Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرمربی پیشین تیم ملی تکواندو گفت: تغییر مدیریت در فدراسیون خواست اکثر جامعه تکواندو است و برای برون رفت از شرایط فعلی ضروری است.

حسن ملکی با بیان مطلب فوق به خبرنگار مهر گفت: جامعه تکواندو علاقمند بود تا رئیس فدراسیون شرایط حاد این رشته المپیکی درک می کرد و با کمک به انتخاب فردی اصلح، نام خود را در ورزش تکواندو جاودانه می کرد که متاسفانه نگاه به این موضوع فراتر از آن چیزی است که انتظارش می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تکواندو روند خوبی را در چهار سال اخیر نداشت و این موضوع بخصوص بعد از بازیهای المپیک وضوح نمایان شد و انتقاد اغلب کارشناسان و ملی پوشان را به همراه داشت. اینکه وزارت ورزش به چنین نتیجه ای رسیده در واقع برای دلسوزان تکواندو جای خوشحالی و مسرت دارد.

سرمربی پیشین تیم ملی در خصوص تعلیق فدراسیون تکواندو هم گفت: چنین چیزی صحت نداشته و ساخته ذهن افرادی است که موقعیت خود را در فدراسیون تکواندو در خطر می بینند. پیش از این هم شاهد چنین جریان سازی‌هایی در برابر انتقادات منطقی بوده است. تعلیق هیچ منشایی ندارد.

ملکی با بیان اینکه ادامه روند فعلی به سود تکواندو نیست اظهار داشت: با بررسی کوتاه و اجمالی به نتایج رقابتهای قهرمانی جهان و چهار دوره گرندپری در سال ۲۰۱۷، می توان به خوبی به اوضاع نابسامان این رشته پی برد و امیدوارم روز شنبه اتفاق خوبی برای اهالی تکواندو بیفتد.

این کارشناس تکواندو ادامه داد: تکواندو ایران نیاز به خونی تازه و تفکری جدید در راس هرم مدیریتی خود را دارد. حضور ادامه دار شخصی از بدنه فعلی فدراسیون یعنی تداوم همان روند قبلی، پتانسیل ما در این رشته زیاد است، ولی مشکلات مدیریتی و بکار گیری افرادی که در اندازه کارهای بزرگ نیستند باعث شده، ایران جایگاه اصلی در سطح جهان را از دست داده و شاهد شکست های ناراحت کننده ای باشیم.

وی افزود: شما به سازمان تیم های ملی توجه کنید، فردی که کمترین تجربه و شناخت را از این مسائل ملی دارد، به این سمت انتخاب می شود، نتیجه هم که برای همه اهالی تکواندو مشخص است. و یا فردی که از خط قرمز نظام عبور کرده و مبارزه نماینده رژیم اشغالگر قدس را قضاوت کرده ، نامزد شده و مورد حمایت رئیس قرار می گیرد.

ملکی در پایان گفت: در میان نامزدها مختار کلانتری، لقمان کشاورز و جمشید سهرابی با سوابق روشن مدیریتی و علمی قرار دارند که هرکدام می توانند سکان این کشتی طوفان زده را به خوبی هدایت کنند و امیدوارم روز دوم دیماه شاهد تصمیمی درست و منطقی از سوی اعضای مجمع باشیم.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۶۵۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر فرهنگ: فیلم سینمایی «حکیم نظامی» ساخته می‌شود

به گزارش صدای ایران از ایرنا از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی بامداد چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه به منظور شرکت در ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی بین فرهنگی در باکو عازم آذربایجان شد و جمعه ۱۴ اردیبهشت ماه در آخرین روز از سفر خود از موزه تاریخ ادبیات شهر باکو بازدید کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه این بازدید ضمن برشمردن شخصیت‌های مشترک فرهنگی دو کشور گفت: به مفاخر بزرگ به عنوان زمینه‌های همگرایی بین دو کشور نگاه می‌کنیم؛ اینها جزو میراث مشترک فرهنگی ما به‌شمار می‌روند، ما قرن‌ها کنار یکدیگر زیست کردیم، این ظرفیت‌ها باید باعث افزایش برادری‌ها و همگرایی‌ها باشد نه اینکه موجب واگرایی شود.

وی با بیان اینکه هر کس تلاش کند تا این بزرگان را دست مایه واگرایی قرار دهد حتما دچار اشتباه راهبردی و خطای محاسباتی شده است، افزود: به میراث مشترک فرهنگی با کشور‌های همسایه به عنوان میراث مشترک تاریخی نگاه می‌کنیم و به آنها می‌بالیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: علاقه‌مند هستیم برای این مشاهیر فیلم‌های مشترک تولید کنیم؛ در ترکمنستان برای مختومقلی فراغی همین کار را می‌کنیم، در پاکستان نیز برای اقبال لاهوری کاری را در دست اقدام داریم؛ در سفر هفته گذشته به پاکستان برادران و خواهران پاکستانی به ویژه در شهر لاهور از این موضوع استقبال کردند.

اسماعیلی با بیان اینکه همه اشعار نظامی به زبان فارسی است و میراث مشترکی بین دو کشور به‌شمار می‌رود، افزود: امیدواریم ساخت مجموعه جدیدی را برای حکیم نظامی آغاز می‌کنیم؛ در همین راستا از همکارانم در وزارت فرهنگ جمهوری آذربایجان دعوت کردیم تا ما را در ساخت فیلم سینمایی در این باره کمک کنند.

موزه تاریخ ادبیات شهر باکو در قسمت قدیمی‌این شهر قرار دارد.

دیگر خبرها

  • روند رو به رشد تولیدات کشاورزی لرستان
  • سازمان همکاری‌ اسلامی از همه کشورها خواست کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند
  • فقط یک نفر شهامت داشت امباپه را سرجایش بنشاند
  • مراقب باشیم آمار نامتوازن کنکور روح خانواده را زخم نکند
  • واکنش رژیم صهیونیستی به تصمیم ترکیه برای تعلیق مبادلات تجاری
  • وزیر فرهنگ: فیلم سینمایی «حکیم نظامی» ساخته می‌شود
  • فریبا: شاهد بازی خوبی از استقلال برابر تراکتور نبودیم
  • اردوغان: تجارت با اسرائیل را ندیده گرفتیم و این در را بستیم
  • این کشور همه فعالیت‌های تجاری با اسرائیل را تعلیق کرد
  • ترکیه کلیه فعالیت‌های تجاری با رژیم صهیونیستی را تعلیق کرد