Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - معاون اسبق پشتيباني وزارت آموزش و پرورش با اشاره به پيش‌بيني مجوز «تبديل وضعيت ساختمان‌ها» در بودجه 97 آموزش و پرورش، گفت: ممکن است با اين مجوز، برخي مدارس خوب و وسيع به حراج گذاشته شوند.
محمدرضا محدث خراساني معاون اسبق پشتيباني وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاري فارس، با بيان اينکه بودجه آموزش و پرورش در سال 97 نسبت به سال‌هاي گذشته به نسبت کل بودجه کاهش يافته است، اظهار داشت: در بخشي از لايحه بودجه امسال به آموزش و پرورش مجوزي داده شده است تا بر اساس آن ساختمان‌هاي مازاد تبديل وضعيت و کاربري داده شوند؛ اين اتفاق از سويي مزايايي دارد اما مي‌تواند معايب خطرناک‌تري داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: جنبه خطرناک اين مجوز اين است که ممکن است برخي مدارس خوب و وسيع به حراج گذاشته شده يا واگذار شوند و ممکن است اماکن خوب به افراد خاصي داده شود؛ به عبارت ديگر احتمال سوءاستفاده از اين مجوز بسيار زياد است.
محدث با اشاره به استاني شدن بودجه 97، اضافه کرد: استاني شدن بودجه نيز مزايا و معايبي دارد؛ از سويي اين اتفاق احتمال اعمال سليقه در تخصيص بودجه را در هر استان افزايش مي‌دهد که معمولاً نقايص بودجه‌اي بيشتر دامان آموزش و پرورش را مي‌گيرد.
وي ادامه داد: از سوي ديگر اگر آيين‌نامه مشخصي براي تقسيم بودجه وجود داشته باشد، مسئولان استاني ممکن است برخي درآمدها را بيش از بودجه تعيين شده، به آموزش و پرورش اختصاص دهند که البته در کلان کشور اين اتفاق نمي‌افتد و برعکس کسري که بيايد اول از آموزش و پرورش آغاز مي‌شود.
معاون اسبق پشتيباني وزارت آموزش و پرورش تصريح کرد: مديرکل آموزش و پرورش نمي‌تواند مدافع خوب و توانمندي در استان براي دريافت بودجه و دفاع از آن باشد و به نظر مي‌رسد خطرات اين کار بر مزاياي آن مي‌چربد.
وي بيان داشت: احتمال کسري بودجه با مبلغ تعيين شده وجود دارد و تکه تکه و استاني کردن آن، درصد بروز مشکلات را افزايش مي‌دهد.
محدث با بيان اينکه حدود 100 هزار ميليارد افزايش کل بودجه دولت به نسبت سال قبل است، گفت: در اين ميان افزايش بودجه آموزش و پرورش به نسبت ساير دستگاه‌ها ناموزون است و منبعي براي کاهش اختلاف حقوق شاغلان و بازنشستگان در وزارت آموزش و پرورش ديده نشده است.
معاون اسبق پشتيباني وزارت آموزش و پرورش در خصوص ناعادلانه بودن حقوق بازنشستگان آموزش و پرورش بيان داشت: بسياري از آشناياني که مدارک تحصيلي آنها پايين‌تر از بنده است اما از دستگاه‌هايي غير از آموزش و پرورش بازنشسته شده‌اند 2 تا 2.5 برابر بنده حقوق مي‌گيرند و بايد براي اين تبعيض‌هاي شکننده چاره‌اي انديشيد.
وي ادامه داد: مشکل کسري بودجه آموزش و پرورش همواره به سرانه مدارس، پاداش بازنشستگان، شير مدارس و پرداخت حق‌التدريس‌ها باز مي‌گردد و کيفيت‌بخشي و تحول در آموزش و پرورش باز هم قرباني کمبود بودجه شده و به تأخير مي‌افتد.
محدث خاطرنشان کرد: به نظر مي‌رسد اگر حقوق شاغلان وزارت آموزش و پرورش توسط متولي ديگري در دولت پرداخت شود و بودجه اختصاص يافته به آموزش و پرورش تنها براي اداره مسائل تعليم و تربيتي در اين وزارتخانه باشد، بسياري از مشکلات بودجه‌اي آن کاهش يابد.
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۱۲۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است

ایسنا/سیستان و بلوچستان نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: دستگاه آموزش و پرورش احیا کننده نسل جدید ما می‌باشد و کاری که خیرین در حوزه تعلیم و تربیت انجام می‌دهند از جهات مختلف ارزشمند است.

آیت‌الله مصطفی محامی شامگاه جمعه در همایش استانی خیرین مدرسه یار ضمن قدردانی از حضور و مشارکت خیرین در برنامه‌ها و فعالیت‌های دستگاه تعلیم و تربیت اظهار کرد: خداوند متعال در قرآن کریم بیان داشته: "وَمَنْ أَحْیَاهَا فَکَأَنَّمَا أَحْیَا النَّاسَ جَمِیعًا" زنده کردن یک انسان همانند حیات بخشیدن به کل جامعه و زنده کردن همه انسان‌هاست و در مقابل آن عنوان می‌کند:" مَنْ قَتَلَ نَفْسًا بِغَیْرِ نَفْسٍ أَوْ فَسَادٍ فِی الْأَرْضِ فَکَأَنَّمَا قَتَلَ النَّاسَ جَمِیعًا" اگر یک نفر را از بین ببرد مانند این است که همه مردم را از بین ببرد.

امام جمعه زاهدان افزود: در تفسیر این آیه شریفه، بزرگان نظرات مختلفی را عنوان کرده‌اند از اینکه یک تشبیه برای بیان عظمت کار بوده و یا با این تعبیر که یک فرد می‌تواند مبدا تولید نسل باشد و لذا احیای یک نفر احیای یک نسل است.

آیت‌الله محامی بیان کرد: در ادبیات قرآنی حیات منحصر به این حیات مادی نیست بلکه عقل، اندیشه و علم اوست و بر این اساس دستگاه آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت دستگاه احیا کننده نسل جدید ما می‌باشد لذا کاری که شما در آموزش و پرورش انجام می‌دهید از جهات مختلف ضریب می‌خورد.

وی ادامه داد: بر اساس همین نگاه انجام کار خیر در حوزه آموزش و پرورش نیز دارای ارزش افزوده است به خصوص که این کار در یک استان پهناور همچون سیستان و بلوچستان صورت می‌گیرد چرا که سیستان و بلوچستان دارای ظرفیت‌ها و توانمندی‌های زیادی است و یکی از این ظرفیت‌ها وجود نیروهای با استعداد است که متاسفانه به درستی شکوفا نشده و مورد استفاده قرار نگرفته و نیازمند توجه ویژه‌ است.

 امام جمعه زاهدان تصریح کرد: خیرین باید قدر خود را بدانند و خداوند متعال را برای این نعمت، موهبت و لطفی که شامل حالشان کرده شکرگزاری کنند.

 نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: این احیا دارای فرایندی است که بخشی در تامین امکانات و سخت‌ افزار و بخشی در تهیه نرم افزار از جمله برنامه، معلم و اساتید است و این دو مجموعه باید با هم هماهنگ و در یک راستا حرکت کنند.

وی عنوان کرد: مهم‌تر از توسعه کمی مدارس کیفیت بخشی به آن‌هاست و در این جهت نیازمند استفاده از نیروهای توانمند و با تجربه هستیم که از جمله کمبودهای ماست و باید در جهت آموزش نیروها برنامه‌ریزی صورت گیرد و باید دقت کنید که مدارس پس از ساخت رها نشوند و در گام بعد باید تلاش کنید تا کیفیت خدمات در مدارس ارتقا پیدا کند.

آیت‌الله محامی بیان کرد: سیستان و بلوچستان یک استان پهناور است و بسیاری از روستاها پراکنده هستند و طبعأ ساخت مدارس در همه این نقاط امکان پذیر نیست و باید در نقاطی با تمرکز جمعیت ساخت مدارس شبانه‌روزی را دنبال کنیم که در این صورت با توجه به حضور دانش آموزان در مدارس فرصت تعلیم و تربیت بیشتر به صورت شبانه روزی وجود دارد.

وی عنوان کرد: دل کودکان مانند یک کاغذ سفید است و موقعیت شکل گیری شخصیت عقلانی، علمی، فرهنگی، اخلاقی و... در همین دوران کودکی است و اگر در این ایام کار به خوبی صورت گیرد این دانش آموز در آینده پا به هر عرصه‌ای که بگذارد راه درست را خواهد رفت و در غیر این صورت چندان فرد موثری نخواهد بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • پایان چالش کمبود معلم از مهرماه امسال
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • آخرین آمار از وضعیت تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا | این ۶ استان کمترین میزان تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی را داشته‌اند
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی به کجا رسید؟
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است
  • کاهش عجیب بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۳
  • هدف اصلی طرح «شهید عرب» تجهیز سیستم گرمایشی مدارس استان است