Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@20:13:30 GMT

آغاز دور تازه مذاکرات شرکت ملی پتروشیمی و شل

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۲۳۰۷۸

آغاز دور تازه مذاکرات شرکت ملی پتروشیمی و شل

مدیر سرمایه‌گذاری شرکت ملی پتروشیمی از آغاز دور تازه مذاکرات با شرکت شل در آینده ای نزدیک خبر داد و گفت: پس از این مذاکرات، نحوه مشارکت این شرکت در طرح‌های پتروشیمی مشخص می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، حسین علیمراد با بیان این که شرکت‌های خارجی متقاضی سرمایه‌گذاری در ایران علاقه‌مند به مشارکت با شرکت ملی صنایع پتروشیمی یا پایش ازسوی این شرکت هستند، افزود: با توجه به منع قانونی مشارکت شرکت ملی صنایع پتروشیمی در سرمایه‌گذاری، این موضوع امکانپذیر نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که مذاکره با شرکت‌های صاحب نام اروپایی و آسیایی تداوم دارد و تاکنون نتایج بسیار خوبی به دست آمده است،

مدیر سرمایه گذاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به این که این شرکت تنها می‌تواند روی پروژه های خاص با فناوری نو و در مناطق کمتر توسعه یافته سرمایه‌گذاری کند، ادامه داد: بنابراین شرکت‌های خارجی را یا به سمت این پروژه‌ها سوق می‌دهیم تا مشارکت آنها افزایش یابد و یا به سمت بخش خصوصی هدایت می‌کنیم.

علیمراد، حجم متقاضیان داخلی برای سرمایه‌گذاری در طرح‌های پتروشیمی را بسیار بیشتر از تعداد پروژه‌هایی که امکان تخصیص و یا صدور مجوز احداث دارند، دانست و گفت: بر همین اساس، شرکت‌های متقاضی سرمایه‌گذاری در این طرح‌ها با معیارهای خاصی اولویت‌بندی می‌شوند.

وی با بیان این که هم‌اکنون بیش از ۱۷۶ متقاضی سرمایه‌گذاری داخلی وجود دارد، اظهار کرد: به عنوان مثال بر اساس مطالعات مدیریت برنامه ریزی شرکت ملی صنایع پتروشیمی، بیش از ۵ طرح PDH  (تبدیل پروپان به پروپیلن) نمی توان در کشور داشته باشیم در صورتی که متقاضی سرمایه‌گذاری در این طرح ۲۰ شرکت است؛ توانمندی‌های مالی، اجرایی و طرح تجاری سازی مناسب، تعیین کننده اطمینان لازم برای اجرای طرح خواهد بود که در صورت احراز، مجوز احداث صادر می‌شود.

مدیر سرمایه‌گذاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به این که در جذب سرمایه خارجی رویکرد بخش خصوصی با دیدگاه و راهبرد دولت به طور کامل همسو نیست، افزود: بخش خصوصی نگاه اقتصادی به مشارکت دارد و شرکت ملی صنایع پتروشیمی به لحاظ راهبردی خواهان مشارکت و جذب سرمایه‌های خارجی است. بر همین اساس دولت و شرکت ملی صنایع پتروشیمی تمام تلاش خود را می‌کند تا بخش خصوصی به سمت مشارکت با سرمایه‌گذاران خارجی حرکت کند.

علیمراد در مورد شرایط بانک‌های خارجی در صنعت پتروشیمی گفت: با توجه به اعلام پایبندی کشورهای اروپایی به توافق نامه برجام و علاقه‌مندی شرکت‌های به نام اروپایی به سرمایه‌گذاری در ایران، امیدواریم که همکاری میان بانک‌های ایرانی و اروپایی بیش از این افزایش یافته و منجر به حضور بانک‌ها به صورت انفرادی و یا کنسرسیومی شود. هدف این است که در گام نخست تامین مالی یک پروژه کوچک را به انجام برسانیم تا سدشکنی برای حضور بانک‌های اصلی و تامین مالی پروژه‌های بزرگ باشد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۲۳۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان گفت: دو خوشه‌ پشتیبانی و تجهیزات صنایع مرتبط با فولاد، پتروشیمی و تجهیزات حفاری به منظور رونق کسب و کار صنایع وابسته به این دو صنعت، در استان ایجاد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان علی مهدی‌پور _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در یک گفت‌وگوی رسانه‌ای اظهار کرد: شکل‌گیری خوشه‌های صنعتی اهمیت زیادی دارد و با ایجاد این خوشه‌های صنعتی چندین واحد صنعتی راکد نیز به چرخه تولید بازگشت.

وی افزود: دو خوشه پشتیبانی و تجهیزات صنایع مرتبط با فولاد، پتروشیمی و تجهیزات حفاری (تأمین و ساخت و تعمیر) به منظور رونق کسب و کار صنایع وابسته به این دو صنعت در استان ایجاد شد، با ایجاد این دو خوشه صنعتی دو قرارداد به مبالغ یک میلیون یورو و ۴۶۰ میلیارد ریال با صنایع بزرگ استان در راستای تولید و تأمین تجهیزات مورد نیاز آن‌ها منعقد شد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خاطرنشان کرد: افزایش گردش مالی، توسعه قراردادهای قبلی، سفارش‌گیری از صنایع بزرگ و جلوگیری از خروج سفارش‌ها در استان از مزیت‌های راه‌اندازی این خوشه‌ها است، همچنین راه‌اندازی این خوشه‌ها و شناسایی ظرفیت‌های فنی موجود در استان باید جلب رضایت شرکت‌های بزرگ صنعتی را به همراه داشته است.

مهدی‌پور با اشاره به نقش و جایگاه صنایع کوچک و متوسط، اضافه کرد: این صنایع عامل اصلی رشد و توسعه کارآفرینی و نوآوری است که در رفع بیکاری و محرومیت بسیار اثرگذار است و فرصت‌های جدیدی را برای جذب سرمایه گذار ایجاد می‌کند.

وی با بیان اینکه استفاده از خوشه‌های صنعتی در توسعه صنایع کوچک و متوسط یکی از روش‌های مؤثر و کارآمد است، ادامه داد: یک خوشه موفق می‌تواند نیرویی جهت‌دهنده تلقی شود که توسعه یک حوزه صنعتی خاص یا یک اقتصاد منطقه‌ای را در بهترین شکل ممکن به وجود آورد.

کد خبر 748739

دیگر خبرها

  • راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ تشریح شد
  • نام جدید باشگاه استقلال رسماً مشخص شد
  • رسمی؛ نام استقلال تغییر کرد
  • پتروشیمی، نام باشگاه استقلال را تغییر داد
  • تغییر نام استقلال به «استقلال خلیج‌فارس»
  • تغییر نام استقلال به استقلال خلیج فارس
  • رسمی؛ نام استقلال تغییر کرد | «خلیج فارس» مقابل اسم آبی ها
  • رسمی: خطیر در استقلال ماندنی شد
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • پیش‌بینی بورس در هفته دوم اردیبشهت ۱۴۰۳/ یکه‌تازی فولادی و پتروشیمی‌ها در این هفته