Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-28@21:32:56 GMT

منبع تغذیه سایبورگ‌های نسل آینده چه خواهد بود؟

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۰۰۷۹۶

منبع تغذیه سایبورگ‌های نسل آینده چه خواهد بود؟

محققان با الهام از مارماهی موفق به توسعه باتری‎‌های انعطاف‌پذیر و زیست‌تخریب‌پذیری شدند که منبع انرژی مناسبی برای سایبورگ‌هاست.

به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از DailyMail، نتایج تحقیقات جدید نشان می‌دهد که بسته‌های ژلی، الهام گرفته شده از مارماهی‌های برقی، می‌تواند منبع تغذیه نسل آینده ربات‌ها باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متخصصان با استفاده از فرآیند شیمیایی خاصی، باتری‌های زیستی جدیدی ساخته‌اند؛ فرآیند شیمیایی که ماهی‌ها برای گیج‌کردن شکار و مقابله در برابر شکارچی از آن استفاده می‌کنند.

این امر می‌تواند منجر به توسعه منابع انرژی انعطاف‌پذیر، زیست‌تخریب‌پذیر و قابل حمل شود که کاربردهای زیادی، از سایبورگ‌ها گرفته تا گجت‌های قابل حمل دارد.

این اکتشاف توسط گروهی از دانشمندان بین‌المللی صورت گرفته است.
مارماهی برقی می‌تواند جریان الکتریکی 100 واتی از خود تولید کند و این کار را بدون نیاز به باتری می‌کند. درعوض مارماهی متکی بر هزاران سلول تخصصی به نام « الکتروسیت» است که توانایی ذخیره‌سازی بالایی دارد و می‌تواند جریان الکتریکی بزرگی را تخلیه کند.

سیستم لوله‌ای مبتنی بر هیدروژل که برخی از ویژگی‌های مارماهی را تقلید می‌کند

متخصصان یک سیستم لوله‌ای میتنی بر هیدروژل ساخته‌اند که برخی از ویژگی‌های الکتروسیت را تقلید می‌کند. سپس محققان یک ساختار تاشوی اوریگامی مانند طراحی کردند تا میزان تخلیه جریان الکتریسته را کنترل کند.
در نتیجه منبع انرژی ساخته شد که ولتاژی مانند مارماهی برقی تولید می‌کند و اگر داخل بدن شخصی قرار بگیرد، توسط سیستم ایمنی پس زده نمی‌شود.

زیست‌تخریب‌پذیری این باتری‌ها باعث می‌شود که گزینه مناسبی برای سایبورگ‌ها، ترکیبی از بافت زنده و بخش‌های مکانیکی، باشند.
به گفته محققان، پیشرفت در جهت ترکیب تکنولوژی و ارگانیسم‌های زنده نیازمند منابع انرژی برقی است که از نظر مکانیکی انعطاف‌پذیر و زیست‌تخریب‌پذیر باشد و بتواند انرژی شیمیایی قابل‌دسترس را درون سیستم زیستی ذخیره کند. باتری‌های فعلی مناسب این معیارها نیستند.

ساختار تاشوی اوریگامی مانند که رهاسازی جریان الکتریکی را کنترل می‌کند


حالا دانشمندان با الهام از مارماهی برقی، منبع انرژی طراحی کرده‌اند که برخلاف باتری‌های فعلی، نرم، قابل حمل و زیست‌تخریب‌پذیر هستند. این ویژگی‌ها باعث می‌شود که بتوان از این باتری‌ها برای قدرت‌رسانی به ارگان‌های مصنوعی الکتریکی قابل ایمپلنت، مانند قدم‌شمار، سنسورهای قابل کاشت یا دستگاه‌های پروتزی، در سیستم‌های زنده و غیرزنده استفاده کرد.

مترجم: هانا حیدری

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۰۰۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نانوحباب‌های مغناطیسی در کامپیوترها قابل استفاده می‌شوند

نوعی نانوحباب مغناطیسی موسوم به اسکایرمیون، به عنوان گزینه آتی برای تولید بیت‌های کامپیوترها است. اما سرعت حرکت این نانوحباب‌ها در حد صد متر بر ثانیه بوده که استفاده عملی از آنها را در کامپیوترها با مشکل مواجه می‌کند. اخیر محققان توانسته‌اند سرعت آنها را تقریبا ۱۰ برابر افزایش دهند.

به گزارش ایسنا، اسکایرمیون‌ها می‌توانند به افزایش سرعت در ادوات الکترونیکی کمک کنند. به تازگی محققان توانسته‌اند با کمک اسکایرمیون به سرعت بی‌سابقه‌ای دست یابند که نویدبخش پیشرفت در سیستم‌های محاسباتی آینده است.

محققان با شتاب دادن به اسکایرمیون‌ها، نوعی نانوحباب‌های مغناطیسی، تا سرعت ۹۰۰ متر بر ثانیه با استفاده از جریان‌های الکتریکی، پیشرفت چشمگیری در زمینه اسپین‌ترونیک داشته‌اند. این پروژه توسط یک تیم بین‌المللی در CNRS رهبری شده است.

پیش از این، این نانوحباب‌ها که به‌عنوان بیت‌های بالقوه آینده برای حافظه کامپیوترها در نظر گرفته می‌شدند، با حداکثر سرعت ۱۰۰ متر بر ثانیه حرکت می‌کردند که برای کاربردهای محاسباتی عملی کافی نیست. این پیشرفت با استفاده از یک ماده ضد فرومغناطیسی به دست آمد که به اسکایرمیون‌ها اجازه داد تا سرعتی تقریباً ۱۰ برابر سریع‌تر داشته باشند.

این یافته‌ها که در ۱۹ مارس در نشریه Science منتشر شده، گامی مهم به سمت فناوری‌های محاسباتی با کارایی بالاتر و کارآمدتر انرژی است. این تحقیق با اهداف برنامه تحقیقاتی ملی SPIN که از ماهژانویه آغاز شد، مطابقت دارد و هدف آن ترویج تحقیقات نوآورانه اسپینترونیک و کمک به آینده دیجیتال کارآمدتر است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • دردسرهای افزایش بیش‌ازحد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • مدیریت پسماندها خیلی از مشکلات محیط زیست را برطرف می‌کند
  • کشف و ضبط ۴۶۳ جوجه چکاوک قاچاق در همدان
  • نانوحباب‌های مغناطیسی در کامپیوتر‌ها قابل استفاده می‌شوند
  • نانوحباب‌های مغناطیسی در کامپیوترها قابل استفاده می‌شوند
  • حضور اکسید در نمایشگاه خودرو پکن ۲۰۲۴
  • رفع تصرف ۱۰۰۰ متر از اراضی ملی منطقه گشت رودخان فومن
  • حضور اکسید در نمایشگاه خودرو پکن 2024