Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، دولت در سال 95 براساس تکلیف مجلس شورای اسلامی مکلف شده بود که بیش از 20 میلیون از یارانه‌بگیران را حذف کند، اما به دلیل نبود بانک اطلاعاتی دقیق با آن مخالفت شد و درنهایت 5 میلیون نفر پس از بررسی پرونده خانوار حذف شدند اما به دلیل ضعف بانک های اطلاعات 1.5 میلیون نفر برگردانده شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این باره محمدباقر نوبخت سخنگوی دولت گفته بود که پس از بررسی پرونده برخی افراد متوجه شدیم که به آنان ظلم شده و یارانه این افراد را بی‌جهت حذف کردیم پس مجبور شدیم 1.5 میلیون نفر را برگردانیم. 

روز گذشته هم علی ربیعی اعلام کرد که یارانه برخی افراد بازگردانده شده چرا که حذف یارانه آنان صحیح نبود. 

وی در عین حال روز گذشته در برنامه نگاه یک اعلام کرد که وزارت کار با کمترین درصد خطا توانسته یارانه افراد ثروتمند را حذف کند. با این حال می‌بینیم که از طرفی یارانه یک و نیم میلیون نفر بازگردانده می‌شود و از طرفی وزیر رفاه رسماً اعلام می‌کند که با کمترین درصد خطا، حذف یارانه‌ها را دنبال کردیم. 

بنابراین، سؤال این است که اگر بانک‌های اطلاعاتی دولت برای حذف بیش از 20 میلیون نفر کافی است، چرا یارانه یک و نیم میلیون نفر از 5 میلیون نفر که نسبت آن بیش از 30 درصد است، بازگردانده می‌شود؟ 

این اظهارات متناقض، نگرانی‌ها از آینده حذف یارانه اقشار مختلف جامعه را دو چندان می‌کند، چرا که دولت قرار است با کاهش منابع پرداختی به یارانه نقدی و غیرنقدی، بیش از 20 میلیون نفر از یارانه‌بگیران دیگر را حذف کند. 

با این اوصاف اگر ضریب خطای 35 درصدی را درنظر بگیریم، باید یارانه نزدیک به 7 میلیون نفر دیگر در صورت خطا بازگردانده شود و در این فاصله قطعاً آسیب‌های اجتماعی و اعتراضات گسترده‌ای به وجود خواهد آمد. 

ناگفته نماند که پیش از این یک منبع آگاه از مسئولان دولتی به خبرنگار فارس گفته بود که دولت توان حذف یارانه بیشتر خانوارها را ندارد چرا که بانک های اطلاعاتی دقیقی در این زمینه در دسترس نیست، علاوه بر این، آسیب‌های اجتماعی متوجه آن خواهد بود. 

پیش از این نیز که مسئولان دولتی مخالف حذف یارانه بیش از 20 میلیون نفر از خانوار طبق مصوبه مجلس بودند، اکنون مدعی هستند که می‌توانند با بانک اطلاعاتی موجود و با کمترین درصد خطا یارانه خانوار را حذف کنند. 

انتهای پیام/آ

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۹۸۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت زندگی مردم بعد از شکستن سد کنیا را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید

دریافت 5 MB

به گزارش همشهری آنلاین، پس از تخریب این سد تاکنون اجساد ۴۲ نفر پیدا شده است و در روزهای قبل نیز سیل در سایر مناطق ده‌ها قربانی برجا گذاشته بود و اکنون مقامات می‌گویند به طور تخمینی مجموع تلفات این حوادث از ۱۲۰ نفر بیشتر شده است.

بنابر گزارش شبکه الجزیره، یک سخنگوی دولت هشدار داد که بارندگی ها ظرفیت سدهای برق آبی را پر کرده است و یک سرریز گسترده مناطق پایین دست را تهدید می کند.

گروه‌های نجات در حال حفاری در میان گل‌ولای برای یافتن بازماندگان در چندین روستا از جمله کاموشیری و کیانوگو در شهرستان ناکورو هستند و بیم آن می‌رود که شمار جان‌باختگان بیشتر شود.

خبرگزاری رویترز به نقل از «استفان کی‌روی»، فرمانده پلیس محلی گزارش داد ۱۷ نفر از جان‌باختگانی که اجسادشان پیدا شده است کودک بودند.

در پی این حوادث و به دلیل پیش‌بینی هواشناسی دولت، بازگشایی مدارس در سراسر کنیا را به تعویق انداخته است.

بیش از ۱۳۰ هزار نفر بر اثر سیل آواره شده‌اند و بسیاری از مردم در مدارس پناه گرفته‌اند.

همچنین باران‌های شدید تانزانیا و بروندی را هم دربرگرفته است.

به گزارش بی‌بی‌سی، از ژانویه تاکنون حداقل ۱۵۵ نفر در تانزانیا بر اثر بارندگی شدید و در پی آن جاری شدن سیل جان باخته‌اند.

در بوروندی نیز نزدیک به ۱۰۰ هزار نفر آواره شده‌اند.

کد خبر 848413 منبع: ایسنا برچسب‌ها سيل خبر مهم کنیا حوادث جهان سد

دیگر خبرها

  • وضعیت زندگی مردم بعد از شکستن سد کنیا را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید
  • وضعیت زندگی مردم بعد از شکست سد را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید
  • یارانه‌بگیران بخوانند/ یارانه‌ها و مستمری‌ها در بودجه ۱۴۰۳ چقدر افزایش پیدا می‌کند؟ + عکس
  • واکنش بانک مرکزی به اظهارات میرسلیم/ عقل سلیم چه می‌گوید؟
  • جزییات جدید از وام فوری بازنشستگان
  • آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور  
  • آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور
  • تشکیل بانک اطلاعاتی به منظور ترویج اشاعه کارآموزی در مازندران
  • واکنش کنایه آمیز مقام دولتی به انتقادات مجلس از قیمت دلار و وضعیت بازار ارز
  • پرسپولیس در دو گروه تمرین کرد ، وضعیت مبهم بیرانوند برای بازی با سپاهان