Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-05-07@14:03:37 GMT

یکپارچه‌سازی شرکت‌های حمل و نقل

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۰۸۰۳۷

یکپارچه‌سازی شرکت‌های حمل و نقل

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، داود کشاورزیان در مراسم گرامیداشت روز حمل و نقل اظهار کرد: در حال حاضر بیش از ۱۶۰۰ شرکت حمل و نقل جاده‌ای در ایران فعال هستند که این موضوع ارزیابی و تعیین کیفیت آنها را برای ما دشوار می‌کند. از این رو سازمان راهداری به دنبال آن است که با راه‌اندازی یک شبکه برندسازی این شرکت‌ها را در چند مجموعه مشخص یکپارچه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی با این اقدام اتوبوس‌ها ملزم به بغل‌نویسی خواهند بود و هر شرکت تنها یک تابلوی تبلیغاتی دارد.

معاون وزیر راه ادامه داد: در این فضا مسافر به طور دقیق می‌داند از که خدمات چه شرکتی استفاده می‌کند و برای ما نیز امکان ارزیابی کیفیت و تعیین ستاره‌های کیفی برای اتوبوس‌ها به وجود می‌آید تا بتوانیم پس از آن نحوه فعالیت آنها و حضورشان در جاده‌ها تعیین کنیم.

کشاورزیان درباره مدیریت حمل و نقل مسافر در فضای بین‌الملل نیز اظهار کرد: در این چهارچوب نیز آیین‌نامه ابتدایی ما با تغییراتی ابلاغ شد که در چهارچوب آن شرکت‌ها باید سفرهای بین‌المللی تنها از اتوبوس‌های ملکی خود استفاده کنند تا مسئولیت عملکرد آنها بر عهده شرکت باشد. البته روال فعلی تا پایان سال ۹۷ ادامه دارد و از ابتدای سال ۹۸ شرکت‌ها باید با آیین‌نامه جدید کار کنند.

وی با اشاره به نیاز جدی حمل و نقل عمومی به حمایت‌های دولتی بیان کرد: آمارها نشان‌دهنده آن است که تعداد مسافران حمل و نقل عمومی کاهش یافته. یکی از اصلی‌ترین دلایل آن پایین بودن نرخ سوخت است که به مردم اجازه می‌دهد در هر شرایطی از خودروهای شخصی استفاده کنند. در کنار آن حمل و نقل عمومی نیاز به حمایت‌هایی در حوزه نوسازی دارد که باید دولت برای آنها برنامه‌ریزی کند.

رئیس سازمان راهداری افزود: در حال حاضر قیمت تمام شده یک اتوبوس نوساز حدود ۹۰۰ میلیون تومان است. این در حالی است که وام بانکی به راننده‌ها در این حوزه تا سقف ۳۵۰ میلیون تومان تعلق می‌گیرد و از این رو راننده برای نوسازی ماشین خود باید ۵۰۰ میلیون تومان آورده شخصی داشته باشد.

کشاورزیان خاطرنشان کرد: در هیچ بخش اقتصادی در کشور چنین ظرفیتی وجود ندارد و سرمایه‌گذاران تنها بخش کوچکی از آورده‌ها را به شکل شخصی و نقدی پرداخت می‌کند. ما امیدواریم با مساعدت دولت و جابه‌جایی برخی سیاست‌ها این امکان به وجود بیاید که راننده‌ها با شرایط بهتری نسبت به نوسازی خودروهایشان اقدام کنند.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۰۸۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر مردمی‌سازی صندوق‌های بازنشستگی بر سفره بازنشستگان

به گزارش خبرنگار مهر، علی زند وکیلی، مدیرعامل مؤسسه راهبردهای بازنشستگی در نشست ارائه گزارش و رسالت صندوق‌های بازنشستگی کشوری در تحقق شعار سال با حضور برخی نمایندگان مجلس گفت: این مؤسسه بازوی پژوهشی و مردمی سازی صندوق بازنشستگی است و از ابتدای سال در جهت شعار سال اقدام کرده است.

وی با اشاره به موضوع جهش تولید با مشارکت مردم، گفت: برای تحقق این موضوع مطالعات بین المللی را بررسی و مدل‌های مردمی سازی را در یک ویژه نامه منتشر کردیم که امروز با حضور نمایندگان مجلس و اندیشمندان مختلف و مدیرعامل صندوق ارائه شد.

زند وکیلی گفت: مردمی سازی فرایند پیچیده و مستمر است و باید مدل‌های درستی برای آن در نظر گرفت، همچنین مساله آموزش حائز اهمیت است و این ظرفیت باید باشد که مردم مالکیت صندوق‌ها را داشته باشند.

وی در مورد افزایش سن بازنشستگی بیان داشت: افزایش سن بازنشستگی و نتایج آن را در یک پژوهش مفصل ارائه کردیم.

زند وکیل گفت: تأثیر مردمی سازی صندوق‌های بازنشستگی بر سفره بازنشستگان است و خود بازنشستگان می‌توانند مثلاً سهم در مالکیت هلدینگ‌ها داشته باشند.

مدیرعامل مؤسسه راهبردهای بازنشستگی صبا خاطرنشان کرد: شناسایی آسیب‌ها و مشکلات اقتصادی و اجتماعی موجود در صندوق بازنشستگی و شرکت‌های تابعه، طراحی و تدوین مسیر راهبردی و مدیریت پژوهش‌های مورد نیاز صندوق، ایجاد ارتباط مؤثر با دانشگاه‌ها و مراکز علمی و تشکیل شبکه نخبگانی تدوین نظام پیشنهادات و مدل‌های احیا مولدسازی و مردمی‌سازی از اهداف مأموریت‌های مؤسسه راهبردی بازنشستگی است.

وی گفت: در اقتصادی که از لحاظ سیاسی و تعارض منافع پیچیدگی‌های بسیاری دارد و تحت تأثیر بازیگران زیادی هستند نمی‌توان به راحتی ریل‌گذاری‌های موجود را تغییر داد. استفاده از ابزارهای نوین و فناوری‌های بدی جهت نیل و اهداف با کمترین اصطکاک بسیار ضروری و کارا است.

زند وکیل ادامه داد: صندوق بازنشستگی کشوری با توجه به اقتصاد متنوع و ذینفعان مختلفی که در ساختار خود دارد می‌تواند با استفاده از این ابزارسازی‌ها الگوی موفقی برای دیگر بخش‌های اقتصادی کشور جهت تحقق شعار سال و ترقی بخش تولید کشور باشد.

وی گفت: مشارکت دادن مردم در اقتصاد به لحاظ مختصات فرهنگ ایرانی و اسلامی می‌تواند در قالب‌های گوناگونی پیاده شود صندوق بازنشستگی می‌تواند با توجه به تنوع شرکت‌ها و خدماتی که ارائه می‌دهد از هر یک از این ایده‌ها استفاده کند که یکی از این ایده‌ها شرکت‌های تعاونی و تعاونی‌های کارگری است و دیگری بودجه‌های مشارکتی است همچنین سکوها و فناوری‌های دیجیتال و رمز نشان‌سازی دارایی‌ها می‌تواند در این زمینه مؤثر باشد

مدیرعامل مؤسسه راهبردهای بازنشستگی صبا با بیان اینکه اختلاف در مفهوم مردم‌سازی و مشارکت مردمی از نقطه دید و استدلال متفاوت نشأت می‌گیرد، گفت: برخی باور دارند که مردم می‌سازی به معنای اجازه دادن به مردم برای شرکت در تصمیمگیری‌های اجتماعی است یا آن را صرفاً به معنای اختصاصی‌سازی می‌دانند در حالی که دیگران معتقدند مردمی‌سازی فراتر از این معنای سطحی است و باید شامل پیوندهای عمیق و فعال مردم با فرایندهای تصمیم‌سازی و اجرایی باشد.

وی یادآور شد: صندوق بازنشستگی کشوری با بهره‌گیری از ایده کسب و کارهای اجتماعی و پایش مقررات حاکم بر شرکت‌های صندوق می‌تواند الگوی مناسبی برای تحقق صحیح مشارکت مردم برای دیگر بخش‌های کشور باشد.

کد خبر 6097561

دیگر خبرها

  • وضعیت خرید گندم در استان بوشهر مطلوب است
  • تلقین، خاطرات را تغییر می‌دهد!/ اثر تصویرسازی ذهنی بر حافظه
  • رییس سازمان خصوصی سازی: ۵ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد
  • ۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد/ واگذاری سهام به ۳۰۰۸ کارگر در دولت سیزدهم
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در ۱۴۰۲
  • تاثیر مردمی‌سازی صندوق‌های بازنشستگی بر سفره بازنشستگان
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد+ فیلم
  • کاهش ۲۸ درصدی مصرف انرژی با بهینه‌سازی موتورخانه‌ها
  • بزرگترین طرح نوسازی شالیزارهای مازندران درآمل نیمه خرداد تحویل می‌شود