Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی از بررسی لایحه بودجه سال 97 در حوزه کشاورزی در نشست امروز این کمیسیون خبر داد.

به گزارش ایرنا، علی‌محمد شاعری درخصوص نشست امروز- یکشنبه- کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی بیان کرد: در دستور کار نشست امروز کمیسیون بررسی لایحه بودجه سال 97 در بخش، کشاورزی، آب، محیط زیست و کشاورزی قرار داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس ادامه داد: در این نشست ضعف‌ها، قوت‌ها و اصلاحات احتمالی با حضور نمایندگان سازمان برنامه و بودجه، جهاد کشاورزی، وزارت نیرو و سازمان حفاظت از محیط زیست مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی اضافه کرد: مهمترین اولویت‌های بودجه سال 97 در بخش کشاورزی، آب و منابع طبیعی توسعه فعالیت‌های آبخیزداری، مدیریت منابع آب، اجرای طرح فاضلاب شهری، مدیریت پسماند، مشوق‌های صادراتی و توسعه شیوه‌های نکین آبیاری است.
شاعری عنوان داشت: اعتبارات بخش کشاورزی و منابع طبیعی متاسفانه در مقایسه با بودجه سال گذشته کاهش چشمگیری داشته و این مسئله به‌عنوان نقطه ضعف و چالش لایحه است که تذکرات لازم را در این خصوص به نمایندگان سازمان برنامه و بودجه و وزارت جهاد کشاورزی داده شد.
سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس بیان کرد: در بخش بیمه محصولات کشاورزی، بخش سازه‌ای مدیریت منابع آب و اعتبارات منابع طبیعی نیز کاهش چشم‌گیری مشاهده می‌شود.
نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در بخش اعتبارات تملک دارای محیط زیست افزایش نسبی وجود دارد و همچنین در مدیریت پسماند، فعالیت‌های آبخیزداری و حفاظت محیط زیست اعتبار بسیار خوبی به میزان 2 میلیارد دلار از صندوق ذخیره ارزی پیش‌بینی شده که با تصویب این مبلغ یک تحول جدی در حوزه مدیریت پسماند با اولویت شهرهای ساحلی، حفاظت از محیط زیست، توسعه فعالیت‌های آبخیزداری و همچنین تصویه و بازچرخوانی فاضلاب صورت می‌گیرد.
شاعری عنوان کرد: حدود یک هزار میلیارد تومان نیز به‌منظور مشوق‌های صادراتی در لایحه بودجه سال آینده دیده شده که این مشوق‌های صادراتی می‌توانند یک گام مهم در حوزه حمایت از تولید داخل، اشتغال و افزایش رقابت پذیری محصولات کشاورزی در بازارهای خارجی باشد.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی بر اینکه در زمینه آبرسانی به مناطق عشایری و روستایی 300 میلیون دلار از صندوق ذخیره ارزی پیش‌بینی شده و همچنین برای مقابله با ریزگردها در استان‌هایی مانند خوزستان و تامین آب شرب در استان سیستان و بلوچستان نیز اعتبارات مناسبی در نظر گرفته شده است، تاکید کرد.
به گزارش خانه ملت، شاعری تصریح کرد: بررسی لایحه بودجه را در روز سه‌شنبه ادامه می‌دهیم و بعد از تکمیل بررسی‌ها پیشنهادات را جمع‌بندی و به کمیسیون تلفیق ارسال می‌کنیم.
سیام*3061*1449*تنظیم: میترا بلندقامتی*انتشار: امیر کاردان راد

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۰۸۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرارداد ۲.۷میلیارد دلاری با پتروشیمی‌ها برای تولید بنزین

با توجه به افزایش مصرف بنزین حدود ۲.۷ میلیارد دلار با پتروشیمی‌ها قرارداد بسته شده که در سال جاری بخشی از ظرفیت خود را به حوزه تولید بنزین اختصاص دهند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بررسی ها نشان میدهد در محاسبات اولیه تبصره هدفمندی یارانه ها کم براوردی صورت گرفته است، در حال حاضر پیش بینی می شود در یک سناریو بدبینانه دولت حدود  300 هزار میلیارد تومان نیاز دارد که در طول سال منابع مربوط به تبصره 8 یا جدول 14 مرتبط با هدفمندی یارانه ها را ترمیم کند.

با توجه به درآمد‌ها و هزینه‌هایی که وجود دارد اگر دولت این جبران هزینه را انجام ندهد ممکن است دچار کسری بشود، یکی از دلایل عمده آن هم این است که طبق اعلام نمایندگان عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال گذشته به جای صادرات بنزین، حدود دو میلیارد دلار بنزین وارد کردیم و در منابع و مصارف تبصره هدفمندی یارانه ها ناترازی ایجاد شده و امسال نیز ادامه خواهد یافت.

در همین خصوص حاجی بابایی رئیس کمیسیون تلفیق بودجه 1403 با اشاره به اینکه، تبصره  هدفمندی یارانه ها مرتبط با منابع درامدی ناشی از بنزین و گازوئیل و نفت کوره و نفت خام و این‌ها است، گفت:  چون 123-124 میلیون لیتر در داخل مصرف می‌کنیم آن میزانی که باید صادر می‌کردیم دیگر نمی‌توانیم صادر بکنیم.

به گفته حاجی بابایی بر این  اساس در بعضی از مصارف تعریف شده هدفمندی یارانه ها دچار مشکل می‌شویم، سال گذشته دو میلیارد دلار بنزین وارد کردیم، امسال هم دو میلیارد دلار باید وارد کنیم.

رییس کمیسیون تلفیق بودجه 1403 اعلام کرد، امسال 2.7 میلیارد دلار با پتروشیمی‌ها قرارداد بسته شده که بتوانند بنزین تولید کنند. این‌ها یک سری موارد  است که تبصره 14 هدفمندی یارانه ها یا تبصره 8 قانون بودجه 1403  یا جدول شماره 14  را با مشکل جدی روبرو کرد. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتقال ۱۰۰ واحد ضایعاتی مجوزدار به شهرک صنعتی خیرآباد
  • عرصه مناسبی برای دفع پسماند در چهارمحال و بختیاری وجود ندارد
  • غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است
  • ۲ تن چوب تاغ قاچاق در شاهرود کشف شد
  • استقرار ۱۸ تیم اطفای حریق در مناطق حفاظت شده کرمانشاه
  • ادامه تورهای گردشگری‌ طبیعی به محیط زیست آسیب می‌رساند
  • خبر خوش شورای نگهبان برای بازنشستگان | افزایش چشمگیر حقوق بازنشستگان از این ماه
  • کاهش ۳۰ درصدی شمار پرندگان مهاجر
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران مهمترین عامل اعتماد به سکو‌های داخلی
  • قرارداد ۲.۷میلیارد دلاری با پتروشیمی‌ها برای تولید بنزین