

سم آلتمن از شرکت اوپن‌ای‌آی(OpenAI) و دیگر رهبران فناوری به منظور بحث و تدوین چگونگی استقرار ایمن هوش مصنوعی در زیرساخت‌های حیاتی به هیئت فدرال ایمنی هوش مصنوعی می‌پیوندند.

به گزارش ایسنا، سم آلتمن مدیر عامل شرکت اوپن‌ای‌آی، ساتیا نادلا مدیر عامل شرکت مایکروسافت، ساندار پیچای مدیرعامل آلفابت(گوگل) و دیگر رهبران شرکت‌های بزرگ فناوری آمریکا به هیئت ایمنی و امنیت هوش مصنوعی دولت ایالات متحده ملحق می‌شوند.

به نقل از وال استریت ژورنال، جنسن هوانگ از انویدیا، کتی واردن از نورثروپ گرومن و اد باستیان از دلتا و دیگر رهبران صنعت فناوری و هوش مصنوعی نیز به آنها ملحق شده‌اند.

این هیئت ایمنی هوش مصنوعی با وزارت امنیت داخلی آمریکا کار خواهد کرد و در مورد چگونگی استقرار ایمن هوش مصنوعی در زیرساخت‌های حیاتی این کشور مشاوره خواهد داد. آنها همچنین وظیفه دارند توصیه‌هایی را برای اپراتورهای شبکه برق، ارائه دهندگان خدمات حمل و نقل و کارخانه‌های تولیدی در مورد اینکه چگونگی حفاظت از سیستم‌های خود در برابر تهدیدات بالقوه‌ای که ممکن است توسط پیشرفت‌های این فناوری ایجاد شود، ارائه دهند.

دولت بایدن سال گذشته دستور ایجاد یک هیئت ایمنی هوش مصنوعی را به عنوان بخشی از یک فرمان اجرایی فراگیر داد که بر تنظیم توسعه هوش مصنوعی تمرکز دارد.

در وبسایت وزارت امنیت داخلی آمریکا آمده است که هیئت مدیره شامل کارشناسان هوش مصنوعی از بخش خصوصی و دولتی است که به وزیر و جامعه زیرساخت‌های حیاتی مشاوره می‌دهند.

آلخاندرو مایورکاس وزیر امنیت داخلی آمریکا می‌گوید استفاده از هوش مصنوعی در زیرساخت‌های حیاتی می‌تواند خدمات را تا حد زیادی بهبود بخشد. برای مثال می‌تواند تشخیص بیماری را تسریع کند یا ناهنجاری‌ها را در نیروگاه‌ها به سرعت تشخیص دهد، اما آنها خطر قابل توجهی دارند که وزارتخانه امیدوار است با کمک این هیئت آن را به حداقل برساند.

با این اوصاف، نمی‌توان این پرسش را مطرح نکرد که آیا این رهبران فناوری هوش مصنوعی می‌توانند راهنمایی‌هایی ارائه دهند که در درجه اول به خودشان و شرکت‌هایشان نفع نرساند؟ کار آنها حول محور پیشرفت فناوری‌های هوش مصنوعی و ترویج استفاده از آنهاست، در حالی که این هیئت قرار است اطمینان حاصل کند که سیستم‌های زیرساخت حیاتی از هوش مصنوعی مسئولانه استفاده می‌کنند.

در هر صورت به نظر می‌رسد مایورکاس مطمئن است که آنها وظایف خود را به درستی انجام خواهند داد. همچنین می‌گوید که رهبران فناوری ماموریت این هیئت را درک می‌کنند و این ماموریتی نیست که در مورد توسعه تجارت باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۴۹۱۵۱ نفر در صف انتظار وام ازدواج هستند
  • ۱۴۹۱۵۱ نفر در صف انتظار تسهیلات ازدواج هستند
  • زارع پور: به‌زودی زیرساخت‌ دارو رسانی از طریق سکو‌ها فراهم می‌شود
  • به زودی زیرساخت‌ دارورسانی از طریق سکو‌ها فراهم می‌شود
  • عملکرد دستگاه‌ها در اجرای اعتبارسنجی هماهنگ بانکی بررسی شد
  • پاکسازی غزه از آوار و بمب‌، ۱۴ سال طول می‌کشد
  • حضور معاون وزیر حمل‌ونقل و زیرساخت ترکیه در غرفه همراه اول
  • پیوستن رهبران فناوری دنیا به هیئت فدرال ایمنی هوش مصنوعی آمریکا
  • محمودزاده: پرونده چای دبش لاپوشانی شد، در پرونده کاظم صدیقی هم کوتاهی شد /چرا تا قبل از عذرخواهی صدیقی ورودی به پرونده زمین خواری در ازگل نشد؟
  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ سازمان تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟