Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر دبیرخانه و مسئول برگزاری مسابقه کتاب خوانی اظهار کرد: با همکاری رئیس اداره فرهنگ و ارشاد کتابی با عنوان «اندیشه های تربیتی این سینا و جان دیویی» معرفی شد تا شرکت کنندگان در فراخوان، آن را مطالعه و در آزمون تستی شرکت کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، شیما رحمان پور گفت: «در ادامه برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز و در راستای ترویج فرهنگ کتاب و کتاب خوانی، برنامه‌ای با پیشنهاد و مدیریت فروغ هاشمی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اوز و مدرس دانشگاه در سال جاری با شیوه ای جدید و از زمان شروع فصل تحصیلی ادامه یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی در تبیین برنامه سال جاری اظهار کرد: « مهر سال گذشته برنامه‌ای گذاشته شد تا دانش‌آموزان مدارس هر کتابی را که خود مایل هستند مطالعه و برداشت خود را از آن در حضور داوران بیان کنند. اما با وجود حضور دانش‌آموزان بعضی مدارس، نتیجه مورد نظر بدست نیامد و برای همین در سال جاری شیوه ای دیگری را برگزیدیم.»

مسئول مسابقه کتاب خوانی دانشگاه با ابراز رضایت از استقبال افراد شرکت کننده خاطرنشان کرد: «در این آزمون 20 سوال تستی طرح شده بود و شرکت کنندگان باید به 15 سوال از 20 سوال در 20 دقیقه پاسخ می دادند که پس از امتحان برگه‌ها جمع آوری و پس از تصحیح 5 نفر برتر و در یکی ازمناسبت‌ها و حتی الامکان با حضور نویسندگان کتاب (دکتر سید احمد هاشمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد، پروانه دودمان عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور و فروغ هاشمی دانشجوی دکتری تعلیم و تربیت اسلامی) معرفی و تکریم خواهند شد.»

رئیس اداره فرهنگ وارشاداسلامی اوز نیز از اقدامات بی وقفه دانشگاه آزاد در کارهای فرهنگی– پژوهشی و از جمله مسابقه کتاب خوانی قدردانی کرد و گفت: «انجمن ادبی این دانشگاه سعی خواهد کرد برنامه هایی از این دست را مرتب ادامه دهد.»

فروغ هاشمی مقدمه ای از کتاب « نابرده رنج،کوشش و مسئولیت پذیری»، اثر جلال ملکی خواند که مورد توجه حاضران قرار گرفت.

در پایان به همه شرکت کنندگان در فراخوان کتاب خوانی یک جلد کتاب کوشش و مسئولیت‌پذیری در حضور رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی، عبدالعزیز خضری، دکتر محسن مهرآوران، دکتر احسان امیری، رییس، استاد و مدیر پژوهشی و استاد دانشگاه اهدا شد.

در این مراسم از دانشجویان شرکت کننده تقاضا شد با توجه به برگزاری مراسم روز دانشجو که 29 آذر 96 برگزارمی‌شود، هر طرح و اثر خود را به بخش فرهنگی دانشگاه ارایه کنند.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۱۴۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان گفت: در شش ماهه گذشته شاهد رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان بوده‌ایم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، معصومه حسنی خونسار عصر امروز در دیدار دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری؛ راه‌اندازی محافل قرآنی و کتابخانه هدهد سفید را از اقدامات مؤثر این دولت ذکر کرد و اظهار داشت: در حال حاضر 54 با کتابخانه عمومی در استان وجود دارد که از این تعداد 16 باب روستایی و 38 باب کتابخانه شهری و مشارکتی با سایر ادارات هستند.

وی از عضویت 51 هزار نفر در کتابخانه‌های کردستان خبر داد و گفت: 900 هزار جلد کتاب در کتابخانه‌های استان وجود دارد و در شش ماهه گذشته شاهد رشد 3 برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان بوده‌ایم.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان افزود: راه‌اندازی کتابخانه مرکزی حضرت آیت‌الله خامنه ای یکی از مهم ترین و برجسته ترین اقدامات در این زمینه بوده که خوشبختانه به خوبی مورد توجه علاقمندان به کتاب و کتابخوانی قرار گرفته است.

وی برگزاری نشست‌های مطالعاتی، نشست‌های کتابخوان، کارگاه‌های آموزشی، جلسات مشاوره، محافل ادبی، نشست‌های جمع‌خوانی کتاب، رونمایی از کتاب، مسابقات کتابخوانی مکتوب و مجازی، نقد کتاب، نشست‌های تخصصی کتابخوان، قصه‌گویی، برنامه‌های ویژه در بخش‌های کودک، جشنواره رضوی، جشنواره قصه‌گویی، طرح‌های «هدهد سفید» و «با هم بخوانیم» را از جمله این برنامه‌ها برشمرد.

حسنی عنوان کرد: در سال گذشته 24 هزار و 500 جلد کتاب با موضوعات متنوع از سوی خیرین و واقفین کتاب اهدا شده که بسیار حائز اهمیت است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان خواستار حمایت مسئولان استان از کتابخانه‌های عمومی شد و تصریح کرد: توجه به ترویج فرهنگ کتابخوانی می‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای در ارتقای شاخص‌های کتابخوانی داشته باشد.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • شهرداری میانه از پیشگامان ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است
  • الگوسازی دانشگاه آزاد کهنوج در راستای حفاظت از محیط زیست
  • کتابخانه سیار، روشی خلاق برای ترویج کتابخوانی
  • اجرای نزدیک به ۳هزار عنوان برنامه به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی
  • رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان
  • ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه آزاد با ایجاد محیط‌های حمایتی
  • مسئولین استان نسبت به کتابخانه‌ها متفاوت عمل کنند
  • چالشی به نام سرانه مطالعه در ایلام/ کتاب همچنان مغفول است
  • نحوه مدیریت و رویکرد کتابخانه‌های عمومی استان زنجان متحول شده است
  • اولین کودکستان‌های «تاک» دانشگاه آزاد مهرماه افتتاح می‌شوند