Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه سیاست جهان نيوز: برای مردم تهران لمس کردن آلودگی هوا اعم از تنفس، مشاهده و یا شنیدن خبر آن در زندگی‌شان خصوصا در فصل های سرد سال به امری عادی تبدیل شده است. علی ظاهر این موضوع برای مسئولان هه به امری عادی تبدیل شده است چرا که سال به سال می آید و عملا کار خاصی برای حل این مشکل انجام نمی شود. به همین بهانه به سراغ «مرتضی طلایی»، نایب رئیس سابق شورای شهر تهران رفتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  عضو سابق شورای شهر تهران تهران با بیان اینکه دولت حدود 14 هزار میلیارد تومان به شهرداری بدهکار است، خاطر نشان کرد: دولت باید تصمیم گیری کند این موضوعی نیست که به سادگی از کنار آن گذشت این مبلغ کلان می تواند بسیاری از مشکلات کلان شهر تهران را حل کند. 

سردار طلایی در گفت وگو با جهان نيوز یکی از پیامدهای آلودگی هوا را یک دست شدن مدیریت در کشور دانست و افزود: همین مساله باعث شده است که می مانند چی کار کنند مشکلات را به گردن همدیگر بیندازند.

وی اظهار داشت: امسال به رغم این که بیشترین روزهای آلودگی هوا را داشتیم سر و صدای هیچ کس در نیامد گویی که هیچ اتفاقی خاصی هم رخ نداده است به خاطر این که نه دولت با شهرداری کار دارد و نه شهرداری با دولت.

عضو سابق شورای شهر تهران خاطر نشان کرد: در شرایط فعلی با یک دست شدن مدیریت، شهرداری نمی تواند دولت و دستگاه های وابسته به دولت را متهم بکند و نتیجه این امر این می شود که اصل موضوع هم به فراموشی سپرده شود.

سردار طلایی تاکید کرد: در گذشته به موضوع آلودگی هوا هر از گاهی پرداخته می شد لکن اکنون اصل موضوع به فراموشی سپرده شده است.

وی در پاسخ به سوالی که دولت برای رفع آلودگی هوا چه کار می تواند بکند که نمی کند، تصریح کرد: آلودگی هوا یک مساله تازه ای نیست از سالیان سال دور غفلت و بی توجهی شده است و در این دولت نیز این وضعیت ادامه دارد.

عضو سابق شورای شهر تهران ادامه داد: صنایع آلاینده های زیادی هنوز زیر گوش تهران وجود دارند از جمله کارخانه سیمان، پالایشگاه و انواع اقسام آلاینده که دولت برای بیرون بردن این ها از کنار تهران اقدامی نمی کند.

سردار طلایی با بیان این که مسیر باد و آلودگی در نقطه غربی تهران و از طرف آبیک به سمت تهران سرازیر می شود، گفت: کارخانه های سیمان و آلاینده های زیادی در مسیر باد وجود دارد که در این باره دولت و دستگاه های مسوول نظارتی ندارند.

وی سوخت را یکی از دلایل مهم آلایندگی هوای تهران دانست و گفت: اگر چه ما مدعی هستیم سوخت ما به یورو 5 رسیده است اما همچنان به نظر می رسد سوخت هایی که ما داریم سوخت های استانداری نیستند.

عضو سابق شورای شهر تهران همچنین خودروهای تولید شده را یکی از دلیل افزایش آلودگی هوا ذکر کرد و افزود: خودروهایی که تولید می شوند هیچ کدام استاندارد یورو 5 را که حداقل باید امروز داشته باشیم، ندارند.

طلایی به نقش مردم در افزایش آلودگی هوا نیز اشاره کرد و اظهار داشت: حمل و نقل عمومی به اندازه کافی نیست و بیشتر خودروهای تک سرنشین هستند که خود مردم نیز در کنار عوامل مختلف و بی توجهی دولت می تواند یکی ازعلل آلودگی هوا باشد.

وی خاطر نشان کرد: در کنار همه این موارد محیط زیست است که بیشترین سهم را در کنار شهرداری و صنایع دارد که محیط زیست عملا غیر از حرف زدن کاری انجام نداده است.

عضو سابق شورای شهر تهران در پاسخ به این سوال که پس وظایف سازمان محیط زیست در این شرایط چی هست، تاکید کرد: مهمترین نقش این سازمان نظارت بر استاندارد بودن صنایعی است که در تهران تولید و کار می شود.

سردار طلایی تصرح کرد: صنایع اعم از دستگاه های صنعتی، خودرو و سوختی که تولید می شود و هر آن چه که اتفاق می افتد این ها در حوزه وظایف سازمان محیط زیست است که به عنوان متولی امر باید نظارت و کنترل کند از آن جا که به یاد دارم به وظایف خود به خوبی انجام نمی دهد.

وی ادامه داد: از سال ها قبل باید تولید خودرو با استاندارد رعایت می شد اما با مهلت هایی پی در پی به خودرو سازان از سوی سازمان محیط زیست داده شده است و همچنان خودرو با استاندارد پایین تولید می شود.

عضو سابق شورای شهر تهران با بیان این که باید خوردوهای فرسوده از رده خارج می شدند، گفت: دولت باید بحث خارج کردن خودروهای فرسوده را مدیریت می کرد این پروژه چندین سال است که همین طوری روی زمین مانده است.

 طلایی در پاسخ به سووالی مبنی بر این که دولت به رغم بدهی کلان به شهرداری بیشتر شهرداری را متهم می کند، افزود: این  که دولت شهرداری را متهم بکند و شهرداری دولت را متهم بکند توپ را به زمین یکدیگر انداختن است.

وی اظهار داشت: موضوع بدهی های دولت به شهرداری فراتر از موضوع محیط زیست و بحث آلودگی هواست وقتی استقرار پایتخت در تهران است باید هزینه های آن را دولت پرداخت کند.

نایب رئیس سابق شورای شهر تهران با بیان این که دولت حدود 14 هزار میلیارد تومان به شهرداری بدهکار است، خاطر نشان کرد: دولت باید تصمیم گیری کند این موضوعی نیست که به سادگی از کنار آن گذشت این مبلغ کلان می تواند بسیاری از مشکلات کلان شهر تهران را حل کند.

سردار طلایی تاکید کرد: اگر دولت این بدهی را به شهرداری پرداخت کند می تواند این پول در شهرداری صرف توسعه حمل و نقل عمومی بشود و حمل و نقل عمومی یکی از راه کارهای کاهش آلودگی هواست که باید مورد توجه شهرداری و دولت باشد.

وی تصرح کرد: اگردولت و شهرداری در حمل و نقل عمومی به عنوان طرح جامعی نگاه کنند کار موثری است و مشترکا کاری انجام بدهند تا نتیجه وضع آلودگی هوا از این که هست بدتر نشود.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۰۳۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران بیشترین متقاضی دریافت گواهینامه موتورسیکلت را داشته است

سرهنگ احمد کرمی اسد رئیس مرکز صدور گواهینامه راهور فراجا در گفت وگو با خبرنگار مهر گفت: طرح صدور گواهینامه یک روزه موتورسواران به صورت آزمایشی از سال گذشته در برخی از استان‌ها آغاز شد و بعد از اتمام طرح آزمایشی و برطرف شدن نواقص اکنون در سراسر کشور به جز استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان و مازندران در حال اجرا است و در روزهای آینده در ۳ استان باقی مانده اجرای می‌شود.

وی افزود: متقاضیان با داشتن شرایط لازم، موتورسیکلت به نام خود یا والدین و حداقل ۱۸ سال سن می‌توانند با مراجعه به سایت آموزش موتور سیکلت ایرانیان پس از ثبت نام در سامانه و پرداخت هزینه، برای مراحل آزمایش و آزمون نوبت دریافت می‌کند که تمامی امور به صورت غیر حضوری انجام‌می‌شود.

وی ادامه داد: در روز مراجعه به آموزشگاه، سلامت متقاضی توسط پزشک متخصص کنترل و سپس مهارت سنجی و گواهی مهارت صادر می‌شود سپس فرد اقدام به شرکت در آزمون نظری و عملی می‌کند و به محض قبولی، همان روز پرونده صدور گواهینامه تایید می‌شود.

وی بیان داشت: در ۴۸ ساعت گذشته ۲۹۴ هزار نفر به سایت مراجعه کرده‌اند و از این تعداد ۲۷۴ هزار نفر در مراحل مختلف فرایند ثبت نام هستند، همچنین ۲۱۹ هزار نفر گواهینامه دریافت کردند.

وی با اشاره به اینکه بیشترین متقاضی دریافت گواهینامه در تهران است، گفت: در طی چند روز اخیر ۱۰۵ هزار نفر در تهران برای دریافت گواهینامه موتورسیکلت ثبت نام کرده‌اند.

کد خبر 6092580

دیگر خبرها

  • گلایه مدیر کل برای استفاده نکردن نهادها از صندوق ملی محیط‌زیست
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • پاکبان دزفولی چک یک میلیاردی را به صاحبش بازگرداند
  • تهران بیشترین زندانی غیرعمد را دارد
  • جلوگیری از تضییع حقوق شهرداری تهران در پرونده ۷۷ میلیاردی
  • زاکانی: شهرداری تهران از اقدامات پلیس در طرح نور حمایت می‌کند
  • تهران، بیشترین متقاضی دریافت گواهینامه موتورسیکلت را داشته است
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • تهران بیشترین متقاضی دریافت گواهینامه موتورسیکلت را داشته است
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق