Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-هاشم زاده هریسی گفت: امروز مردم درست یا نادرست، حق یا ناحق این مسائل را از ناحیه روحانیت می دانند و روحانیت را نیز پناه خود نمی دانند. مثلا اگر ناراحتی از نهادهای حکومتی یا مسئولان داشته باشند احساس نمی کنند که روحانیت از آنها حمایت می کند به همین است که این واکنش های منفی را نشان می دهند.

هاشم هاشم‌زاده هریسی، عضو مجلس خبرگان رهبری درباره علت واکنش منفی مردم نسبت به بودجه نهادهای روحانیت با بیان اینکه «مردم نیازمندند» گفت: «مردم مشکلات معیشتی و اقتصادی دارند؛ بنابراین هر چیزی را می شنوند روی آن حساس می شوند اما معنی‌اش این نیست که حتما آنجا اشکالی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته شاید هم اشکال وجود داشته باشد و شاید هم نداشته باشد. اما مردم به این چیزها کاری ندارند.» 

هاشم‌زاده هریسی با بیان اینکه «مردم از نظر معیشتی مشکل دارند و نیازمندند» تصریح کرد: «بیشتر مردم این وضع را دارند، آنان از نظر مالی، اشتغال و مسکن مشکل دارند و به دلیل این مشکلات ناراحت هستند بنابراین وقتی می بینند بودجه این‌چنینی به نهادی اختصاص می یابد بدون اینکه واقعیت ها را بررسی کنند یا فلسفه اختصاص این بودجه را ببینند به آن واکنش نشان می دهند.» 

وی  هریسی افزود: «مردم این بودجه ها را با وضعیت معیشتی و نیازهای خود مقایسه و سپس داوری می کنند؛ بنابراین ناراحتی مردم از اینجا نشأت می گیرد. بحث بر سر درست یا غلط این مساله نیست؛ مساله این است که مردم چون با وضعیت خود مقایسه می کنند اعتراض دارند.» 

این عضو مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر اینکه «ما باید کاری کنیم که وضع معیشتی و زندگی مردم خوب شود تا این بودجه ها را  زیاد تلقی نکنند» گفت: «باید کاری کنیم که مردم در تامین نیازهای خود با مشکل مواجه نشوند تا با مشخص شدن این بودجه ها فکر نکنند در حق آنان بی انصافی شده است. باید وضع معیشتی و روحیه مردم را بالا ببریم و نیازهای آنان را بر خود مقدم بداریم.»

هاشم زاده هریسی با تاکید بر اینکه «مردم حق دارند که اعتراض کنند» اظهار کرد: «این حق از آن جهت نیست که دادن بودجه به نهادهای روحانی عمل ناصحیح و اجحاف در حق مردم است؛ چون من اطلاعی از کم و کیف این مسائل ندارم و کار کارشناسی نکردم اما وقتی مردم وضعیت زندگی خود را با این بودجه ها مقایسه می کنند، حساس می شوند.» 

او از مسئولان و روحانیون خواست حساسیت مردم را درک و  طوری عمل کنند که این حساسیت ها به حداقل برسد. 

این عضو مجلس خبرگان رهبری ضمن اینکه تاکید کرد نهاد روحانیت از مردم فاصله نگرفته است و نهاد روحانیت نهاد مردمی است، گفت: «اما نکته ای که در این میان وجود دارد این است که قبل از انقلاب اولا وقتی مردم مشکل و نیازی داشتند آن را از ناحیه روحانیت نمی دانستند و ثانیا برای مشکلات خود به روحانیت پناه می بردند اما الان دیگر اینگونه نیست.» 

هاشم زاده هریسی افزود: «امروز مردم درست یا نادرست، حق یا ناحق این مسائل را از ناحیه روحانیت می دانند و روحانیت را نیز پناه خود نمی دانند. مثلا اگر ناراحتی از نهادهای حکومتی یا مسئولان داشته باشند احساس نمی کنند که روحانیت از آنها حمایت می کند به همین است که این واکنش های منفی را نشان می دهند.»  

او در همین حال تاکید کرد: «گرچه به وجود آمدن این احساس در مردم مقداری طبیعی است اما واقعی نیست چون روحانیت در کنار مردم و در میان مردم است.» 

منبع: اعتمادآنلاین

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۲۲۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد امام جمعه تبریز از عوارضی آزادراه سهند-تبریز

ایسنا/آذربایجان شرقی امام جمعه تبریز با انتقاد از پرداخت عوارضی سهند-تبریز گفت: از وزیر راه می‌خواهیم تا با عنایت ویژه به این موضوع ورود کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل هاشم در خطبه‌های نماز جمعه این هفته‌ی تبریز ضمن خیر مقدم گویی به مهرداد بذرپاش وزیر راه، گفت: پرداخت عوارضی در آزادراه جدید سهند- تبریز به مردم شهر جدید سهند فشار مالی می‌آورد، کسی که به منزل خود می‌رود نباید عوارض پرداخت کند.

وی ادامه داد: نه تنها راهی برای حل مشکل این عوارض صورت نگرفته بلکه مقدارش افزایش نیز یافته است، به طوری که عوارض یک بار رفت و برگشت به شهر جدید سهند ۱۱ هزار تومان است، حالا اگر کسی در آنجا زندگی یا کار کند این مبلغ دو چندان می‌شود.

 آل هاشم خطاب به بذرپاش گفت: وقتی هم گله می‌کنیم می‌گویند طرف حساب پیمانکار است، به هر حال دولت باید به این مورد ورود کند حداقل مبلغ افزایش یافته کم شود.

وی در خصوص وضعیت جاده‌های استان گفت: وضعیت اتوبان تبریز-زنجان اگر درست نشود تمامی خودروهایی که در این جاده جاده تردد می‌کنند آسیب خواهند دید.

امام جمعه تبریز بر ضرورت ساماندهی جوامع حاشیه‌نشین شهر تبریز با توجه به استحکام کم واحدهای مسکونی و نوع بافت و اقلیم در برخی مناطق تاکید کرد.

وی ادامه داد: قطار تبریز به دانشگاه شهید مدنی برای حمل و نقل دانشجویان این دانشگاه کافی نیست از وزیر راه خواهشمندیم تا برای این موضوع نگاه ویژه‌ای داشته و دستور اضافه کردن یک واگن به این قطار را بدهد.

وی با اشاره به هفته‌ی کار و کارگر بیان کرد: دیدگاه اسلام به کارگران نگاهی قدرشناسانه بوده این در حالی است که نگاه سرمایه‌گذاری به کارگران به شکل استعماری است، جامعه باید خود را مدیون کارگر بداند چرا که ارزش دادن به کارگر ارزش به جامعه است.

 وی خاطرنشان کرد: جهش تولید در جامعه به واسطه‌ی کارگران تحقق می‌یابد لذا دولت و مجلس باید برای بهبود کسب‌وکار توان مضاعف داشته باشند و برای حمایت از کارگر شعار کافی نیست بلکه برای حفظ عزت کارگر باید اقدام عملی توسط مسئولان انجام شود.

آل هاشم در خصوص مشکلات جامعه‌ی کارگران گفت: تامین امنیت شغلی، همسان‌سازی حقوق کارگران با وضع تورم و اقتصاد، تامین مسکن با ساماندهی قراردادهای مناسب و ... از جمله مشکلات جامعه‌ی کارگری است.

وی با اشاره به روز معلم، گفت: نام‌گیری سالگرد شهادت آیت‌الله مطهری به عنوان روز معلم معنای عمیقی دارد معلم کسی است که در دل انسان چراغی روشن کرده و او را از جهالت به دانایی رهنمود می‌کند، معلم می‌تواند جامعه را از جهل به علم برساند و به آگاهی جامعه عمق ببخشد و به دانش جامعه بینش بخشد.

وی تاکید کرد: اگر قرار باشد در جامعه‌ای مبنای پذیرش سخن علم نباشد آن‌گاه در آن جامعه علم معلم هیچ ارزشی ندارد، بحث معیشت معلمان غیرقابل کتمان است و دولت و مجلس باید به وضعیت معیشت این قشر رسیدگی کنند.

امام جمعه تبریز با اشاره به سفر اخیر رئیس‌جمهور به کشور پاکستان، گفت: سفر ریاست جمهوری آقای رئیسی به پاکستان بسیار مهم بوده و موجب افزایش ارتباط سیاسی، اقتصادی، تجاری و... بین این دو کشور می‌شود.

وی ادامه داد: حمله‌ی ایران به رژیم صهیونیستی و تحقق عملیات وعده‌ی صادق با استقبال مردم پاکستان مواجه شده است، استقبال مردم از سفر رئیس‌جمهور کشورمان نشانگر دورنمای روشن و زمینه‌ساز وحدت بیشتر بین دو کشور است که امیدواریم این سفر بهره‌هایی خوبی برای کشورمان داشته باشد.

آل هاشم توضیح داد: طی روزهای اخیر شاهد گسترش اعتراضات دانشجویان و اساتید دانشگاه‌های آمریکا علیه رژیم صهیونسیتی بودیم که در این اعتراضات پلیس آمریکا در مقابل دانشجویانی که حامی مردم فلسطین بودند قرار گرفتند.

وی بیان کرد: دانشجویان آمریکا معتقدند که هئیت دولت آمریکا مالیات آن‌ها را در راه حمایت از رژیم صهیونیستی برای کشتن مردم مظلوم فلسطین و غزه خرج می‌کند.

آل هاشم تاکید کرد: روز ملی خلیج فارس امتداد هویت تاریخی و دیرپای مردم ایران زمین است که خلیج همیشه فارس، غیرانکارترین هویت تاریخ ایران است، روز خلیج فارس روز شادی برای مردم ایران است.

وی با اشاره به روز جهانی آزادای مطبوعاتی گفت: روز جهانی آزادی مطبوعات را به تمامی اهالی رسانه تبریک می‌گویم، البته منظور از آزادی مطبوعاتی ایجاد اغتشاش و انحراف در جامعه نیست بلکه آزادی در چارچوب قوانین کشور است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • انتقاد یک مداح بودجه سنگین نهاد‌های فرهنگی در موضوع حجاب
  • بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه | جمع مبلغ نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷ هزار میلیارد تومان!
  • کیهان: فاجعه برجام در انتظار لایحه عفاف! /جمهوری اسلامی: روحانیت خودش پیشقدم شود/از پرواز با بال استعداد‌ها تا پرواز با جت شخصی
  • عواقب بند س تبصره ۶ قانون بودجه | وقتی برای معافیت‌ها سقف تعیین شود چه می‌شود؟
  • پناه عجیب اریک تن هاخ به تاریخ؛ وقتی تیم‌سازی مفهومش را از دست می‌دهد
  • لزوم همکاری تمامی نهادها با پلیس در اجرای طزح نور
  • انتقاد امام جمعه تبریز از عوارضی آزادراه سهند-تبریز
  • مسؤولان پیگیر رفع بیکاری و مشکلات معیشتی مردم باشند
  • سیاست ارزی غلط دلیل احساس نشدن درآمدهای سرشار نفتی و رشد اقتصادی در زندگی مردم
  • آیت الله علوی بروجردی: روحانیت در عصر آیت‌الله بروجردی، با سازمان‌دهی ایشان به اوج رسید/ ایشان معتقد بودند ما برای دنیا حرف داریم