Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون انرژی مجلس، گفت: قیمت بنزین همانند دومینویی بوده که به صورت طبیعی قیمت برخی اقلام را افزایش داده و جو روانی بدی ایجاد می کند که مهمتر از افزایش قیمت واقعی است. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو؛ محمد خالدی سردشتی با اشاره به انتشار اخباری مبنی بر افزایش قیمت بنزین تا هزار و ۵۰۰ تومان، گفت: با توجه به شرایط فعلی کشور که مهمترین مشکل بحث بیکاری است، اگر شرایط جدیدی بر کشور حاکم شود به قشر کم درآمد، بی بضاعت و فقیر فشار مضاعفی وارد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، افزود: افزایش قیمت بنزین در چارچ
وب نگاه اقتصادی شاید کار صحیحی بوده و در نگاه بودجه ریزی شاید یکی از راه‌های تامین بودجه کشور باشد، اما در نگاه اجتماعی و فرهنگی فضای جامعه به گونه‌ای نیست که فرآورده‌های نفتی بخشی از بودجه را با افزایش قیمت جبران کنند.

اجرای سیستم پلکانی دوای درد مشکلات کشور بود
وی ادامه داد:دولت باید با برنامه ریزی بیشتر و اخذ آمار و ارقام و کنش‌های اجتماعی تصمیم گیری کند و برآیند مناسبی از کنش‌های اجتماعی، بازار، وضع معیشتی مردم اخذ شود و سپس راه حلی اتخاذ کرد که مشکل دولت رفع شده و بر مشکلات مردم افزوده نشود.

نماینده مردم لردگان در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اینکه اظهار شده که یارانه ۳۰ میلیون قطع می‌شود، یادآور شد: در گذشته یارانه افرادی قطع شد که به درستی شناسایی نشده بودند، در حالی که سال‌ها پیش سیستمی به اسم پلکانی وجود داشت که ر‌ها شد و اگر این روش تا به امروز اجرایی می‌شد، امروز کشور با این مشکلات دست و پنجه نرم نمی‌کرد.

افزایش ۵۰ درصدی قیمت بنزین منطقی نیست​
وی افزود:قطعا نباید همه یارانه دریافت کنند، اما در حذف یارانه باید دقت فراوانی شود، چراکه یارانه بسیاری از افراد که قطع می‌شود دقیقا همان افرادی هستند که باید به آن‌ها یارانه پرداخت شود.

این نماینده مردم در مجلس دهم، ادامه داد:در اوضاع و شرایط اقتصادی فعلی باید محتاط‌تر عمل کرده و بسیاری از اصلاحات به بعد موکول شود، چراکه شاید از نظر ما ۴۵ هزار تومان شاید رقمی نباشد، اما خانواده‌های زیادی به همین ۴۵ هزار تومان شدیدا محتاج هستند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه قیمت بنزین همانند دومینویی بوده که به صورت طبیعی قیمت برخی اقلام را افزایش داده و جو روانی ایجاد می‌کند که مهمتر از افزایش قیمت واقعی است، تصریح کرد: این جو روانی سبب افزایش بی رویه و سرسام آور در کالاهای مصرفی، خدمات مورد نیاز مردم می‌شود، لذا افزایش قیمت بنزین به هزار و ۵۰۰ تومان در شرایط کنونی امکانپذیر نبوده و افزایش ۵۰ درصدی قیمت بنزین منطقی نیست و مجلس به آن واکنش نشان می‌دهد. 
منبع:خانه ملت

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۰۱۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده است

نماینده مردم مهاباد گفت: مردم برای تامین هزینه‌های اولیه زندگی مانند رهن منزل استیجاری نیاز به حمایت و دریافت وام دارند که در حال حاضر بانک‌ها حاضر به همکاری نیستند و باید هرچه زودتر برای این وضعیت چاره‌اندیشی شود.

به گزارش ایلنا، جلال محمودزاده نماینده مردم مهاباد در مجلس با اشاره به تعیین تکلیف وضعیت تسهیلات در سال جدید و اینکه آیا با وجودعدم تصویب بودجه و نهایی شدن برنامه هفتم افزایش‌ها در آن اعمال می‌شود، به ایلنا گفت: در این مساله سردرگمی در بحث وام ازدواج و فرزندآوری وجود دارد، البته افزایش آن تصویب شد، اما معمولا در ابتدای سال بانک‌ها اعتبارات لازم برای پرداخت آن را دریافت نکرده‌اند و در نتیجه از پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج استنکاف می‌ورزند.

وی ادامه داد: البته این موضوع شامل انواع دیگر تسهیلات بانکی هم می‌شود و به کلی پرداخت وام در کشور تعطیل شده است، برای بخش تولید مشاهده می‌کنید که نرخ سود تسهیلات از ۱۸ درصد به ۲۳٪ رسید و ۵٪ افزایش پیدا کرد. از سوی دیگر مردم برای تامین هزینه‌های اولیه زندگی مانند رهن منزل استیجاری نیاز به حمایت و دریافت وام دارند که در حال حاضر بانک‌ها حاضر به همکاری نیستند و باید هرچه زودتر برای این وضعیت چاره‌اندیشی شود.

دیگر خبرها

  • مسائل معیشتی، محور اصلی مطالبات مردم است
  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی در کشور
  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز جوار کارگاهی در دستور کار سازمان فنی‌وحرفه‌ای است
  • افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب
  • نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده است
  • تثبیت اقتصاد کشور و معیشت ملت در دستور کار دولت باشد
  • تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • افزایش ۳۰ درصدی مستمری مددجویان ایلام در سال جاری
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند | واقعیت سفره مردم را هم منعکس نمی‌کنند