Web Analytics Made Easy - Statcounter

زنجان- معاون سیاسی و امنیتی استانداری زنجان گفت: باید از ظرفیت جمعیت جوان کشور در راستای توسعه و پیشرفت استان زنجان در حوزه های مختلف استفاده شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سید بیوک موسوی ظهر چهارشنبه در جلسه شورای ثبت احوال استان در محل استانداری زنجان، بر تقویت آموزش مهارت‌های زندگی تاکید کرد و افزود:  آموزش مهارت‌های زندگی و توسعه نظام اجتماعی باید مورد توجه باشد که این امر در جامعه به خوبی محقق نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه در بحث مهارت‌های زندگی برنامه‌ریزی‌ها انجام شده است، ادامه داد: آموزش مهارت‌های زندگی بر اساس ساختار قومی مناطق انجام شود.

معاون امنیتی، سیاسی و اجتماعی استاندار زنجان با اشاره به فرا رسیدن شب یلدا، بالا بردن نشاط و شادی در جامعه را مورد تاکید قرار داد و افزود: شخصیت افراد از کودکی شکل می‌گیرد، بنابراین باید از کودکی محبت و با هم بودن و الفت بین خانواده‌ها تقویت شود تا در بزرگسالی این شخصیت بتواند در جامعه خود را نشان بدهد. 

موسوی با بیان اینکه در حال حاضر جمعیت سالمندی رو به رشد است، ابراز کرد: مدیریت به معنای استفاده از فرصت‌ها است و اگر از  این جمعیت استفاده نشود، تهدید می‌شود و  مدیریت هوشمندانه آن است تهدید را هم به فرصت تبدیل کند.

وی افزود:  اگر توان مدیریتی بالا رود و برنامه‌ریزی هوشمندانه داشته باشیم، می‌توانیم از تجربیات سالمندان استفاده کنیم.

موسوی با بیان اینکه دولت در روند تدوین و ارائه بودجه ۹۷ با شفایت عمل کرده است، گفت: رئیس جمهور اقدام قابل تحسینی در زمینه شفافیت بودجه داشته تا مردم اطلاع پیدا کنند چه اتفاقی در بودجه رخ داده و اگر دخل و خرج دستگاه‌ها را مشخص کنیم، می‌توان عملکرد را ارزیابی کرد. 

معاون امنیتی، سیاسی و اجتماعی استاندار زنجان با بیان اینکه شفاف سازی بودجه ۹۷ زمینه نقادی عالمانه از دولت را فراهم می‌کند، گفت: باید هزینه کردها براساس تدبیر و قانونمند صورت بگیرد.

وی یاد آور شد: باید ارتباط بین جوانان تقویت شود در حالی که جوانان ما چیزی یاد نگرفته‌اند و بر مبنای فرهنگ و ارزش‌های اسلامی کارها را باید جلو برد. 

موسوی با بیان اینکه از جمعیت جوان به خوبی و به موقع استفاده شود و ارتباط عاطفی جوانان تقویت شود، افزود: در راستای این امر مهم  آموزش مهارت‌های زندگی بسیار اثر گذار است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۶۸۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهری شلوغ با بیشترین نرخ رشد جمعیت در جهان

دهلی، پایتخت هند، شهری ۳۳ میلیون نفری و سرشار از شگفتی‌های تاریخی در کنار زندگی مدرن است که جمعیت آن سریع‌تر از هر نقطه دیگری در جهان رشد می‌کند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، جهان از قرن چهاردهم میلادی شاهد افزایش جمعیت انسانی بوده و سرعت رشد جمعیت هشت‌میلیاردی فعلی نشان می‌دهد که این روند در دهه‌های اخیر شتاب گرفته است. در این میان بعضی از مکان‌ها بیشتر از سایرین تحت‌تأثیر رشد جمعیت قرار دارند.

بر اساس چشم‌انداز شهرنشینی جهانی سازمان ملل متحد در سال ۲۰۲۴، دهلی در شمال هند، شهری با سریع‌ترین رشد در جهان محسوب می‌شود که در سال‌های اخیر شاهد افزایش جمعیت و رشد اقتصاد خود بوده است. جمعیت این شهر در سال گذشته ۲.۷۳ درصد افزایش داشته و در حال حاضر حدود ۳۳.۸ میلیون نفر است. جمعیت دهلی در سال ۱۹۵۰ تنها ۱.۳ میلیون نفر بود. این شهر در سال ۲۰۲۴ شاهد نرخ رشد ۹ درصدی بود که بالاترین نرخ رشد در بین شهرهای جهان به‌شمار می‌رود. شهرهای دیگری که در سال ۲۰۲۴ رشد چشمگیری داشتند، بنگلور هند، شانگهای چین و داکا بنگلادش هستند.

شگفتی‌های دهلی

دهلی به‌عنوان یک شهر مستحکم در حدود سال ۱۰۵۲ تأسیس شد، با این حال آثار معماری این منطقه نشان می‌دهد که از ۳۰۰ سال قبل از میلاد میزبان انسان‌ها بوده، در نتیجه شهر میزبان مجموعه‌ای از ساختمان‌های تاریخی و منطقه‌ای خاص به نام دهلی قدیم (مملو از خیابان‌های پرپیچ‌وخم و باریک) است.

دهلی از سال ۱۹۱۱ جایگزین کلکته شد و عنوان پایتخت هند را از آن خود کرد. این شهر رنگارنگ و روح‌بخش غرق در تاریخ و در عین حال مملو از زندگی مدرن است. دهلی مجموعه‌ای شگفت‌انگیز از تاریخ، فرهنگ، آشپزی، تجارت و زندگی خیابانی را با مناظر و فعالیت‌های بی‌شماری برای بازدیدکنندگان خود ارائه می‌کند.

پایتخت هند در دید اول مکانی شلوغ و پر هرج‌ومرج به‌نظر می‌رسد، اما با کمی صبر می‌توان به بخش‌هایی از شهر رسید که تصاویری ظریف از زندگی روزمره و لایه به لایه باستانی آن را با بیش از دو هزار سال تاریخ آشکار می‌کند. غذاهای خیابانی این شهر، افسانه‌ای و گشت‌وگذار در خیابان‌های بخش قدیمی آن موجب شگفتی است، زیرا بازدیدکنندگان را با بناهای پنهانی مانند خانه میرزا غالب (شاعر افسانه‌ای اردو)، مسجد سر به فلک کشیده جاما (بزرگ‌ترین مسجد هند) یا خاری بائولی (بزرگ‌ترین بازار ادویه آسیا) مواجه می‌کند.

در ورای این تصویر زیبا، واقعیتی از زندگی روزمره بعضی از ساکنان نیز وجود دارد. دهلی به‌طور مشخصی دارای مشکل آلودگی هوا است و حتی در سال ۲۰۱۴ به‌عنوان آلوده‌ترین شهر جهان شناخته شد. در سال‌های پس از آن نیز در این لیست جای داشت. این شهر همچنین مناطق وسیعی از زاغه‌ها را در خود جای داده است و تصور می‌شود ۴۹ درصد از جمعیت روزافزون آن در خانه‌های موقت و مستعمرات غیرمجاز بدون هیچ‌گونه امکانات مدنی زندگی می‌کنند.

کد خبر 750992

دیگر خبرها

  • برترین های مسابقات ملی مهارت رانندگی لیفتراک مشخص شدند
  • ۲۰ دستگاه خودرو به ناوگان هلال احمر اضافه می‌شود
  • توسعه پایگاه‌های امداد جاده‌ای استان زنجان در دستور کار است
  • واژگونی مینی‌بوس در آزاد راه قزوین- زنجان
  • ضرورت راه‌اندازی دفتر تسهیل‌گری در شهرستان ابهر
  • معلمان، آموزش مهارت‌های زندگی به نوجوانان را جدی بگیرند
  • ضرورت الگوسازی و معرفی بانوان ایثارگر و شهید به نسل جوان
  • ضرورت مقابله با بیماری زنگ زرد در مزارع گندم دیم کشور
  • شهری شلوغ با بیشترین نرخ رشد جمعیت در جهان
  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود