سرمایهگذاری هزار میلیارد تومانی بخش خصوص در بندر امیرآباد/ اشتغالزایی برای 1600 نفر
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۵۳۹۲۶
مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد با بیان اینکه در منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد، سرمایهگذاران داخلی و خارجی فعال هستند، گفت: تاکنون بالغ بر هزار و 100 میلیارد تومان در این بندر توسط بخش خصوصی سرمایهگذاری شده است.به گزارش بلاغ، سیاوش رضوانی در حاشیه بازدید از غرفه بندر امیرآباد در دومین نمایشگاه بینالمللی حملونقل و صنایع وابسته، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ترانزیت کالا به کشورهای آسیای میانه، عراق و افغانستان از اصلیترین برنامههای این بندر است که میتواند نقش بهسزایی را در تولید و اشتغال منطقه ایفا کند.
بیشتر بخوانید:
اخبار روز خبربان
وی با اشاره به اینکه اسکله رورو ریلی میتواند ترانزیت کالا را فعالتر کند، افزود: با افتتاح اسکله رورو ریلی، انواع کالا از قبیل چوب، غلات، کانتینر یخچالی، گوشت و صیفیجات میان بندر امیرآباد و کشور روسیه ترانزیت میشود.
مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد بیان کرد: در حال حاضر، ۲۰ شرکت بخش خصوصی در منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد سرمایهگذاری کردهاند و این بندر بهعنوان اولین بندر در سطح بنادر کشور است که کارخانه تولیدی آن عملیاتی شده است.
رضوانی با بیان اینکه در منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد، سرمایهگذاران داخلی و خارجی فعال هستند، خاطرنشان کرد: تاکنون بالغ بر هزار و 100 میلیارد تومان از قبیل سیلوها، انبارها و کارخانههای تولیدی با اشتغالزایی یکهزار و 600 نفر در این بندر توسط بخش خصوصی سرمایهگذاری شده است.

منبع: بلاغ مازندران
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۵۳۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
شتاب توسعه در تامین زیرساختهای منطقه ویژه اقتصادی کاشان/ اعلام آمادگی ۲۴ شرکت جهت سرمایه گذاری در منطقه
منطقه ویژه اقتصادی کاشان با هدف توسعه زیرساخت ها، تسهیل و تسریع در جذب سرمایه گذاران؛ اقدامات توسعهای را به ویژه در بخش تامین انرژی سرعت بخشیده است.
به گزارش روابط عمومی ایمیدرو، منطقه ویژه اقتصادی کاشان (تحت پوشش ایمیدرو) تامین گاز، برق و آب پایدار را در دستور کار قرار داده است.
آب
نیاز آبی منطقه ویژه اقتصادی کاشان در فاز نخست جهت مصارف صنایع، خدمات، فضای سبز و... در حدود ۱۰۰ لیتر بر ثانیه برآورد شده است. در این راستا جهت تأمین آب در افق کوتاه مدت یک حلقه چاه ۱۰ لیتر بر ثانیه در نظر گرفته شده و برای افق بلند مدت؛ نیاز تأمین آبی از طریق انتقال پساب کاشان انجام خواهد شد.
برق
در این خصوص مکان اصلاحی پست در بخش جنوب غربی توسط اداره برق منطقهای تأیید شده و در دست اقدام است. تأمین برق ۲ مگاوات و شبکه توزیع ۲۰ کیلوولت در دست اقدام است.
گاز
عقد قرارداد انتقال گاز از خط "سن سن" به میزان ۱۰ هزار مترمکعب برساعت و پرداخت هزینههای مربوطه به شرکت ملی گاز انجام شده است. نقشههای طراحی و گروه بندی شبکه تغذیه گاز به همراه جدول کاربری و مصارف بر حسب ایستگاه تقلیل فشار ۱۰۰۰۰ متر مکعب بر ساعت به شرکت گاز استان اصفهان جهت بررسی ارسال شده است.
مساحت اراضی منطقه ویژه اقتصادی کاشان، بالغ بر ۱۳۴۵ هکتار بوده که فاز نخست آن با مساحت ۲۵۰ هکتار در حال آمادهسازی است. در این منطقه، از ۲۴ رشته اصلی فعالیت صنعتی موجود، ۱۱ رشته قابلیت استقرار دارند که تولید برخی محصولات دارای اولویت بیشتری به منظور سرمایهگذاری در فاز نخست است.
مساحت اراضی واگذار شده تا ماه جاری؛ ۵۲۵۹۷ مترمربع
تعداد شرکتهای مستقر در منطقه ویژه اقتصادی کاشان و همچنین شرکتهای متقاضی سرمایهگذاری با توجه به تکمیل تدریجی زیرساختها در منطقه رو به افزایش است. تعداد متقاضیان تا کنون در مجموع به ۲۴ شرکت رسیده است.
در این بین، ۳ شرکت با در نظر گرفتن چارچوب دستورالعمل اجرایی مناطق ویژه ابلاغی ایمیدرو، واجد شرایط واگذاری زمین تشخیص داده شدهاند و در مرحله تحویل زمین قرار دارند.
مجموع مساحت اراضی واگذار شده تاکنون؛ معادل ۵۲۵۹۷ مترمربع با سرمایه گذاری ۸۵۰ میلیارد ریال و اشتغالزایی ۱۴۵ نفر در زمان بهرهبرداری کامل است.