Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-05@02:01:47 GMT

برنج دوباره وارد می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۰۸۷۱۹

برنج دوباره وارد می‌شود؟

مجتبی خسروتاج در مورد ثبت سفارش واردات برنج، گفت: براساس آخرین نامه از وزیر جهاد کشاورزی به سازمان توسعه تجارت اعلام شد که با توجه به واردات مقدار زیاد برنج در چند ماه اول سال 96 نیاز به واردات بیشتر برنج نیست.

خبرگزاری فارس: رئیس سازمان توسعه تجارت با بیان اینکه براساس آخرین نامه وزیر جهاد کشاورزی ثبت سفارش واردات برنج متوقف است، گفت: بخشنامه جدیدی برای واردات برنج به سازمان ابلاغ نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مجتبی خسروتاج در مورد ثبت سفارش واردات برنج، گفت: براساس آخرین نامه از وزیر جهاد کشاورزی به سازمان توسعه تجارت اعلام شد که با توجه به واردات مقدار زیاد برنج در چند ماه اول سال 96 نیاز به واردات بیشتر برنج نیست.

رئیس سازمان توسعه تجارت اظهار داشت: بنابراین با توجه به نامه مذکور و از آنجا که طبق قانون انتزاع تصمیم‌گیری برای واردات برنج بر عهده وزارت جهاد کشاورزی است، ما هم به گمرکات و اداره مقررات اعلام کردیم که ثبت سفارش واردات برنج انجام نشود.

وی افزود: در نامه حجتی به سازمان توسعه تجارت در مورد واردات برنج آمده است که برنج‌های وارداتی قبلی که اظهار شده و در گمرکات است، مشمول این نامه جدید نمی‌شود و اجازه واردات دارد.

علی اکبر مهرفرد معاون وزیر جهاد کشاورزی واردات برنج در 5 ماه ابتدای امسال را بیش از 800 هزار تن اعلام کرده و این رقم را معادل نیاز وارداتی برنج کشور طی یک سال عنوان کرده است.

وی همچنین گفته است که ثبت سفارش واردات برنج را موقتا متوقف کرده‌ام و در حال بررسی شرایط هستیم و احتمال دارد، دوباره ثبت سفارش واردات برنج برقرار شود.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۰۸۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، ذبیح الله اعظمی ساردوئی ابتدا با اشاره به وضعیت نیروی انسانی سازمان دامپزشکی کشور، گفت: تعداد نیروی انسانی سازمان دامپزشکی کشور کم است که مقرر شده تا پس از درخواست کتبی سازمان از طریق کمیسیون کشاورزی مجلس در جریان بررسی لایحه بودجه و مکاتبات با رئیس جمهور پیگیری شود.

  نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سازمان دامپزشکی کشور در زمینه منابع مالی نیز با کمبود‌هایی مواجه است، ادامه داد: آزمایشگاه‌های مرجع سازمان دامپزشکی نیز کم است که از سوی کمیسیون کشاورزی مجلس درخواست شده تا این آزمایشگاه‌ها در کل کشور توسعه پیدا کند.   اعظمی با تاکید بر اینکه حدود ۱۰ میلیارد دز واکسن دامی وارد کشور می‌شود که مغایر اهداف دولت و برنامه هفتم توسعه است که بر اساس آن باید در این زمینه به خودکفایی ۷۰ درصدی دست پیدا کنیم، عنوان کرد: باید شرکت‌های دانش بنیان به حوزه تولید واکسن‌های دامی ورود کنند.   وی با بیان اینکه رئیس سازمان دامپزشکی در نشست با اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس پذیرفت تا از واردات واکسن‌هایی که مشابه تولید داخل آن بتواند تمامی آزمایشات را با موفقیت پشت سر بگذارد جلوگیری کند، تصریح کرد: برخی شرکت‌ها مجوز واردات دام زنده را دریافت کرده‌اند که باید سازمان دامپزشکی محموله‌های وارداتی آنها را تحت نظر داشته باشد، زیرا ممکن است با خود برخی بیماری‌ها را وارد کشور کنند.   اعظمی با اشاره به اینکه باید غرامت دام‌های آلوده و بیماری که بر اساس نظر سازمان دامپزشکی معدوم می‌شوند پرداخت شود، ادامه داد: در جنوب استان کرمان بیش از ۱۱ هزار نفر شتر، بیش از ۲ هزار راس دام سنگین و همچنین دام سبک وجود دارد و با توجه به محرومیت منطقه، مطالبه اینجانب از رئیس سازمان دامپزشکی این بوده که بخشی از واکسن مورد نیاز این منطقه همچنان به صورت رایگان توزیع شود که مقرر شد این روند ادامه داشته باشد.   عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: این احتمال وجود دارد که به دلیلی بالا بودن قیمت واکسن، برخی از دامداران اقدام به واکسیناسیون نکنند و این مسئله موجب فراگیری برخی بیماری‌های دامی با خسارت بالا شود که رئیس سازمان دامپزشکی موافقت کرده در این زمینه مساعدت کند.

دیگر خبرها

  • خسارت بارش‌های شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • رفع تداخل ۹۰۰ پلاک از اراضی لرستان
  • آغاز واردات میوه های گرمسیری از مرز باشماق مریوان
  • جزئیات بررسی پرونده های امور اراضی استان تهران تشریح شد
  • آغاز واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق مریوان
  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • عدم پرداخت خسارت کشاورزان زرندی از سال ۱۴۰۱
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان