Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - سرپرست باشگاه پرسپوليس، با اشاره به فرآيند طي شده براي مذاکره با باشگاه ريزه اسپور ترکيه تاکيد کرد که با همکاري اشخاص نزديک به رييس جمهور، وزير ورزش و رجب طيب اردوغان اين مشکل در حال حل شدن است.
به گزارش ايسنا، حميدرضا گرشاسبي، سرپرست باشگاه پرسپوليس، در خصوص مسائل مربوط به محروميت تيم و سفري که به ترکيه داشت اظهار کرد: با توجه به محروميت‌هاي بسيار سنگيني که متأسفانه گريبانگير باشگاه پرسپوليس شد و در لحظات حساس بازي‌هاي ما در جام باشگاه‌هاي آسيا، آسيب سنگيني را به پيکره باشگاه وارد کرد، به اعتقاد من اين تصميم گيري مقداري عجولانه بود و محروميت‌ها بسيار سنگين و يک‌طرفه اعمال شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متأسفانه پيگيري‌هاي ما به آن شکلي که مدنظرمان بود به نتيجه نرسيد.
وي، ادامه داد: ما با خودمان فکر کرديم که پيگيري‌هاي قضايي جاي خود، اما بهترين روش اين است که مسائل را دوستانه و با تبادل نظر برطرف کنيم. در سفري که اردوغان، رئيس جمهور ترکيه به ايران داشت، سلطاني‌فر با ايشان صحبت کرد که وضعيت بغرنجي که بين دو باشگاه به وجود آمده، برطرف شود. به همين ترتيب قرار گذاشتيم که پيگير مسائل ريزه اسپور شويم.
گرشاسبي خاطرنشان کرد: از زماني که بنده به عنوان سرپرست باشگاه منصوب شدم، پيگير اين موضوع بودم. با انجام هماهنگي‌هاي لازم، سفري به ترکيه ترتيب داديم. خوشبختانه اين شانس پرسپوليس و ما بود که سفرم مصادف با سفر رئيس جمهور به ترکيه شد. از وزارت امور خارجه، سفيرمان در ترکيه، واعظي، رئيس تشريفات رئيس جمهور و سلطاني‌فر به خاطر همکاري که در رسيدگي به اين مسائل داشتند، تشکر کنم. طي نشست چهار روزه‌اي که داشتيم، به جمع بندي بسيار خوبي رسيديم و در نهايت رضايت اين باشگاه را گرفتيم و ان‌شاءالله فردا (دوشنبه)‌ اين رضايت به صورت کتبي به دست‌مان خواهد رسيد.
سرپرست باشگاه پرسپوليس که با راديو ورزش سخن مي‌گفت، در پاسخ به اين سوال که نظر فيفا درباره اين قضيه چه مي‌شود، زيرا حکم را فيفا اعلام کرده است، اظهار داشت: فيفا هم با استناد به شکايت ريزه اسپور و شکايت ما پرونده را بررسي کرده و فعلاً حکم به محروميت ما داده است اما فعلاً دو باشگاهي که با يکديگر مشکل داشتند به تفاهم رسيده‌اند.
انتهاي پيام

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۰۰۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی رضایت، رئیس کمیسیون رهیافت همگرایی در علوم پزشکی، با اشاره به پانل ساماندهی برنامه‌های آموزشی که پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه در بیست و پنجمین همایش آموزش پزشکی برگزار شد، از مشارکت نمایندگان بیش از ده دانشگاه در این پانل خبر داد و گفت: در هیات رییسه پانل دبیر شورای عالی برنامه‌ریزی و دبیر دبیرخانه علوم پایه پزشکی و رئیس کارگروه کار افرینی معاونت حضور داشتند. در این نشست بر اهمیت ساماندهی رشته محل‌ها و برنامه عملیاتی آن تاکید شد.

در این برنامه عملیاتی، سامانه فعال آماری مبتنی بر هوش مصنوعی طراحی و اجرا می‌شود که در آن تمامی رشته محل‌ها و تعداد دانشجویان، فارغ التحصیلان درج می‌شود تا پروفایلی از وضعیت هر کدام از رشته مقاطع در اختیار قرار گیرد.

وی وضعیت نمودار و شیب رشته‌ها را در طراحی نقشه راه آن موثر خواند و تصریح کرد: پس از بررسی رشته مقاطع و رشته محل ها، بر اساس همفکری دبیرخانه‌ها و نخبگان آن رشته، برای تقویت و ظرفیت سازی در برخی از رشته‌ها تصمیم گیری می‌شود. به عنوان مثال ممکن است در برخی از رشته‌ها که نیاز کشور هستند، اما متقاضی ندارند، راه حل‌هایی برای تشویق متقاضی ایجاد کنیم.

رضایت بر تناسب میان رشته ها، نیاز کشور و تعداد داوطلبین تاکید کرد و افزود: پس از تعیین وضعیت موجود، ممکن است که برای هر کدام از رشته‌ها اقداماتی از جنس تقویت، محدودیت و یا از جنس تعلیق و توقف داشته باشیم.

رئیس کمیسیون رهیافت همگرایی در علوم پزشکی، سپس به مباحث مطرح شده در پانل در خصوص اهمیت ساماندهی و مامور محور کردن دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: همکاران از دانشگاه‌های مختلفی همچون، همدان، البرز، مشهد، شاهرود، زاهدان، اصفهان و بجنورد و شهید بهشتی و ایران در این نشست مشارکت فعال داشتند و مطالعاتی در زمینه شاخص‌های مربوط به ساماندهی رشته‌های آموزشی را مطرح کردند.

وی با بیان اینکه در ساماندهی رشته ها، نیاز کشور در اولویت قرار دارد، خاطر نشان کرد: مواردی همچون نگاه بخشی و منطقه‌ای در اولویت‌های بعدی قرار می‌گیرد چرا که کشور منابع محدودی دارد و باید بر اساس شاخص‌های انسانی سلامت حرکت کنیم.

رضایت ساماندهی رشته‌ها را اقدامی کارشناسی شده خواند و افزود: هدف از این کار، محدود سازی و حصر رشته‌ها نیست بلکه با کمک دبیرخانه‌ها برای بهبود شرایط اقدام خواهیم کرد. همچنین نگاه ما در بازنگری کاریکولوم‌های درسی به صورت مهارت محوری و نیاز محوری و ماموریت محوری است.

رئیس کمیسیون رهیافت همگرایی در علوم پزشکی، بر ضرورت دستیابی به الگوی متوازن رشته مناطق و رشته محل ها، از طریق کار کارشناسی تاکید کرد و افزود: با تاکید معاون آموزشی مقرر شده است سامانه ساماندهی بعنوان ابزاری مدیریتی اجرایی شود که بر اساس نیاز در قالب داده‌ها و آمار‌های دقیق در اختیار قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سلطانی: استقلال خوب است اما پرسپولیس قهرمان می‌شود
  • اردوغان: اسرائیل توافق آتش‌بس در غزه را بپذیرد
  • چرا ترکیه روابط تجاری با اسرائیل را تعلیق کرد؟ | هدف اردوغان از اقدام دیرهنگام
  • چرا ترکیه روابط تجاری با رژیم صهیونیستی را تعلیق کرد؟
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • کایسری و مشکل قدیمی مصدومیت‌های کریمی
  • یک خبر جدید درباره علی کریمی
  • فرار یاران محمدی از بحران با یک گل
  • غیبت مشکوک لژیونر‌های ایران در ترکیه
  • علی کریمی و حسینی دوباره از لیست خط خوردند