Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-30@05:13:06 GMT

قطره آهن دندان کودک را دچار پوسیدگی نمی کند

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۹۵۵۳۹

قطره آهن دندان کودک را دچار پوسیدگی نمی کند

دندانپزشکان می گویند که قطره آهن تنها ممکن است موجب تغییر رنگ لبه دندان ها شود و این تصوری که خوردن قطره اهن دندان کودکان را پوسیده می کند، غلط است.

ایران آنلاین /

 

قطره "آهن" دندان کودک را دچار پوسیدگی نمی کند

 

دبیر مشاور علمی دوازدهمین کنگره علمی سالیانه انجمن دندانپزشکان عمومی ایران با اشاره به اینکه استفاده از قطره آهن سبب پوسیدگی دندان کودک نمی‌شود، گفت: کودکانی که دارای دندان پوسیده هستند باید هر ۳ تا ۴ ماه یک‌بار وضعیت سلامت دندان‌هایشان و میزان پوسیدگی در آنها توسط دندانپزشک بررسی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین برخی از والدین تصور می‌کنند که استفاده از قطره آهن سبب پوسیدگی دندان کودک آنها می‌شود، در صورتی که چنین مسئله‌ای صادق نیست و در صورت عدم رعایت برخی از نکات بهداشتی تنها ممکن است تغییر رنگ لبه دندان ایجاد شود. بنابراین به والدین توصیه می‌شود بعد از استفاده از قطره آهن حتما به کودک خود آب بدهند تا تغییر رنگ دندان ثابت نماند.

دکتر ناهید عسگری زاده در آستانه برگزاری دوازدهمین کنگره علمی سالیانه انجمن دندانپزشکان عمومی ایران اظهار داشت: شایع‌ترین مشکلات دندان در کودکان مربوط به پوسیدگی است و بر اساس برخی از بررسی‌ها در مطب‌ها و کلینیک‌های دندانپزشکی، متوسط هر کودک پنج تا شش دندان پوسیده دارد که گاهی این تعداد به ۱۰ تا ۱۵ مورد نیز می‌رسد.

وی با اشاره به اینکه آمار پوسیدگی دندان در کودکان ایرانی نسبت به میانگین جهانی بالاتر است، افزود: کودکانی که دارای دندان پوسیده هستند باید هر سه تا چهار ماه یکبار وضعیت سلامت دندان‌هایشان و میزان پوسیدگی در آنها توسط دندانپزشک بررسی شود.

دبیر مشاور علمی دوازدهمین کنگره علمی سالیانه انجمن دندانپزشکان عمومی ایران ادامه داد: کودکانی که پوسیدگی دندان ندارند نیز باید هر شش ماه یکبار توسط دندانپزشک وضعیت دندان‌هایشان مورد بررسی قرار گیرد تا در صورت مشاهده پوسیدگی اقدامات درمانی به موقع انجام شود.

وی بیان داشت: گاهی نیز نیاز به فلورایدتراپی برای پیشگیری از پوسیدگی در دندان‌های کودکان بوده که بعد از ۳ سالگی، دندانپزشک ممکن است برای کودک توصیه کند.

عسگری‌زاده با اشاره به ضرورت آگاهی رسانی به مردم در جهت پیشگیری از پوسیدگی دندان و کاهش آمار آن بویژه در کودکان، گفت: مصرف شکلات، نوشابه و انواع فست فود در کودکان و نوجوانان آمار پوسیدگی‌های دندانی را در آنها افزایش می‌دهد و خانواده‌ها برای پیشگیری از این موضوع باید استفاده از میان وعده سالم همچون میوه و خشکبار را برای کودکان خود مورد توجه قرار دهند.

وی تاکید کرد: همچنین توجه مسئولان مدارس و آموزش و پرورش در کنترل بوفه‌ها جهت ارائه تغذیه سالم به دانش آموزان برای کاهش آمار پوسیدگی دندان در آنها بسیار حائز اهمیت بوده و همکاری دولت و انجمن‌های علمی دندانپزشکی در این زمینه می‌تواند بسیار موثر واقع شود.

دبیر مشاوره دوازدهمین کنگره علمی سالانه انجمن دندانپزشکان عمومی ایران، گفت: بسیاری از والدین تصور می‌کنند که توجه به دندان‌های شیری چندان اهمیتی ندارد؛ چرا که این دندان‌ها قبل از هفت سالگی ریزش کرده و دندان‌های اصلی رویش می‌کنند، درحالی که اهمیت به دندان‌های شیری بسیار مهم بوده و آسیب به آنها می‌تواند مشکلات زیادی برای کودکان به همراه داشته باشد.

بنابر اعلام روابط عمومی انجمن دندانپزشکان عمومی ایران، عسگری‌زاده گفت: بعد از یک سالگی کودک، مصرف شیر شبانه بویژه با شیشه شیر می‌تواند آمار پوسیدگی دندان را در آنها افزایش دهد و در واقع پوسیدگی سریع پیشرونده به همراه داشته باشد. این پوسیدگی‌ها می‌تواند باعث عفونت لثه در کودک شود و آسیب به لب آن را به همراه داشته باشد و در چنین مواردی کودک دیگر توانایی درست غذا خوردن و گاز گرفتن مواد غذایی را نخواهد داشت. بنابراین اقدام به موقع والدین جهت شناسایی دندان پوسیده کودک بسیار حائز اهمیت بوده تا بتوان اقدامات درمانی را به موقع انجام داد.

وی خاطرنشان کرد: همچنین برخی از والدین تصور می‌کنند که استفاده از قطره آهن سبب پوسیدگی دندان کودک آنها می‌شود، در صورتی که چنین مسئله‌ای صادق نیست و در صورت عدم رعایت برخی از نکات بهداشتی تنها ممکن است تغییر رنگ لبه دندان ایجاد شود. بنابراین به والدین توصیه می‌شود بعد از استفاده از قطره آهن حتما به کودک خود آب بدهند تا تغییر رنگ دندان ثابت نماند.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۹۵۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام ۱۰۶ عمل کاشت حلزون شنوایی رایگان در زاهدان

 رئیس بیمارستان فوق تخصصی الزهرا (س) زاهدان با بیان این خبر گفت: از سال ۱۳۹۸ با راه اندازی بخش کاشت حلزون در این بیمارستان، تاکنون ۱۰۶ کودک ناشنوا، با کاشت حلزون شنوایی خود را به دست آورده اند.

وی ادامه داد: مناسب‌ترین سن برای شروع فرآیند کاشت حلزون برای کودکان ناشنوا قبل از سه تا پنج سالگی است.

مالکی افزود: در حال حاضر ۲۶ کودک ناشنوای دیگر نیز شناسایی شده و در نوبت کاشت حلزون در این بیمارستان قرار دارند.

دکتر مالکی خاطرنشان کرد: خدمات کاشت حلزون برای کودکان ناشنوا به صورت رایگان انجام می‌شود و بیمار نیازی به انجام مسافرت درمانی و صرف هزینه‌های هنگفت را ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • انجام ۱۰۶ عمل کاشت حلزون شنوایی رایگان در زاهدان
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • جراحی تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی
  • تاثیر اسباب بازی در نبوغ و رشد کودکان
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • نگاهی به کتاب «خداشناسی قرآنی کودکان»/ شما خدا را می‌شناسید؟