Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان ؛  محمود احدیان یکی از رزمندگان دفاع مقدس   ضمن گرامیداشت  سالروز عملیات مطلع الفجر با اشاره به اینکه این عملیات در آذر ماه سال ۶۰ در منطقه گیلانغرب انجام شد، بیان کرد: عملیات مطلع الفجر یکی از عملیات‌هایی بود که در راستای آزادسازی مناطق غربی ایران در دو مرحله صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در مرحله اولیه این عملیات که با حضور مشترک یگان‌های ارتش و سپاه انجام شد سپاه همدان حضور نداشت اما در مرحله دوم، سپاه استان همدان نیز نقش ایفا کرد که به گفته فرماندهان میدانی این عملیات شهید «صیاد شیرازی» و «حاج رحیم صفوی» در نوع خود از عملیات های بی نظیر و موفقت آمیز دفاع مقدس بود.

این رزمنده دوران دفاع مقدس با اشاره به اینکه هدف این عملیات آزادسازی بخشی از خاک ایران (آزادسازی تنگه کورک) از دست نیروهای عراقی و آزادی رزمندگان محاصره شده بود، عنوان کرد: در این عملیات که در واقع یک عملیات چریکی بود و در منطقه‌ای کوهستانی انجام می‌شد، رزمندگان ما با یک تیپ کامل از نیروهای دشمن درگیر بوند، این درگیری ۴۸ ساعت به طول انجامید.

وی با اشاره به اینکه عملیات مطلع الفجر دارای دو ویژگی بود که آن را از سایر عملیات‌های دفاع مقدس متمایز می‌کرد، خاطرنشان کرد: یکی از این ویژگی‌ها انجام عملیات در مناطق کوهستانی و صعب العبور و بسیار سخت صخره ای بود؛ شکل زمین، ارتفاعات تیغه ای و پرتگاهی شرایط سختی را برای بچه ها ایجاد کرده بود به طوری که اگر در گذاشتن گام خود نهایت دقت را به کار نمی‌بردیم از پرتگاه ها به پایین سقوط می کردیم.

احدیان ادامه داد: در شرایطی که دشمن بر سر ما آتش می‌ریخت ما مجبور بودیم به صورت زنجیروار حرکت کنیم به صورتی که در هنگام عبور از تیغه ها و صخره ها باید به یکدیگر کمک می کردیم.

وی به ویژگی دیگر این عملیات اشاره و اظهار کرد: سه نفر از فرماندهان این عملیات سردار «حاج حسین همدانی»، شهید «حاج بابا» (از تهران) و سردار «علی شادمانی» با توجه به اطلاعاتی که از عملیات داشتند تاکید می کردند که این عملیات یک عملیات عاشورایی است، رفتن با خودمان است اما برگشتی شاید در کار نباشد و از نیروها می خواستند اگر تمایل ندارند در عملیات حضور پیدا نکنند، این سخنرانی ها که قبل از عملیات در روستای شیشه راه از روستاهای سرپل ذهاب انجام می شد تمام نیروها با فریاد «الله اکبر» آمادگی خود را برای حضور در عملیات اعلام می کردند.

این رزمنده دفاع مقدس بیان کرد: من دانش آموز بسیجی بودم که به جبهه اعزام شده بودم و در این عملیات آرپی جی زن یکی از ۳ گروه‌ رزمنده بودم در این عملیات شاهد به شهادت رسیدن چند تن از دوستان بودم یکی از کوچک ترین اعضای گروه شهید «علی سماوات» که ۱۵ یا ۱۶ سال بیشتر نداشت در بعد ازظهر عملیات زخمی و شب به شهادت رسید.

وی از دیگر شهدایی که شاهد شهادت آنان بود یاد کرد و افزود: شهید «عین الله حیدری» از اهالی اسدآباد و شهید دیگری از شهرستان ملایر که اسم کوچک این شهید را فراموش کرده ام شهید «نظری» جوانی ۱۹ یا ۲۰ ساله بر اثر اصابت ترکش و ریزش صخره ها بر روی بدنش به شهادت رسید.

احدیان با اشاره به وظایف ما بعد از شهدا اعلام کرد: وظیفه ما این است که یاد و خاطره رزمندگان را به برای آشنایی آیندگان کشور حفظ کنیم.

انتهای پیام/خ

والفجر عملیاتی بی نظیر بود

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۰۹۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی پیکر شهید جاوید الاثر ایلامی پس از ۴۱ سال

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سرهنگ محمدحسین فولادی مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان ایلام امروز با بیان اینکه پیکر پاک شهید محمدشفیع فیضی‌زاده از شهدای جاویدالاثر استان ایلام پس از ۴۱ سال گمنامی شناسایی شد، گفت: پیکر پاک شهید والامقام در آن سوی مرز مهران و در مناطق عملیاتی زرباطیه عراق تفحص شده است.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان ایلام افزود: این شهید در عملیات والفجر ۳، سال ۱۳۶۲ به شهادت رسیده است.

فولادی با اشاره به اینکه پیکر این شهید بزرگوار در پی تفحص‌های انجام گرفته در منطقه کشف شد و برای تعیین هویت به معراج شهدای تهران انتقال یافت، تصریح کرد: "دی. ان. ای" و آزمایش‌های ژنتیکی و هویتی بستگان نزدیک همه شهدای گمنام استان ایلام استخراج و ذخیره سازی شده است.

وی در ادامه با بیان اینکه مراسم تشییع پیکر این شهید گرانقدر متعاقبا از طریق رسانه‌ها اعلام می‌شود، گفت: این شهید دوران هشت سال دفاع مقدس، سال ۱۳۲۷ در روستای "چشمه پهن" بخش کارزان شهرستان سیروان متولد شد.

فولادی با تاکید بر اینکه پیش از این ایلام دارای ۶۹ شهید جاویدالاثر بود، افزود: شهیدان مرادحاصلی، زرگوش، محمدیان، چناری و غیوری زاده نیز از شهدای گمنامی بودند که پیکر پاک آنان تفحص و شناسایی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شناسایی هویت شهید دفاع مقدس
  • پیکر مطهر ۲ شهید دفاع مقدس پس از ۴۰ سال تفحص شد
  • پیکر مطهر دو شهید دفاع مقدس پس از چهار دهه تفحص شد
  • تغییر در میزبانی استان کرمان از شهدای گمنام
  • پیکر شهید جاویدالاثر ایلامی پس از ۴۱ سال شناسایی شد
  • شناسایی پیکر شهید جاوید الاثر ایلامی پس از ۴۱ سال
  • پیکر ۵ شهید دفاع مقدس در منطقه عملیاتی والفجر یک تفحص شد
  • کشف پیکر مطهر ۸ شهید دوران دفاع مقدس در شلمچه +فیلم
  • عملیات بیت المقدس نقطه عطف دفاع مقدس است
  • میزبانی استان کرمان از ۴ شهید گمنام در سالروز شهادت امام ششم