Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی از نبود نظارت بر انتصابات و عملکرد مدیران تعاونی در شهرک پردیسان انتقاد کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، منطقه پردیسان به‌نوعی محصول بی‌تدبیری‌های طراحان گذشته این شهرک بوده است که اکنون با مشکلاتی ازجمله تراکم جمعیت، نبود امکانات، تعارف مدیریتی، ترافیک در هنگام ورود و خروج، فاضلاب و غیره درگیر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهرک پردیسان دارای مشکلات متعددی است و یکی از موضوعاتی که سبب شده مشکلات پردیسان ادامه پیدا کند و راه‌کاری به‌صورت عملی برای آن پیدا نشود، تعارف مدیریتی است که در آن وجود دارد.

 درواقع بخشی از این شهرک به دست شهرداری و بخشی به دست تعاونی مسکن و راه و شهرسازی است که همه این‌ها سبب شده تا مشکلاتی در شهرک پردیسان ایجاد شود، ازاین‌رو با احمد امیرآبادی فراهانی نماینده مردم قم و عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی به گفت‌وگو پرداخته‌ایم.

تسنیم: با توجه به بازدیدی که  اخیراً از منطقه پردیسان داشته‌اید، با توجه به مشکلات چه راه‌کاری اندیشیده شده است؟

یکی از مشکلات مهم و اساسی مردم شهرک پردیسان، وجود تعاونی‌ها در این منطقه است که افرادی در این عرصه ورود کرده و تعاونی‌هایی را ایجاد کرده‌اند.

مدیران و هیئت‌مدیره تعاونی‌های شهرک پردیسان به طورانتصابی بوده و درواقع انتخابی نبوده است، ازاین‌رو این افراد پول مردم را گرفته به بانک گذاشته و سود آن را می‌خورند، البته برخی از آنان مدیریت خوبی در ایجاد تعاونی‌ها داشته اما برخی دیگر در این عرصه سوء مدیریت داشته‌اند.

تسنیم: سوء مدیریت مدیران تعاونی شهرک پردیسان به چه صورت است؟

سوء مدیریت برخی از مدیران تعاونی شهرک پردیسان، به این صورت بوده که پول را برای سود به بانک گذاشته و برخی دیگر از مدیران تعاونی با سوء مدیریتی که دارند دختر خود را به‌عنوان حسابدار و داماد خود را راننده مشغول کرده‌اند.

تسنیم: آیا نظارتی بر مدیران تعاونی شهرک پردیسان می‌شود؟

هیچ فردی بر مدیران تعاونی‌های شهرک پردیسان نظارتی نداشته و هنگامی‌که شهرداری مطرح می‌کند چه فعالیت‌های را در این زمینه انجام داده‌اید؟ بیان می‌کنند مدیریت مجتمع بر عهده ما نیست.

تسنیم: مسئول نظارت بر تعاونی‌ها چه کسی است؟

با جلسه‌ای که با مدیرکل تعاون برگزار کرده‌ایم قرار شد که این مشکلات را حل کند چراکه مسئول این کار مدیرکل تعاون بوده و باید پاسخگو باشد و اگر مدیرکل تعاون در استان قم پاسخگوی ما نبود، از وزیر ایشان جواب می‌خواهیم.

تسنیم: یکی دیگر از مشکلات پردیسان طراحی نامناسب و خصوصاً فاضلاب آن است آیا چاره‌ای برای حل آن اندیشیده شده است؟

طراحی مناسبی برای شهرک پردیسان ازجمله واقع‌شدن آپارتمان‌های چندطبقه در کوچه‌های باریک انجام‌نشده است، درواقع  می‌توانستند این آپارتمان‌ها را در کوچه‌های 20متری قرار دهند که این نوع طراحی دارای مشکل و ایراد است.

برای ورودی خیابان‌های پردیسان با 300 هزار نفر جمعیت می‌توانستند خیابان‌های بیش از 50 متر و یا 100 متر قرار دهند  که ورودی‌ها به سهولت انجام شود، اما متأسفانه طرح‌های ایجاد شهرک پردیسان، طرح‌های مناسب و مطلوبی نبوده است، بنابراین مشکلاتی که اکنون در قم ایجادشده را در پردیسان نیز مشاهده می‌کنیم.

 تسنیم: آیا مشکلات طراحی نامناسب در ساخت‌وسازهای جدید شهرک حل‌شده است؟

نظارت بر ساخت‌وسازهای جدید در پردیسان بر عهده شهرداری بوده که هم‌اکنون شاهدیم شهرداری فعالیت‌هایی را در این زمینه آغاز کرده است، همچنین نظام‌مهندسی نیز در ساخت‌وسازهای جدید منطقه پردیسان سهیم بوده چراکه مسئول کنترل ساختمان است.

ناظری که در نظام‌مهندسی پول گرفته باید ساختمان را کنترل کند، درواقع موضوع رعایت قوانین و مقررات بوده که متأسفانه آن را انجام نمی‌دهند و برخی از مهندس‌ها هنگامی‌که باید بر سر ساختمان حضورداشته باشند، در آنجا حاضر نشده و هنگامی در ساختمان حضور می‌یابند که دیگر کار تمام‌شده و آن را تأیید نمی‌کنند، این مشکل نیز یکی از مشکلات اساسی مردم در این زمینه است.

تسنیم: برای حل مشکل فاضلاب شهرک پردیسان چه مقدار هزینه نیاز است و از باید از کدام منابع تأمین شود؟

یکی دیگر از مشکلات شهرک پردیسان فاضلاب آن است، به دلیل اینکه چاه‌های فاضلاب پیش‌بینی‌شده در این منطقه مطلوب نبوده و فاضلاب وارد محوطه‌ها می‌شود.

با توجه به اینکه فاضلاب پردیسان 150 میلیارد تومان هزینه نیاز دارد و از منابع دولتی به دلیل مشکلاتی که در اعتبارات وجود دارد نیز نمی‌توان استفاده کرد، ازاین‌رو به دنبال جذب فاینانس، اوراق مشارکت و یا جذب سرمایه‌گذار هستیم.

گفت‌وگو از حجت کهیاری

انتهای پیام/

R7854/P1361/S6,62/CT2

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۱۱۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت مدیریت بحران بر ایمنی نمایشگاه کتاب تهران

معاون آمادگی و عملیات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از آغاز فعالیت کمیته ایمنی و سلامت سی‌ و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، خبرداد.

به گزارش ایسنا، صمیم مرادی روزبهانی با اشاره به آغاز فعالیت کمیته ایمنی و سلامت سی‌ و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران اظهارکرد: مطابق با مصوبات کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران، مسئولیت کمیته ایمنی و سلامت سی‌ و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران سپرده شده است.

وی افزود: بر این اساس، ارزیابی ایمنی محیطی و انعکاس ناایمنی‌ها، جانمایی محل‌های نصب علائم و تابلوهای خروج اضطراری، شناسایی فضاهای تخلیه امن اضطراری و تدقیق مسیرهای ویژه امدادی، جانمایی و تعیین محل‌های استقرار نفرات، تجهیزات و ماشین‌آلات عملیاتی دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان، از اهم اقدامات ستاد ویژه مدیریت بحران سی‌ و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، پیش از آغاز این رویداد است.

روزبهانی گفت: ستاد ویژه مدیریت بحران سی‌ و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۷ عضو از سازمان‌ها و نهادهای مختلف از جمله نمایندگانی از سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران؛ سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی تهران؛ سازمان اورژانس استان تهران؛ نیروی انتظامی تهران بزرگ؛ پلیس راهنمایی و رانندگی؛ مرکز بهداشت شمال تهران (دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی)؛ مرکز بهداشت جنوب تهران (دانشگاه علوم پزشکی تهران)؛ جمعیت هلال‌احمر استان تهران؛ ستاد اجرایی سی و پنجمین نمایشگاه کتاب شامل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و نمایندگان امور اجرایی، رفاهی و حراست؛ مجموعه مصلی امام خمینی (ره)؛ شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ؛ شرکت آب و فاضلاب استان تهران؛ معاونت خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران؛ مدیریت بحران شرکت بهره‌برداری راه‌آهن شهری تهران و حومه؛ ستاد مدیریت بحران شهرداری منطقه ۷ و ستادهای مدیریت بحران مناطق معین ۳، ۶ و ۱۲ تشکیل شده است.

وی ادامه داد: از این رو،  بازدید میدانی از محل برگزاری نمایشگاه برگزار و نخستین جلسه کمیته ایمنی و سلامت به منظور هماهنگی و تشریک مساعی بین اعضا در محل مصلی تهران برگزار و ضمن بررسی موقعیت و شرایط میدانی با همکاری کمیته اجرایی و رفاهی نمایشگاه، نسبت به بررسی پیش‌نویس دستورالعمل کمیته ایمنی و سلامت، جمع‌بندی نظرات و پیشنهادات اعضای کمیته و بررسی نحوه استقرار نیروهای امدادی، انتظامی و خدمات‌رسان، تشکیل شد.

معاون آمادگی و عملیات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: تهیه و ارائه نقشه کدگذاری‌شده از محل برگزاری، نظارت بر فرآیند استقرار غرفه‌ها و آماده‌سازی فضاهای نمایشگاهی، ارائه آموزش‌های ایمنی، اطفاء حریق، تخلیه اضطراری و کمک‌های اولیه به مسئولان برگزاری و غرفه‌داران، تعیین محل تشکیل ستاد مدیریت بحران ویژه نمایشگاه، توزیع بیسیم واحد امدادی در زمان برگزاری نمایشگاه، رعایت موارد ایمنی در سیم‌کشی برق غرفه‌ها، الزام غرفه‌داران برای تأمین و استقرار کپسول‌های اطفاء حریق در غرفه‌ها، برگزاری یک تمرین میدانی آمادگی مقابله با حوادث احتمالی و تخلیه اضطراری قبل از برگزاری نمایشگاه و تشکیل یک گروه اطلاع‌رسانی در فضای مجازی و ... از جمله برخی از مصوبات و تصمیمات اتخاذ شده در نخستین جلسه کمیته ایمنی و سلامت سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بشمار می رود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری اولین جلسه مدیران استقلال و هلدینگ خلیج فارس/ خبری از آقا محمدی نبود، ۲ نفر به هیئت مدیره اضافه می‌شوند
  • نظارت مدیریت بحران بر ایمنی نمایشگاه کتاب تهران
  • بررسی مسائل و مشکلات تولیدکنندگان شهرستان فیروزکوه
  • شرکت‌های تعاونی روستایی برای تحقق شعار سال، برنامه ارائه دهند
  • وزارت ورزش: فعلا این دو مدیر را برکنار نکنید!
  • لزوم ارائه برنامه از سمت شرکت‌های تعاونی روستایی برای تحقق شعار سال
  • خرید ۱۷ هزار تن کلزا از کشاورزان ایلامی
  • ۱۷ هزار تن کلزا از کشاورزان ایلامی خریداری شد
  • تحویل زمین به آبکاران به شرط آغاز ساخت پیش‌تصفیه
  • بررسی طرحهای اجرایی بهره برداری و توسعه آب شرب شهر های تکاب و سلماس