Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که رژیم صهیونیستی از مواضع شدید بسیاری از کشورهای اسلامی از جمله ترکیه علیه تصمیم ضدفلسطینی ترامپ در باره قدس مستاصل مانده است، «آویگدور لیبرمن» وزیر جنگ این رژیم خواستار تجدیدنظر در روابط این رژیم با آنکارا شد.

به گزارش ایرنا، آویگدور لیبرمن روز یکشنبه در گفت وگو با شبکه «آری تی وی آی» روسیه در پاسخ به اظهارات »رجب طیب اردوغان» رئیس جمهوری ترکیه در باره قدس خواستار بازبینی همکاری های اقتصادی رژیم صهیونیستی با ترکیه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جمهوری ترکیه اعلام کرده بود که قصد دارد سفارت این کشور را در پاسخ به تصمیم ترامپ برای به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی به قدس شرقی انتقال دهد.

آویگدور لیبرمن وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در مطلبی در یک شبکه اجتماعی نوشت: اردوغان در ماههای اخیر از هر فرصتی برای تعدی به اسرائیل استفاده می کند.

وی افزود: باید در موارد متعددی در روابط با ترکیه تجدیدنظر کنیم. از جمله اینکه مخالف احداث خط لوله گاز از اسراییل (سرزمین های اشغالی فلسطین) از طریق ترکیه به اروپا هستیم.

روابط ترکیه و رژیم صهیونیستی از سال 2010 تا 2016 در پی حمله نیروهای صهیونیست به کشتی مرمره آبی که حامل کمک های بشردوستانه به مردم غزه بود و بر اثر آن 10شهروند ترکیه کشته و شماری زخمی شدند، تیره شده بود و در سال 2016 دو طرف با امضای موافقت نامه ای آشتی کردند.

ترامپ اخیرا در سخنانی در کاخ سفید با یادآوری اینکه قدس را به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی به رسمیت می شناسد، گفت: از وزارت خارجه می خواهم که آماده شود تا انتقال سفارت آمریکا از تل آویو به بیت المقدس را آغاز کند.

رئیس جمهوری آمریکا سپس فرمان اجرایی شناسایی قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی را امضا کرد.

به گزارش ایرنا، قدس نخستین قبله مسلمانان بخش لاینفک فلسطین بوده و یکی از مهمترین اماکن سه گانه مقدس اسلامی به شمار می آید و از جایگاه و اهمیت ویژه ای نزد مسلمانان برخوردار است.

قدس شرقی از نظر قطعنامه های سازمان ملل اراضی اشغال شده محسوب می گردد، اقدام آمریکا در به رسمیت شناختن این شهر بعنوان پایتخت رژیم اشغالگر قدس نقض آشکار قطعنامه های بین المللی است.

شورای امنیت سازمان ملل در دسامبر سال میلادی گذشته قطعنامه ای تصویب و تاکید کرد که «هیچ تغییری در مرزهای قبل از چهارم ژوئن 1967 از جمله در رابطه با بیت المقدس به رسمیت شناخته نخواهد شد، مگر اینکه طرف ها در مذاکرات بر سر آن به توافق برسند».

منبع: ایرنا

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۱۱۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر دارایی نتانیاهو خواستار برکناری دو مقام اسرائیلی

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا باز خبرگزاری «سما» فلسطین، اسموتریچ تصریح کرد: از نتانیاهو می‌خواهم که یوآو گالانت وزیر دفاع و «هرتزی هالیوی» رئیس ستاد مشترک ارتش را برکنار کند.

درخواست وزیر دارایی صهیونیست‌ها برای برکناری گالانت و هالیوی همزمان با آن روی می‌دهد که اختلافات میان مقامات ارشد دستگاه‌های نظامی رژیم صهیونیستی و در رأس آنها گالانت و هالیوی با نتانیاهو بر سر جنگ در غزه تشدید شده است.

روزنامه یدیعوت آحارنوت در گزارشی در این باره نوشت: سران دستگاه‌های اطلاعاتی خواستار تصمیم‌گیری نهایی نتانیاهو درباره پنج موضوع استراتژیک هستند که به باور آنها برای پایان دادن به جنگ با نوار غزه و رویارویی با حزب الله، ضروری است، اما آنها بر این باورند که نتانیاهو از تصمیم گیری در این باره جلوگیری می کند و در نتیجه ارتش اسرائیل را از اقدام به نحوی که منجر به تحقق اهداف جنگ شود، منع می‌کند.

این روزنامه صهیونیستی، اختلاف کنونی را مشابه شکاف شدید میان مقامات نظامی رژیم اشغالگر در آستانه جنگ شش روزه ژوئن ۱۹۶۷ یعنی سه روز پیش از حمله پیش دستانه این رژیم به نیروی هوایی کشورهای عربی دانست.
ارتش رژیم صهیونیستی از نخست وزیر و کابینه نظامی گسترده این رژیم خواستار تصمیم گیری درباره پنج موضوع شامل «اسرای صهیونیست»، «مرحله پس از جنگ در غزه»، «رفح»، «رویارویی نظامی اسرائیل و حزب الله» و «بودجه نهادهای اطلاعاتی و نظامی» تصمیم گیری کند.

دیگر خبرها

  • ادعای رژیم صهیونیستی درباره پاسخ به ترکیه برای قطع روابط تجاری
  • اردوغان: تجارت با اسرائیل را ندیده گرفتیم و این در را بستیم
  • حمله بی سابقه از خاک عراق به تل آویو/ نگرانی شدید آمریکایی‌ها درباره وقوع جنگ داخلی/ اعلام تعلیق روابط اقتصادی ترکیه با اسرائیل/ حمله پهپادی گروه مقاومت بحرینی به فلسطین اشغالی
  • حماس خواستار قطع روابط کشور‌ها با رژیم صهیونیستی شد
  • حماس خواستار قطع روابط کشورها با رژیم صهیونیستی شد
  • این کشور همه فعالیت‌های تجاری با اسرائیل را تعلیق کرد
  • ترکیه کلیه فعالیت‌های تجاری با رژیم صهیونیستی را تعلیق کرد
  • وزیر دارایی نتانیاهو خواستار برکناری دو مقام اسرائیلی
  • بلومبرگ: ترکیه روابط تجاری خود با اسرائیل را تعلیق کرد
  • تصمیم ترکیه برای پیوستن به شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی