Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش و پرورش گیلان، آسیب شناسی حوزه‌های مختلف آموزش و پرورش را از اهداف استراتژیک آموزش و پرورش استان معرفی کرد و گفت: نسل امروز با شیوه‌های فکری و علمی در حال فعالیت است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، مهدی حاجتی صبح امروز در همایش تجلیل از پژوهشگران برتر دانش‌آموز و فرهنگی استان گیلان در رشت اظهار داشت: آموزش و پرورش نیار به کارهای پژوهشی زیادی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان با بیان اینکه اهداف آموزش و پرورش بر اساس اسناد بالادستی در افق 1404 مشخص شده است عنوان داشت: اسنادی مانند سیاست‌های ابلاغی مقام‌معظم رهبری و سندتحول بنیادین مشخص کننده این اهداف هستند.

حاجتی با تاکید بر لزوم تعریف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در مسیر اندیشه و تفکر خاطرنشان کرد: در حال حاضر نیروی انسانی نقشی تعیین کننده و اثرگذار در آموزش و پرورش گیلان دارد.

وی با تاکید بر لزوم هماهنگی استراتژی‌های سازمانی و منابع انسانی تصریح کرد: باید بررسی‌های لازم در راستای ایجاد تناسب میان این دو عامل انجام شود تا بدانیم با نیروی انسانی موجود می‌توانیم به اهداف سازمانی خود برسیم یا خیر.

مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان آسیب شناسی حوزه‌های مختلف آموزش و پرورش را از اهداف استراتژیک آموزش و پرورش استان گیلان معرفی کرد و افزود: در حال حاضر شاهد هستیم که نسل امروز با شیوه‌های فکری و علمی در حال فعالیت است.

حاجتی با بیان اینکه شکوفا کردن استعداد دانش‌آموزان وظیفه آموزش و پرورش است تصریح کرد: باید تلاش کنیم تا فرهنگ پژوهش محوری را در میان دانش‌آموزان گسترش داده و بستر مناسب برای فعالیتشان را ایجاد کنیم.

وی با تاکید بر اینکه سرمایه‌های کشور فقط منابع‌ زیرزمینی نیستند خاطرنشان کرد: باید دیدگاه‌های قدیمی را از خودمان دور کنیم و باور کنیم که سرمایه‌ها و ثروت‌های اصلی کشور نیروی‌های انسانی هستند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان مدرسه را بستری برای شکوفایی دانش‌آموزان معرفی کرد و گفت: در پاره‌ای از اوقات سرعت رشد پژوهش در میان دانش‌آموزان کاهش پیدا می‌کند اما ما موظفیم ابزار سرعت بخشیدن امر پژوهش را در اختیار آنان بگذاریم.

حاجتی با تاکید بر اینکه متاسفانه منابع تخصیص داده شده به حوزه تحقیق و پژوهش ناچیز است خاطرنشان کرد: منابع تخصیص داده شده پاسخگوی نیاز پژوهشگران نیست و باید برای تامین منابع اقتصادی در حوزه تحقیقات فکری شود.

انتهای پیام/

R7877/P1336/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۵۸۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روی «کیفیت بخشی به نظام آموزشی» و «تقویت مدارس دولتی» تمرکز داریم

ایسنا/کرمانشاه زنگ سپاس معلم به مناسبت روز معلم در مدارس کرمانشاه نواخته شد.

آیین نمادین زنگ سپاس معلم با حضور استاندار و جمعی از مسئولین، امروز(یازدهم اردیبهشت) در هنرستان صنایع شیمیایی کرمانشاه برگزار و زنگ سپاس معلم توسط استاندار کرمانشاه به صدا درآمد.

سلمان محمدی مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در این مراسم با اشاره به نقش مهم معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان، افزود: همه ما در هر جایگاهی که هستیم باید قدردان زحمات معلم‌های خود باشیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به تهیه نقشه راه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، گفت: الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تدوین شده و قرار شده این الگو در یک برنامه سه ساله در همه مدارس پیاده شود.

وی افزود: از مهرماه امسال این الگو در ۲۰ درصد مدارس دولتی اجرا خواهد شد و در سال تحصیلی بعد ۴۰ درصد و سال بعد از آن هم ۴۰ درصد دیگر مدارس زیر پوشش این طرح خواهند رفت.

وی اضافه کرد: همچنین قرار شده مهر ماه امسال ۵۰ درصد مدارس غیردولتی و خاص هم بر اساس الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اداره شوند.

محمدی در ادامه اشاره‌ای هم به آثار مثبت اعمال معدل امتحانات نهایی در نتیجه آزمون سراسری داشت و گفت: نتیجه اجرای این طرح در مناطق محروم به خوبی خود را نشان داد. به عنوان مثال در استانی مثل کرمانشاه در حالی که در گذشته هیچ رتبه برتری در کنکور نداشتیم، سال گذشته دو رتبه برتر کنکور و ۲۷ رتبه زیر 100 و بیش از۲۷۰ رتبه زیر هزار داشتیم.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه بنا داریم امسال روی دو موضوع کیفیت بخشی به نظام آموزشی و تقویت مدارس دولتی به عنوان دو مطالبه اصلی مقام معظم رهبری در حوزه تعلیم و ترتیب تمرکز کنیم، گفت: در جهت کیفیت بخشی به نظام آموزشی برای بالا بردن معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان برنامه‌ریزی کرده‌ایم. 

وی در ادامه اشاره‌ای هم به اجرای طرح شهید سید محمدسعید جعفری در استان داشت و گفت: در این طرح اردوهای دانش‌آموزی به عنوان بستری برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان مورد توجه قرار گرفته و این طرح در نهایت شناسایی استعدادهای دانش آموزان را دنبال می‌کند.

محمدی همچنین با اشاره به اجرای طرح شهید سلیمانی در راستای تجهیز مدارس به امکانات ورزشی، گفت: در 1.5 سال گذشته قریب 60 مکان ورزشی با هدف نهادینه کردن ساحت زیستی بدنی در مدارس استان کرمانشاه ایجاد شده است.

وی با اشاره به افزایش سهم آموزش و پرورش از اعتبارات عمرانی شهرستان‌ها گفت: سهم آموزش و پرورش از اعتبارات عمرانی شهرستانها از 30 میلیارد تومان در سنوات قبل به 100 میلیارد تومان در سال گذشته رسید و امیدواریم در بودجه امسال شاهد توجه بیشتر به آموزش و پرورش در اختصاص بودجه باشیم.

کسب رتبه برتر شورای آموزش و پرورش استان در سطح کشوری، کسب رتبه برتر شورای تحقیقات آموزش و پرورش و نیز رتبه برتر در اجرای پروژه مهر از مهمترین افتخارآفرینی‌های دستگاه تعلیم و تربیت استان کرمانشاه در سال گذشته بود که محمدی از آنها یاد کرد.

امروز، زنگ سپاس معلم در دیگر مدارس استان کرمانشاه هم به صدا درآمد.

انتهای پیام
 

دیگر خبرها

  • کمبود فضای آموزشی رنج معلمان روستاها/علم هدیه معلم به انسان‌ها
  • ۴۰ درصد فضاهای آموزشی بَردَسکَن خراسان رضوی در طرح نوسازی قرار گرفته‌ است
  • از معلم جان روشن یافتیم‌
  • ۳۰درصد ساختمان‌های آموزشی گناباد فرسوده است
  • کمک ۲۳۰ میلیارد ریالی خیرین برای مدرسه سازی در گناباد
  • نواخته شدن زنگ سپاس در مدارس گیلان
  • خطر فرونشست در کمین ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • روی «کیفیت بخشی به نظام آموزشی» و «تقویت مدارس دولتی» تمرکز داریم
  • شست و شوی مغزی کودکان روسیه و مهیا کردن آنها برای جنگ/آموزش و پرورش در خدمت اهداف حکومت