Web Analytics Made Easy - Statcounter

حبیب‌الله طاهرخانی امروز در نشست نمایشگاه حمل و نقل اظهارداشت: سیاست شهرهای جدید ابتدا با هدف تمرکز و تراکم‌زدایی از کلان‌شهرها به عنوان سیاست اصولی انتخاب شد تا امکان ارتقای کیفیت زندگی را فراهم کند.

وی ادامه داد: ارتباطات از وجوه اصلی تعریف مناطق کلان‌شهری است و شدت ارتباطات حومه و شهر ما در حوزه و حدود مناطق کلان‌شهری را مشخص می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مثلاً در شرق تهران پس از بومهن و یا در جنوب تهران پس از پرند ترافیک کاهش می‌یابد و این حدود را مشخص می‌کند.

طاهرخانی ادامه داد: طرح‌های جدید در مناطق کلان‌شهری و بابت تراکم‌زدایی انتخاب شدند، ارتباطات و حمل و نقل از وجوه محوری شرکت عمران شهرهای جدید است.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: شرکت عمران شهرهای جدید پس از الحاق راه و مسکن از وحدت سیاست‌گذاری در حوزه راه و شهرسازی برخوردار است.

طاهرخانی ادامه داد: در حمل و نقل شهرهای جدید ۳ وجه را دنبال می‌کنیم که یکی حمل نقل آزادراهی نظیر آزادراه تهران-پردیس است.

وی گفت: شرکت عمران شهرهای جدید آزادراه تبریز-سهند را در دستور کار قرار داد و تا ۱۸ ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد، این آزادراه نقش موثری در کاهش تلفات سوانح رانندگی و مسائل کلان‌شهر تبریز دارد.

طاهرخانی گفت: در اجرای طرح‌های آزادراهی با شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل همکاری می‌کنیم.

وی افزود: کنار گذر غربی اصفهان نیز با مشارکت شرکت عمران شهرهای جدید احداث و شهر جدید مجلسی به آن اضافه می‌شود.

مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید افزود: در آزادراه آبیک-چرمشهر در حال رایزنی هستیم تا دسترسی پرند به این آزادراه کامل شود.

وی افزود: آزادراه مشهد-گلبهار-چناران نیز از کنار شهر جدید گلبهار می‌گذرد و به آن وصل می‌شود.

طاهرخانی با بیان اینکه اختلال در حوزه حمل و نقل کارکرد شهرهای جدید را کاهش می‌دهد، گفت: به عنوان مثال اختلال در حمل و نقل غرب تهران موجب شده است هشتگرد با کمترین استقبال مواجه شود.

وی حوزه ریلی را یکی دیگر از وجوه فعالیت شرکت عمران شهرهای جدید عنوان کرد و گفت: متولی احداث قطارهای برقی حومه‌ای شرکت عمران شهرهای جدید است. هم‌اکنون قطار برقی حومه‌ای کرج-هشتگرد در مراحل نهایی است و ابتدای سال آینده افتتاح می‌شود.

مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید افزود: قطار برقی حومه‌ای اصفهان-بهارستان در مرحله قرارداد ریل‌گذاری و ساخت ایستگاه‌ها با مشارکت عمومی-خصوصی است و در حوزه ایستگاه‌ها در مراحل فراخوان جذب شریک هستیم.

وی ادامه داد: قطار برقی حومه‌ای فولادشهر-اصفهان نیز در دست مطالعه است همچنین قطار برقی حومه‌ای مشهد-گلبهار به طول ۴۰ کیلومتر در حال اجراست و مسیر آزاد شده است؛ در این پروژه ۱۸۰ میلیون یورو فاینانس به تائید شورای اقتصاد رسید که با نهایی شدن آن پروژه سرعت می‌گیرد.

وی افزود: همچنین در پرند خط ۸ متروی تهران که تا فرودگاه امام آمده است به این شهر جدید متصل خواهد شد اما اتصال فرودگاه امام به پرند در اولویت شهرداری نیست در حالیکه در پرند ابنیه کاملاً اجرا و در بخش‌هایی از مسیر ریل‌گذاری انجام شده است.

وی افزود: ایستگاه پرند نیز ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد؛ همچنین در حوزه ۲ خطه کردن تهران-پرند با شرکت راه‌آهن مشارکت می‌کنیم؛ شرکت عمران ۱۳۵ میلیارد تومان از منابع داخلی به راه‌آهن کمک می‌کند تا دوخطه سازی اجرا شود البته در حال حاضر ۱۱ رام قطار بین تهران تا پرند در حال حرکت است.

وی با تاکید بر اینکه قطار حومه‌ای برقی تهران-اندیشه در دستور کار است، اظهارداشت: منتظر تأمین اعتبار هستیم تا پروژه برقی حومه‌ای تبریز-سهند، تهران-پردیس و شیراز-صدرا که جزء اولویت‌هاست اجرا شود.

وی افزود: مطالعات مترو تهران-پردیس نیز به طور کامل انجام شده است و در ردیف‌های متفرقه بودجه اعتبار محدودی برای آن در نظر گرفته شد.

انتهای پیام/

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۴۹۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ متروی قم در پیچ ؛ واگن 6 میلیاردی به 51 میلیارد رسید!

تین نیوز

سازمان قطار شهری شهرداری قم قرارداد ساخت متروی قم در شهریور ۱۳۹۰ را بست و قرار شد در سال ۱۳۹۵ این پروژه به بهره برداری برسد اما به دلایل مختلف چنین اتفاقی نیفتاد.

به گزارش خبرنگار تین نیوز، آبان ماه 1402 بود که طرح تحقیق و تفحص از قطار شهری قم در شورای اسلامی شهر قم  مطرح و پس از یک بررسی همراه با چالش و جنجال در نهایت با ۶ رأی ممتنع ، یک مخالف و ۶ رأی موافق به تصویب نرسید.

 رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر قم در خلال بررسی طرح تحقیق و تفحص از سازمان قطار شهری شهرداری قم اذعان داشت: این پروژه باید طی ۶ سال به بهره برداری می رسید که هنوز درگیر و دار مباحث مختلف فنی و اجرایی است. متاسفانه میزان پیشرفت فیزیکی قطار شهری قم به خاطر عوامل متعددی که نیازمند بررسی های ویژه است، بسیار عقب تر از پیش بینی های اولیه است.

مطلب پربازدید مرتبط را بخوانید:

خط 4 متروی مشهد به شهرک مهرگان نمی رسد؟

به گفته اعضای شورای اسلامی شهر قم  در حالی که تا چند سال پیش امکان خرید هر واگن قطار شهری با قیمت ۶ میلیارد تومانی ممکن بود که هم‌اکنون باید بیش از ۵۱ میلیارد تومان برای هر واگن هزینه شود.

 راه اندازی متروی قم به قدری زمان بر شده که در حال حاضر  مهمترین مطالبه عمومی مردم قم در حوزه حمل ونقل عمومی به شمار می رود. این روزها کارزاری در جریان است که خواهان تسریع در راه اندازی متروی قم است. در خواست مردم شهر قم از سید مرتضی سقاییان نژاد اصفهانی؛ شهردار قم و شورای اسلامی شهر قم راه اندازی سریع متروی قم است.

در کارزار «درخواست راه اندازی سریع مترو قم» خطاب به این مسئولان آمده است: ساخت مترو قم زمان زیادی برده و مردم نیاز دارند هرچه سریع تر از این خدمات بهره برداری کنند. بنابراین با توجه به نیاز شهروندان و آسان شدن حمل و نقل و پیشرفت و رونق شهر مقدس قم، ما امضاکنندگان این کارزار از شما درخواست داریم این موضوع را پیگیری کنید تا هرچه سریع تر به بهره برداری از این خدمات دست یابیم.

به گفته اعضای شورای شهر قم برای ارتقای حمل ونقل عمومی ردیف بودجه قابل توجهی اختصاص داده شده است اما هنوز این مهم عملیاتی نشده است و انتظار و مطالبه از شهرداری تحقق آن است.

گفتنی است خط یک متروی قم به طول ۱۴.۸ کیلومتر و ۱۴ ایستگاه عبوری در حال احداث است. فاز نخست خط یک مترو قم در قالب ۶ ایستگاه حدفاصل قلعه کامکار تا میدان مطهری ۹۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

همچنین خط دو مترو نیز به طول ۱۵.۵ کیلومتر از شهرک پردیسان آغاز و در محدوده چهارراه بازار قم خاتمه می یابد.

متروی قم آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ◄ متروی قم در پیچ ؛ واگن 6 میلیاردی به 51 میلیارد رسید!
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • میدان ونک سه طبقه می شود + جزئیات
  • میدان ونک ۳ طبقه می‌شود
  • جزئیات جدید از ۳ طبقه کردن میدان ونک
  • میدان ونک تهران ۳ طبقه می‌شود
  • جزئیات جدید از پروژه ۳ طبقه کردن میدان ونک تهران
  • اعلام جزئیات جدید از سه طبقه کردن میدان ونک
  • جزئیات جدید از ۳ طبقه کردن میدان ونک اعلام شد
  • افزایش عجیب نرخ اجاره در شهرهای جدید/ رقم‌های اجاره در پرند چه تغییری کرد؟