Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر جهاد کشاورزی گلوگاه از وارد شدن خسارت به 120 هکتار از مزارع کلزای شهرستان توسط پرندگان مهاجر خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از گلوگاه ما، غلامرضا قنبری در خصوص خسارات وارده پرندگان مهاجر به محصولات کشاورزان گلوگاهی، گفت: شهرستان گلوگاه بدلیل مجاورت با پناهگاه حیات وحش میانکاله که همه ساله پذیرای تعداد زیادی از پرندگان مهاجر می‌باشد، چند سالی است که بدلیل تغییرات دمایی، کاهش نزولات جوی و کمبود مواد غذایی با حمله این پرندگان بصورت دسته‌های دو هزارتایی زنگوله بال و چکاوک به مزارع کلزا جهت تهیه مواد غذایی خود، مواجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: امسال به ۱۲۰ هکتار از اراضی تحت کشت کلزا خسارت وارد شد که ۷۵ هکتار به شخم و شیار مجدد، کشت گندم و ۴۵ هکتار دیگر به واکاری و نشای مجدد جهت پر کردن فضاهای خسارت دیده منجر گردید.

مدیر جهاد کشاورزی گلوگاه افزود: با توجه به مکاتبات و جلسات برگزار شده با اداره محیط زیست، جهاد کشاورزی گلوگاه پیگیر اخذ مجوز میرشکار و توپ کلاغ‌پران برای هر روستا می‌باشد.

قنبری در خصوص برگزاری کلاس‌های آموزی برای کشاورزان گفت: یکی از رسالت‌ها و وظایف مهم جهاد کشاورزی آموزش کشاورزان و تولیدکنندگان زیرمجموعه این بخش است و در همین راستا تعداد ۱۵۰ کلاس و دوره آموزشی، همایش و کار در مزرعه برای سه هزار و ۹۰۰ نفر از بهره‌برداران در بخش‌های زراعت، دامداری و باغداری برگزار گردید.

وی بیان کرد: توزیع بورشور و کتابچه، آموزش‌های حضوری و نصب بنرهای اطلاع رسانی از دیگر اقدامات جهاد کشاورزی گلوگاه در جهت افزایش سطح آگاهی تولیدکنندگان بخش کشاورزی بوده است.

وی در پایان گفت: با انعقاد تفاهمنامه‌ای بین جهاد کشاورزی و آموزش و پرورش، آموزش مفاهیم بنیادین حفظ و جلوگیری از فرسایش خاک به دانش آموزان مقاطع ابتدایی و راهنمایی در دستور کار و برنامه‌های جهاد کشاورزی گلوگاه قرار گرفت.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۵۷۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی برداشت ۶۰۰۰ تن کلزا در مزارع لرستان

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی لرستان از پیش‌بینی برداشت حدود ۶۰۰۰تن کلزا در مزارع این استان خبر داد. - اخبار استانها -

کامران پیرزادی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد با اعلام اینکه بیش از 90درصد روغن خوراکی  موردنیاز کشور از طریق واردات روغن یا دانه روغنی تأمین می‌شود، اظهار داشت: کشت دانه‌های روغنی برای خودکفایی و کاهش وابستگی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

او با بیان اینکه کلزا یکی از محصولات اساسی و استراتژیک برای تأمین روغن است، اضافه کرد: دانۀ کلزا حاوی بیش از 46درصد روغن است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به وجود پروتئین 39درصدی در کنجالۀ کلزا، اعلام کرد: کنجالۀ این محصول درصد پروتئین بیشتری از سویا دارد و می‎‌تواند به‌عنوان  خوراک دام و جایگزین سویا استفاده شود.

پیش‌بینی برداشت 150هزار تن جو در لرستان

پیرزادی با بیان اینکه کاشت کلزا در تناوب با غلات باعث کاهش آفات و بیماری‌ها  در محصولات زراعی و افزایش محصول می‌شود، تأکید کرد: این محصول در توسعۀ صنعت پرورش زنبورعسل هم اثرگذار است.

او بیان کرد: 3504 هکتار سطح زیر کشت دانۀ روغنی کلزا  در لرستان طی سال زراعی جدید است و میانگین عملکرد این محصول نیز 1.7 تن در هر هکتار است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی لرستان عنوان کرد: کلزا در سلسله، خرم‌آباد، کوهدشت، پلدختر و  دورود نسبت به سایر شهرستان‌های این استان بیشتر کشت و تولید می‌شود.

پیرزادی اعلام کرد: مبارزۀ شیمیایی با علف‌های هرز کلزا در سطح 768 هکتار به‌صورت پیش‌رویش و مبارزه با علف‌های هرز کشیده‌برگ در 3000هکتار از اراضی لرستان انجام شده‌است.

او با اشاره به مبارزه با علف‌های پهن‌برگ کلزا در سطح 290هکتار از مزارع لرستان، اضافه کرد: مبارزۀ شیمیایی با آفات این محصول در سطح 2538هکتار از مزارع این استان انجام شده‌است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی لرستان تأکید کرد: بیشتر ارقام گندم کشت‌شده در مزارع این استان به بیماری زنگ زرد حساس است.

پیرزادی هشدار داد: کشاورزان به‌دلیل بارندگی‌های اخیر و وجود شرایط لازم برای گسترش زنگ زرد در صورت مشاهده علائم این بیماری مزارع خود را با مشاورۀ کارشناسان سم‌پاشی کنند.

انتهای پیام/ 644/.

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی برداشت ۳۰ هزار تن گندم مازاد از مزارع آبدانان
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • هجوم ملخ‌ها به مزارع روستای لندی منطقه میانکوه
  • پیش‌بینی برداشت ۶۰۰۰ تن کلزا در مزارع لرستان
  • برداشت سه تن زعفران از مزارع لرستان
  • سلسله قطب تولید کلزای لرستان
  • تولید ۵.۵تن گندم آبی در هر هکتار از مزارع لرستان
  • کشت گندم و جو در چهار هزار و ۵۰۰ هکتار از مزارع رخ
  • سیلاب هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال به آزادشهر و رامیان خسارت زد
  • برداشت چغندر قند از اراضی کشاورزی خوزستان