Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز و به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، متن کامل این حکم به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر مصطفی مطلبی

با سلام،

با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و تجارب جناب عالی و بر اساس پیشنهاد معاون محترم پژوهش و فناوری، به موجب این حکم به سمت سرپرستی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری منصوب می شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتظار می رود با توکل به خداوند سبحان مأموریت ها و وظایف محوله را بر پایه قوانین، سیاست ها و برنامه های مصوب دولت تدبیر و امید و برنامه های ارائه شده به مجلس محترم شورای اسلامی به انجام رسانید.

امید است با رعایت منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید در حفظ بیت المال و اعمال سیاست های مؤثر به منظور صرفه جویی در هزینه ها، پرهیز از تجمل گرائی، تقویت نظم و انضباط اداری و رعایت دقیق مقررات مالی و ارتقای علمی، فرهنگی و اجتماعی آن پژوهشگاه نهایت کوشش و اهتمام خویش را به کار برید.

دکتر مصطفی مطلبی متولد سال ۱۳۳۸، فارغ التحصیل رشته ژنتیک ملکولی از دانشگاه بیرمنگهام انگلستان و استاد پایه ۳۶ پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری است.

وی افزون بر راهنمایی بیش از ۸۰ رساله دکتری و پایان نامه کارشناسی ارشد در رشته های مرتبط با تخصص خود، حدود ۱۰۰ مقاله علمی، پژوهشی در مجلات معتبر ملی و بین المللی منتشر کرده و بیش از ۱۸۲ مقاله کامل و خلاصه مقاله در کنفرانس ها و همایش های معتبر ملی و بین المللی در زمینه آنزیم های صنعتی، مطالعه مکانیسم های بیماریزایی قارچ های گیاهی و همچنین روش ها و ژن های درگیر در ایجاد مقاومت در گیاهان علیه بیماری های قارچی ارائه کرده است.

دکتر مطلبی دارای سابقه عضویت در انجمن های بیوتکنولوژی، ژنتیک و زیست شناسی ایران و نیز هیات تحریریه سه مجله علمی- پژوهشی بوده و به عنوان استاد نمونه پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری برگزیده شده است.

وی در حوزه پژوهشی نیز به عنوان مجری و یا همکار اصلی در ده ها طرح تحقیقاتی و پژوهشی مشارکت داشته که حاصل نتایج آنها، علاوه بر تربیت نیروهای متخصص و انتشار مقالات علمی متعدد، دستیابی به تولید عوامل بیوکنترل علیه قارچ های بیماریزای گیاهی و نیز کلزای مقاوم به بیماری ها است. دکتر مطلبی همچنین مشارکت اصلی در ترجمه سه کتاب در زمینه های تخصصی در رشته ژنتیک ملکولی را در کارنامه خود دارد.

در حوزه آموزشی نیز علاوه بر تدریس در مقاطع مختلف و دوره های متنوع مرتبط با زیست شناسی، ژنتیک و زیست فناوری در دانشگاه های رازی، همدان، تربیت مدرس و پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری، سهم بسزایی در ایجاد و راه اندازی دوره های کارشناسی ارشد و دکتری علوم سلولی و ملکولی داشته است.

دکتر مطلبی همچنین افزون بر فعالیت های آموزشی و پژوهشی از سوابق اجرایی خوبی نیز برخوردار است. مدیر گروه زیست شناسی، ریاست دانشکده علوم، معاون آموزشی، معاون پژوهشی دانشگاه، مدیر گروه زیست فناوری، مشاورعالی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری و نیزعضویت در هیات امنای این پژوهشگاه از جمله سوابق اجرایی وی به شمارمی رود.

در مجموع تعهد، تخصص و تجربه موفق دکتر مطلبی در مسئولیت های اجرایی مختلف می تواند پشتوانه مهمی برای استمرار موفقیت های او در انجام این مسئولیت مهم باشد.

پیش از این دکتر محمدرضا زمانی، مسئولیت ریاست پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری را برعهده داشت. دکتر زمانی هفته گذشته باحکم وزیر علوم به سمت سرپرست دانشگاه پیام نور منصوب شد.

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۰۸۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایش سطح زیرکشت محصولات استراتژیک کشاورزی با استفاده از داده‌های فضایی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در شبکه اجتماعی ویراستی درباره توسعه صنعت فضایی در کشور نوشت: «توسعه کاربرد‌های صنعت فضایی جز محور‌های مهم برنامه ۱۰ ساله صنعت فضایی کشور است.

 در این راستا، پایش سطح زیرکشت محصولات استراتژیک کشاورزی با استفاده از داده‌های فضایی و هوش مصنوعی از مأموریت‌های پژوهشگاه فضایی و مرکز هوش مصنوعی پژوهشگاه ارتباطات در تعامل با وزارت جهاد کشاورزی است که الحمدلله در حال پیشرفت است.»

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی هوشمند منصوب شد
  • پایش سطح زیرکشت محصولات استراتژیک کشاورزی با استفاده از داده‌های فضایی
  • سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت منصوب شد
  • معاون فنی مهمترین گمرک کشور منصوب شد
  • سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت منصوب شد
  • سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت منصوب شد
  • نشست اعضای شورای پژوهشی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی با اساتید دانشگاه ارومیه
  • سرپرست بیمارستان خلیج فارس منصوب شد
  • رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشور عراق منصوب شد
  • هم اندیشی مسئله حجاب؛ حکمرانی نرم و سخت برگزار می شود